- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.441
Amin canım amincanım inşallah herşey istediğin gibi olur bebeğin annesine tutunur bu ay güzel haberi alırsın inşallah
Ben sorun olacağını sanmıyorum o zamanMiyom falan bişi demedi o yüzden yumurtaların duruyor güzel dedi bide
Amin kuzum hepimizeeGuzel sonuclar al
Rabbim nasip etsin canimmm
Canım ben de aynı süreçteyim, moral bozmak yok, klomen tedavisi 3 aya kadar yapılıyor zaten :)Ne bilim öğrenmek de kötü...
Yine klomen verdi doktor
Haftaya çatlama iğnesi yapıcak....
zaten bu ay adet olursam rahim filmi çektiricem
evet doğrudur yoruluyoruz ama bebeğimizi kucağımıza aldığımızda herşeyi unutacağız.. Hormon değerleri normalsa yumurta rezervi de varsa, her ay regl de oluyorsak gerekirse tüp bebek de yapabiliriz.. ELimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış :)Amin inşallah insan aman boşver bu sefer olmadı bi dahaki sefer olacak diye diye ikinci seneme giriyorum insan yoruluyormus bilmiyorum kendimi kocaman boşlukta hissediyorum
Aynen herşey nasıpCanım ben de aynı süreçteyim, moral bozmak yok, klomen tedavisi 3 aya kadar yapılıyor zaten :)
evet doğrudur yoruluyoruz ama bebeğimizi kucağımıza aldığımızda herşeyi unutacağız.. Hormon değerleri normalsa yumurta rezervi de varsa, her ay regl de oluyorsak gerekirse tüp bebek de yapabiliriz.. ELimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış :)
benimkide ondandı 9 değerini bile okadar net gösterdiki hayırlısı olur inşallah canım inşallah daha fazla beklemeden güzel haberi alırız sen bu ay ne deniceksinAy gerçekten insan o kadar kötü oluyor ki prodoctor diye erken gebelik testi aldım ondan yanıldım ben aman kimse almasın suya tutsan çift çizgi çıkıyormuş
Merhaba canım, aynen benim durumum. 2 gebelik testi yaptım, biri iğneden sonra 14. gün ikincisi ise 18. gün fakat 2. çizgi çıkmadı. Progestan fitil reglimi tam 11 gün geciktirdi, 30 ocak ta regl olacaktım bugün yarın olacağım. Doktor fitilden dolayı dedi. testler negatifse gebelik yoktur canım. bilgin olsun .Kızlar merhaba. Progestan fitil verdi doktor aşılamadan sonra 15 kullandım bitti. Progestan adet gecikmesi yapar mı. Progestan kullanmayı bırakalı bu gün 3. Gün. Ne zaman adet gelebilir. Bir de bugün bat günüm. Beyaz süt gibi akıntım var. Aşılamanın 13. 15.16. Gün yaptığım gebelik testleri negatif. Aynı gün yaptığım ovülasyonlar 2 tanesi pik 1 tanesi çatlama idi. Bir fikri olan var mı?
naptınız canım oldumu aşılamanAmin canım amin
7. Gunum canimmerhaba, benim aşılama değildi ben normal denemiştim bu ay ama negatif sonuçlandı, kaçıncı gününüz acaba sizin ?
Çok teşekkür ederim Larissa cığımCanım kan sonucun negatif olmasına çok üzüldüm ama moralinin yüksek olmasına çok sevindim biz her zaman senin yanındayız ne zaman istersen buradayızYeni tedavin hayırlı olsun inşallah tedavinle hamile kalırsın
herşey yolundaysa, bence de bu haplara gerek kalmıyor.. sadece doğru zamanda gelecek, biz istediğimizde olmuyor maalesef :) çok da ısrarcı olursak herşey sarpa sarıyor.. kimyasal, düşük, miyom veya başka kötü sebepler...Aman negatifse gelsinler zaten üzülme sakın. Bu ay ara ver sonra yine başlarsın. Bana klomen vermişti adet olunca başla diye ben başlamıcam sanırım. Klomenle bir bakıştık sonra çekmeceye attım
ekranda başarıyı nasıl görebiliyoruz? sperm anında yumurtayı döllüyor mu?Aşılama bir kez oluyor canım.sana yumurta geliştirici vericek mi klomen ya da iğne bilmiyorum ama şöle aydınlatıcı. Sana geliştirici verir ya da vermez, çatlatma iğnesi verecek ve 36 saat sonra gel dicek. Eşinde gelmeden 2 saat öncesi spermi versin dicek. Onlar spermi ayrıştırıp kaliteli hale getirecekler ve sen odaya yattığın an yani 36.saatte sana ince uzun çubuk şeklinde aleti vajinadan içeri sokup spermleri geçirecek kanallardan. Ve sen ekranda göreceksin zaten başarısını. Tek sefer olacak bu. Sonra eve gidip bekleyeceksin sadece
Bugün regl günüm. Koyu kahve akıntı var. Henüz çözülmedi galiba. Ve adette çok ağrım olmuştu klomen ve ovitrelle kullandığım diğer aylar. Bu ay ağrı sızı yok. Regl gibi bile hissetmiyorumMerhaba canım, aynen benim durumum. 2 gebelik testi yaptım, biri iğneden sonra 14. gün ikincisi ise 18. gün fakat 2. çizgi çıkmadı. Progestan fitil reglimi tam 11 gün geciktirdi, 30 ocak ta regl olacaktım bugün yarın olacağım. Doktor fitilden dolayı dedi. testler negatifse gebelik yoktur canım. bilgin olsun .
