Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen

Bana da en son opu dan önce bakıldı ama benim ohss olma ihtimalim vardı o hiç değerlendirilmediği için kafam karışık bu sefer her aşamada 2000 soru sorabilirim

Balıkesir merkez
Canim bende balikesirdeyim araştırma hastanesi bana da daha hiç klomen ve femara kullanmadan direk aşılama dedi asistanlar olaya çok cahilce yaklaşıyor. Orkun cetine muaeyen olmani tavsiye ederim illaki devlete gitmek zorunda isen ya da şehir hastanesinde mehmet sirvanci.
Ben kendim ertan adali ile devam ediyorum suanda yumurta takibine. Biraz pahali ama en azından profesör diye güveniyorum ona.

Kuzummm bnmmm inşallah hepimize bu ay pozitf snuçlar almk nasip olsun Diğer günde bn resmn 1.5 gün kaldı banada rabbm hyrlısından nasip etsn
Canım benim inşallah sendende güzel haberi alıcaz gör bak duramıcaksın yerinde sırayla arkanızdan gelicez Allah izniyle

Tamm 14 buçuk saat kalmış heyecan doruktaa hadi inşallah şahane sonuçlarla bekliyoruz seni
Yaaaaaa @LaRisaCca ayyçok heycanlandmm haaaa benn diğer günde kısmetse yaşarsa bnde çok az kaldı şaka maka çıldırcmmmm
Aa sizin de cuma günü müydü trasfer sizin durum neydi kaç tane transfer edilecek saati fln belli mi ?
Heyecan korku mutluluk umut sevinç hepsini bir arada yaşıyosun şuan, bide hormonlar coştu, bütün bunlar bebeişlerini kucağına aldığında yerini bitek mutluluk ve huzura bırakacak, sabrın sonu selamet bu kadar zaman neler neler yaşadın artık bundan sonrası bebişlerle mutluluk inşallah Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelik geçirip kucağına almayı kısmet etsin

Canım benim inşallah sendende güzel haberi alıcaz gör bak duramıcaksın yerinde sırayla arkanızdan gelicez Allah izniyle
AHhh ne kdr güZel olur kuzummm hepmz peş peşe güzel haberler versk ve beraber o zmn ki hallerimizi paylaşsak rabbm gerçeğini yaşatmayacagı birşeyin hayalini kurdurmazmış olucak hepimizin allahın izni ile

Bnm dondurulmş olucak canm geçen sene ben bu yollardn geçtm kimyasal ile sonuçlandı bir tane donmuş vardı şimdi onun transferi olck kısmetse

He işlem ağrılı değilde benim daha sonrası adet gibi ağrım oldu larim ya 12 buçuk mu çok dua etcem yarın meryem suresi okur yada dinlerin senin için çok inanıyorum herkes hayırlı haber alcak

Ertan adalı ve aladdin birlikte çalışıyor. Alaaddin e gittim ben. Ertan dan haberim yoktu. Alaaddini çok methettiler. İlk ona gittim. Direk tüp bebek dedi bana. Dedim hani ilk kes jinekolojik muayene olacağım. Yumurtalık durumu vs bakalım dedim. O ay öyle geçti. Sonra üniversiteye gittim. Öğretim görevlisi ceyda hanım ilgili geldi bana. Ona durumu anlattım. Rahim filmi istadiğimi söyledim baktı. Amh ye bakalım dedim baktı geçen ay. Ama daha sonuç çıkmadı. Aşılama yaptırmak istediğimi söyledim hormonlar uygunsa dedim. Hormonlar iyi normal yolla da olur ama yaşından dolayı öyle demişlerdir tüp bebek diye dedi.klomen vs kullanıp kullanmadığımı sordu dedim. Ganol f yazdı önce ama rapor çıkmadığı için klomen ile de yumurtan oluşuyormuş dedi ve klomen verdi. Buğün lekelenme başladı. Cumaya aynı gün hem mehmet şirvancıya ( komşum onun ra iyi olduğunu söyledi) ve yine üniv. Hastanesine gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…