Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son muayene ücreti 150 idi. Kaçar adalı klinikte. Aslında pahalı değil üniversitede de öyle muayene ücreti. Ben bazı testler için gittim. Eğer olmazsa tüp bebeğe gideceğim için tabi maddi şartlarım olgunlaşınca. Bu ay tekrar aşılama deneyeceğim son kez. Devlet mi yoksa üniv hastanesi mi karar veremedim daha.

Yaa canım ne güzel yazmışsın ben çok inanıyorum 10 gün sonra senden müjdeli haber alcaz Allahın izniyle herşey gönlüne göre olsun inşallah belkide ikiz oluverir

Canim alaattın beye ben hiç muayene olmadım direk ertan beye olmuştum o prof. Oldugu için 250 tl muayenesi. Insallah senin için hayırlısı olsun ama ertan hoca tüp bebekte bir numara Balıkesir'de bilgin olsun.

Larim Allah kolaylik versin. Yarin huzurlu git transfere olur mu kuzum. Nasibinin geldigini dusun. Tekrar uzulme olurmu. Guzel olacak insallah. Rahmetli babana da bebeginin haberini vereceksin insallah hic uzulme. Opuyorum seni.

Hadi ya ayy aşkom bakalım doktor ne diyecek ben şimdi korkutmak da istemiyorum pazartesi günü bakalım ne diyecek doktor

Canim alaattın beye ben hiç muayene olmadım direk ertan beye olmuştum o prof. Oldugu için 250 tl muayenesi. Insallah senin için hayırlısı olsun ama ertan hoca tüp bebekte bir numara Balıkesir'de bilgin olsun.
Balıkesir de tüp bebek yapıyorlar mı? Yani ertan hoca tüp bebek işlemi yapıyor mu?

Canim o da İzmir'de bi yerle anlaşmalı sanirim bende tam bilmiyorum nerde yapıyor.
Anladım canım. Teşekkür ederim.Ben balıkesirli değilim. Evlenip geldim buraya. Çok fazla çevrem de yok. O yüzden çok soru soruyorum. Ne nerde neresi bilmiyorum. Alaaddine gidince öğrendim ertanın da orda olduğunu. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Ona göre seçimlerimi yapacağım.umarım tüp bebek son umudum olmaz da normal şekilde bebek olur inşallah.

LaRisaCca kuzum kaç bebiş var şimdi?
4 şuan teyzesi
Güzel haberlerini bekliyorum canım çok su içme ben yarım litre içtim yeterli geldi
Harika tavsiye çok tşk ederim yoksa patlardım sanırım
Aynen kuzum ben de gurbetteyim ailemn yanina bir senedir gidemyorum hem koronadan hem bu tedavilerden dolayi hersey ustuste yne de direeye calisyorum buna da bin şükür
Keşke benim babam da gurbette olsa.. gurbet benim kalbimde
3 gundur surekli hem adet olcak hemde kabizlik gibi bir sancim var
Ne oluyorum ne agrim geciyor
Ne önerirsiniz kuzular ya cok rhatsiz edici
Canım kuru kayısı yiyor musun? Bana çok fayda sağlıyor
Bana da en son opu dan önce bakıldı ama benim ohss olma ihtimalim vardı o hiç değerlendirilmediği için kafam karışık bu sefer her aşamada 2000 soru sorabilirim
Sor tabi canım bu senin en doğal hakkın değil mi
HErkes üstünden atıyo demekki
Heheh kimse sorumluluk almıyo
İnşallah canımıniçi
He işlem ağrılı değilde benim daha sonrası adet gibi ağrım oldu larim ya 12 buçuk mu çok dua etcem yarın meryem suresi okur yada dinlerin senin için çok inanıyorum herkes hayırlı haber alcak
Amin canım benim inşallah 12,5 ta tatlım
Hİç bir iş yapamadm yemege de msfrm vardı bütn işim yarına kaldı
Kız niye kabul ettin
Ayy evet yarın larişe okuyalm bbgm
Allah razı olsun kuzum
Yaa canım ne güzel yazmışsın ben çok inanıyorum 10 gün sonra senden müjdeli haber alcaz Allahın izniyle herşey gönlüne göre olsun inşallah belkide ikiz oluverir
İnşallah canım benim inşallah müjdeli haberimizi alırız
Ya canım Bende ilk günden beri söylüyorum sende ve edaecoo da pozitif hissediyorum Allahın izniyle
Kutumda büyük hissediyorum
Larim Allah kolaylik versin. Yarin huzurlu git transfere olur mu kuzum. Nasibinin geldigini dusun. Tekrar uzulme olurmu. Guzel olacak insallah. Rahmetli babana da bebeginin haberini vereceksin insallah hic uzulme. Opuyorum seni.
Ben de çok öpüyorum kuzum
LaRisaCca bu sıralar fazla takip edemedim sizi ama arada sayfalara baktım. Yarın transferin varmış dualarım sneinle ins bu kez saglikla kucağına alırsin cnm babacigina da güzel haberler vericeksin merak etme
İnşallah canımıniçi
Hadi ya ayy aşkom bakalım doktor ne diyecek ben şimdi korkutmak da istemiyorum pazartesi günü bakalım ne diyecek doktor
Bu sadece önlem amaçlı canım kötü birşeyin önüne geçmek adına ama hiçbirşey de olmayabilir

Simdik yedimm canim yesil cayla

Bir arkadaşım var adı tuğba önceden çok sık arar sorardı onun da çocuğu yoktu ben tüp bebeğe başladığımdan beri bir tuhaf .. uzak.. ama başkalarına yakın.. böyle süreçler insana etrafındaki insanların seninle ilgili ne kadar samimi olduğunu gösteriyor. Sen ne kadar candan davranırsan davran sanırım bazı insanlar bazen bi değişikleşiyor

Kız bana demiyorsun değil mi bugün saçma bir yoğunluk vardı. İş yerinde bir sürü gelen giden oldu. Ama hep aklımda. Eşim bile her akşam sizin embriyoların durumunu soruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…