Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canim hepimiz beklemedeyizz birbirmze dua edelim bizi bizlerden baska kimse ajlamaz zaten kolay gelir millete

Bilmiyorum asko inşallah öyle olmuştur beklemedeyim sadece bakalım hayırlısı olsun inşallah

Haha geri vermem eşim hep şey der bana sen doğur annemlere verelim onlar uzakta onlara yoldaş olur diye bende hehe doğurup doğurup dagitayim istersen diyorum bazen şimdi bakıyorum da bı tane bile yok

Araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor.

Biliyorum canim amaa burdaki hemsireler resmen söver gibi bakiyorlar
Hemşire yapmıyorki doktor yapıyor ya da asistanı. Ben üniversite araştırma hastanesinde yaptırdım. 158 muayene 135 tl iğne parası hepsi o kadar tuttu masraf. Tabi aşılama tutmadı o ayrğ mesele. Ama 4000 versem tutmasa daha çok üzülürdüm bu yoklukta.

Bir arkadasta cok ozensiz yaptiklarini söyledii bilmiyorum ama tüpe karar kilmasaydim .
Deneyebilirdimm sürec ne gostericek bakalim

Bir arkadasta cok ozensiz yaptiklarini söyledii bilmiyorum ama tüpe karar kilmasaydim .
Deneyebilirdimm sürec ne gostericek bakalim
Ben tüpe para yok çaresizlikten ve yumurta takibi yapılsın diye deniyorum. bir de senin yaşın genç aşılamada şansın daha yüksek.

Uyurken agrım vardı uyandım yine var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…