Evet bazılarında regl gecikmesi yapıyormuş progestan fitil.Merhaba canım, aynen benim durumum. 2 gebelik testi yaptım, biri iğneden sonra 14. gün ikincisi ise 18. gün fakat 2. çizgi çıkmadı. Progestan fitil reglimi tam 11 gün geciktirdi, 30 ocak ta regl olacaktım bugün yarın olacağım. Doktor fitilden dolayı dedi. testler negatifse gebelik yoktur canım. bilgin olsun .
Merhaba canım, aynen benim durumum. 2 gebelik testi yaptım, biri iğneden sonra 14. gün ikincisi ise 18. gün fakat 2. çizgi çıkmadı. Progestan fitil reglimi tam 11 gün geciktirdi, 30 ocak ta regl olacaktım bugün yarın olacağım. Doktor fitilden dolayı dedi. testler negatifse gebelik yoktur canım. bilgin olsun .
H halleycik yürü gidiyozbenim eltim yok ama kuzeninin eşleri var birbirmize elti diyoruz birtanesi beni ayar etmeye yetiyor kaynanadan beter
Anamm çok kalınlaşmış kız acaba gebe misin geç döllenme mi oldu acabaBen az önce muayne oldum esimde test verecek birazdan sperm testini tekrarlayacaz rahim duvarim 18 19 mm kalınlığında çıktı 1hafta içinde adet olmazsan testi tekrarla dedi adet olursanda kalınlığına bakalım bu kalınlık çok fazla dedi gebelikte bu kadar kalınlaşır dedim adet olursam 3. günü aşılamaya geçecem
Aynen çok doğru söylüyorsun canımıniçi inşallah vesilen olur senin decanım özelde yapmam sanırım herkes tutma ihtimali az diyor 3 aşılama parası bir tüp bebek parası diyorlar ama devlete gidersem mecbur yapılır inşallah gerek kalmadan gelse bir annesine
Ahh canım mümkün olsa vallahi veririm ama doğurup geri vericenYaa larimm ordan bana da bı bebişhadi inşallah dualarımız seninle kır su şeytanın bacağını
Canım benim :) benim zaten ağrım sızım ve fazla yumurtam yoktu. Kısa protokolü var olan yumurtaların bize yeteceğini düşündüğünden yaptı doktorumuz ve taze transfer ederiz dedi. En son çatlatma vurduğum gün e2 ye baktılar durum kesinleşti. Uzun protokol yapılsaydı benim de çok yumurtam olurdu ve ohss olabilirdim.Canm taze transfer olup olmıyacağını ne zamaan anladılar.
