- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.481
Canim sen hangi sehirdeki araştırma hastanesinde yaptırdın asilamani?Hemşire yapmıyorki doktor yapıyor ya da asistanı. Ben üniversite araştırma hastanesinde yaptırdım. 158 muayene 135 tl iğne parası hepsi o kadar tuttu masraf. Tabi aşılama tutmadı o ayrğ mesele. Ama 4000 versem tutmasa daha çok üzülürdüm bu yoklukta.
Evet canım aradılar bugün embriyoları açmamışlat ama yarın 12,5 ta transfer saatimizCanım aradılar mı bugün 4 gün embiryolara bakmazlar yarın için saat verirler belli oldu mu
Aynen canım hayırlısı olsun inşallahİnsallah canim hepimiz beklemedeyizzbirbirmze dua edelim bizi bizlerden baska kimse ajlamaz zaten kolay gelir millete
Ahahah biz bi taneyi bulalım da önce di miHaha geri vermemeşim hep şey der bana sen doğur annemlere verelim onlar uzakta onlara yoldaş olur diye bende hehe doğurup doğurup dagitayim istersen diyorum bazen şimdi bakıyorum da bı tane bile yok
Kuzu yarın 12,5 ta transfer inşallah
Ağrılı bir işlem değil aslında ağrı kesici alsan keşkeUyurken agrım vardı uyandım yine var
Balıkesir merkezCanim sen hangi sehirdeki araştırma hastanesinde yaptırdın asilamani?
Ay allahımm çok sevindimmm çookk sanki bana yapılcakmış gibiiEvet canım aradılar bugün embriyoları açmamışlat ama yarın 12,5 ta transfer saatimiz
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah
Ahahah biz bi taneyi bulalım da önce di mi
Ağrılı bir işlem değil aslında ağrı kesici alsan keşke
Kuzummm bnmmm inşallah hepimize bu ay pozitf snuçlar almk nasip olsunLaRisaCca canım çok güzel heycanlar Rabbim güzel haberleride vermeyi nasip etsin sırayla hamiş kalalım edaecoo C Capanin Gururu Teyom ve bizler
Yukarıda cevaplamışsın zatenCanım transferden önce herhangi bir kontrol, kan tahlili falan yapılacak mı sana?LaRisaCca beni direkt transfere çağırmışlardı, hep kafamda soru işareti kaldı taze transfere uygun değil miydim diye... galiba transfer anında rahim kalınlığına bakıyor ama progesteron falan da bakmak gerekmez mi diğer arkadaşların transferi nasıl oluyor
Sağol kuzum benimAy allahımm çok sevindimmm çookk sanki bana yapılcakmış gibii
Aşağıda cevappCanım transferden önce herhangi bir kontrol, kan tahlili falan yapılacak mı sana?LaRisaCca beni direkt transfere çağırmışlardı, hep kafamda soru işareti kaldı taze transfere uygun değil miydim diye... galiba transfer anında rahim kalınlığına bakıyor ama progesteron falan da bakmak gerekmez mi diğer arkadaşların transferi nasıl oluyor
YaaaaaaLaRisaCca ayyçok heycanlandmm haaaa benn diğer günde kısmetse yaşarsa bnde çok az kaldı şaka maka çıldırcmmmm
Canım ayrıyetten opudan hemen sonra günde 2 kere lutinus fitil kullanıyorum ordan progesteron takviyesi almış oluyorum, opudan 1 gün önce de e2 ye bakıldı endometriyuma bakıldı zaten bende de ağrı şişlik vs olmadı uygun olduğum düşünüldü
Kuzum bnmm rabbm hakkında hyrlısını versn inşallah pozitif haberleri alırız ne güzl yoldaş olduk tek beklemicm çok sevnyrm o yzdn günler birlikte güzel geçerSağol kuzum beniminşallah bu ay hepimiz güzel haber veririz
Aşağıda cevapp
yaşayacak tabi niye yaşamasın? Yaşadığı için dondurdular çılgın sorma ben de çok duygusal bir gün yaşıyorum
Canım ayrıyetten opudan hemen sonra günde 2 kere lutinus fitil kullanıyorum ordan progesteron takviyesi almış oluyorum, opudan 1 gün önce de e2 ye bakıldı endometriyuma bakıldı zaten bende de ağrı şişlik vs olmadı uygun olduğum düşünüldübilmem, ben bülent hocaya çok güveniyorum
SizeeeHayirdir kız kime kalp dağıtıyosun
Harika bir haber, Rabbim anne ve bebeği sağlıkla kavuştursunAyyy kızlar çok mutlu bı haber aldım ablamın eltisi 12 13 yıldır çocuk sahibi olmak için ne tedaviler ne asilamalar ne ebeler ne şifalı bitkiler hiç biri işe yaramadı ama şükür 5. Yada 6. Tüp bebeğinde şükür ki bugün müjdeli haber geldi tüp bebek işe yaramış hamilemis ayyy çok sevindim vallahiRabbim ben olmak üzere tüm isteyen herkese nasip eder inşallah
Canımın içi inşallah babana o güzel müjdeyi vereceksinBütün gün çok ağladım ,hep ,heryerde gözyaşlarım aktı ,çaktırmadan sildim.
3 haftadır babama gitmiyorum, müjde vermeye geleceğim sana dedim.
Bugüne kadar hep çok güçlü olmaya çalıştım, mecburdum da.. Babam üzülürdü , etkilenmesin diye hep güçlü oldum.
Ben o müjdeyi vermeye gideceğime inanıyorum. Buna ihtiyacım var. Hepinizin iyi niyetli temiz gözlü güzel enerjili olduğunu biliyorum.
Sizi seviyorum
Yaaa laris aglattin benideeBütün gün çok ağladım ,hep ,heryerde gözyaşlarım aktı ,çaktırmadan sildim.
Bugüne kadar hep çok güçlü olmaya çalıştım, mecburdum da.. Babam üzülürdü , etkilenmesin diye hep güçlü oldum.
Ben o müjdeyi vermeye gideceğime inanıyorum. Buna ihtiyacım var. Hepinizin iyi niyetli temiz gözlü güzel enerjili olduğunu biliyorum.
Sizi seviyorum
Canımın içiiii bizde seni çok seviyoruzzz bence babana güzel haberleri vercksn bn çok inanıyorum ve hissedyrm pozitf olck senin sonucun kndmden çok sana inanıyorum biliyomsn herşey güzel kalbine göre olsunBütün gün çok ağladım ,hep ,heryerde gözyaşlarım aktı ,çaktırmadan sildim.
Sizi seviyorum
Canimm benim hic uzulme kiyamamnbiz yanndayiz her zaman ne zaman istersen yaz paylas bizim halimizden bi biz anlariz..Bütün gün çok ağladım ,hep ,heryerde gözyaşlarım aktı ,çaktırmadan sildim.
Sizi seviyorum
İnşallah canım sonra da senYaaa laris aglattin benidee
Cok guzel olucak tami taminaaa iki bebiş insallah
İnşallah canımCanımın içiiii bizde seni çok seviyoruzzz bence babana güzel haberleri vercksn bn çok inanıyorum ve hissedyrm pozitf olck senin sonucun kndmden çok sana inanıyorum biliyomsn herşey güzel kalbine göre olsun
Evet canımCanimm benim hic uzulme kiyamamnbiz yanndayiz her zaman ne zaman istersen yaz paylas bizim halimizden bi biz anlariz..
Güzel haberlerini bekliyorum canım çok su içme ben yarım litre içtim yeterli geldiEvet canım aradılar bugün embriyoları açmamışlat ama yarın 12,5 ta transfer saatimiz
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah
Ahahah biz bi taneyi bulalım da önce di mi
Ağrılı bir işlem değil aslında ağrı kesici alsan keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?