E2 tahliliyle mi anlasılıyor sadece
Bilmiyom ki duyguş aramadılar valla dahaLaRisaCca acaba kaçta çağırcklar seni bbgm
Aynen canım benim heyecandan korkudan başka bir hissim yok inşallah tutunurlarLaRisaCca canım son birgünden azmı kaldı şimddiii ay geçrekten çok heycanlı transferden sonrada gün geçmez şimdi hepimiz gebeliklerimizi aynı zamanda öğrensek yaaaa ne güzell olur
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsınLaRisaCca canım dün geldi benim kırmızlar dün de kontrole gidecektim tam bir daha başlayacağım klomene . Aşırı ağrılı oluyor adetim klomendenmi oldu acaba bilemedim
Canımmm inşallah hayırlısıyla bu tedavinde gebe kalırsın sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın dualarım seninleGünaydın canlar eşim testi verdi sıra bende işlem birde dua edin
Aminn canım hepimiz müjde verelim müjdelerle dolsun topiğimizYaa çok heyecanlıinşallah 10 gün sonra müjdenide verirsin canım benim
Amin hepimizin inşallah canımıniçiİnşallah gönlüne göre olur herşey canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Aynen canımOh hadi bakalım hazırlıklat tam gaz devamson 1 güüün bişey sorucam keratin bakım kimyasal bir işlem değil mi bi zararı olmasın bunun
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu ay gebe kalırsın üzülme benim de ilki tutmuştu 2. Si tutmamıştı şans işte ama aşılamada tutma oranı zaten düşükBen de 4nde olsum asilama
Aminn canım benim inşallahhhCanım benim en tatlı heyecanlar. Valla aklıma geldikçe hep dua ediyorum @edaecoo ile güzel haberlerinizi bekliyorumHadi yetiştiniz bize Allah’ın izniyle
Aşkım progestan, prolüton iğne gibi düşük önleyici başlaması lazımYa kızlar ablam hamile ya bnm 4 aylık eşi assagida imiş ne yapabilir acaba pazartesi günü doktora gideck bakalım ne diyeck ama böyle bı durum yaşayan var mi
Oyy canım benim aminnÇok teşekkür ederim Larissa cığımİnşallah semin yumişler de bebiş olur en kısa zamanda :)
herşey yolundaysa, bence de bu haplara gerek kalmıyor.. sadece doğru zamanda gelecek, biz istediğimizde olmuyor maalesef :) çok da ısrarcı olursak herşey sarpa sarıyor.. kimyasal, düşük, miyom veya başka kötü sebepler...
ekranda başarıyı nasıl görebiliyoruz? sperm anında yumurtayı döllüyor mu?
Anladım canım . Baştan böyle planlandı yani..H halleycik yürü gidiyoz
Anamm çok kalınlaşmış kız acaba gebe misin geç döllenme mi oldu acaba
Aynen çok doğru söylüyorsun canımıniçi inşallah vesilen olur senin deama dileğimiz hiç bunlara gerek kalmadan gelmesi yumurcağın
Ahh canım mümkün olsa vallahi veririm ama doğurup geri vericenayrılamam yoksa
Canım benim :) benim zaten ağrım sızım ve fazla yumurtam yoktu. Kısa protokolü var olan yumurtaların bize yeteceğini düşündüğünden yaptı doktorumuz ve taze transfer ederiz dedi. En son çatlatma vurduğum gün e2 ye baktılar durum kesinleşti. Uzun protokol yapılsaydı benim de çok yumurtam olurdu ve ohss olabilirdim.
Bilmiyom ki duyguş aramadılar valla daha
Aynen canım benim heyecandan korkudan başka bir hissim yok inşallah tutunurlarsen de inşallah bu ay müjdeni verirsin kuzum
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsınyeni tedavin hayırlı olsun
Canımmm inşallah hayırlısıyla bu tedavinde gebe kalırsın sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın dualarım seninlene aşamadasın şuan
Aminn canım hepimiz müjde verelim müjdelerle dolsun topiğimiz
Amin hepimizin inşallah canımıniçi
Aynen canımyok daha gebelik yok şuan zaten ilk 3 ay anneden beslenmiyor da
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu ay gebe kalırsın üzülme benim de ilki tutmuştu 2. Si tutmamıştı şans işte ama aşılamada tutma oranı zaten düşük
Aminn canım benim inşallahhh
Aşkım progestan, prolüton iğne gibi düşük önleyici başlaması lazım
Oyy canım benim aminn
Hataylı mısın canım :)Evet canım benim doktorumda direk ilk günden beri 5. Gün dedi ben çok anlamıyorum açıkçası birden girdim bu işe benimde 22 yumurtadan 19u olgundu ilk gün 8 tane döllendi ertesi gün 3 tane şimdi 5.gün 4 embriyo dondurdular 2 adet sonrasında transfer çok zorlu süreçlermiş Allah hepimize yardımcı olsun bencede doktorundan ve labaratuvarından eminsen bırakma canım bide bu taraflarda doktor bulmak çok zormuş bunu anladım hatayda gitmediğim doktor kalmadı resmen kimi para için saçma sapan şeyler diyor canım
aynen canım bende de geldi gelecke ağrım da yok.. belirti öyle ama.Bugün regl günüm. Koyu kahve akıntı var. Henüz çözülmedi galiba. Ve adette çok ağrım olmuştu klomen ve ovitrelle kullandığım diğer aylar. Bu ay ağrı sızı yok. Regl gibi bile hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?