- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.335
- 133
- 45
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.521
En son muayene ücreti 150 idi. Kaçar adalı klinikte. Aslında pahalı değil üniversitede de öyle muayene ücreti. Ben bazı testler için gittim. Eğer olmazsa tüp bebeğe gideceğim için tabi maddi şartlarım olgunlaşınca. Bu ay tekrar aşılama deneyeceğim son kez. Devlet mi yoksa üniv hastanesi mi karar veremedim daha.Canim bende balikesirdeyim araştırma hastanesi bana da daha hiç klomen ve femara kullanmadan direk aşılama dedi asistanlar olaya çok cahilce yaklaşıyor. Orkun cetine muaeyen olmani tavsiye ederim illaki devlete gitmek zorunda isen ya da şehir hastanesinde mehmet sirvanci.
Ben kendim ertan adali ile devam ediyorum suanda yumurta takibine. Biraz pahali ama en azından profesör diye güveniyorum ona.
Yaa canım ne güzel yazmışsın ben çok inanıyorum 10 gün sonra senden müjdeli haber alcaz Allahın izniyle herşey gönlüne göre olsun inşallahBütün gün çok ağladım ,hep ,heryerde gözyaşlarım aktı ,çaktırmadan sildim.
3 haftadır babama gitmiyorum, müjde vermeye geleceğim sana dedim.
Bugüne kadar hep çok güçlü olmaya çalıştım, mecburdum da.. Babam üzülürdü , etkilenmesin diye hep güçlü oldum.
Ben o müjdeyi vermeye gideceğime inanıyorum. Buna ihtiyacım var. Hepinizin iyi niyetli temiz gözlü güzel enerjili olduğunu biliyorum.
Sizi seviyorum
En son muayene ücreti 150 idi. Kaçar adalı klinikte. Aslında pahalı değil üniversitede de öyle muayene ücreti. Ben bazı testler için gittim. Eğer olmazsa tüp bebeğe gideceğim için tabi maddi şartlarım olgunlaşınca. Bu ay tekrar aşılama deneyeceğim son kez. Devlet mi yoksa üniv hastanesi mi karar veremedim daha.
Larim Allah kolaylik versin. Yarin huzurlu git transfere olur mu kuzum. Nasibinin geldigini dusun. Tekrar uzulme olurmu. Guzel olacak insallah. Rahmetli babana da bebeginin haberini vereceksin insallah hic uzulme. Opuyorum seni.Bütün gün çok ağladım ,hep ,heryerde gözyaşlarım aktı ,çaktırmadan sildim.
3 haftadır babama gitmiyorum, müjde vermeye geleceğim sana dedim.
Bugüne kadar hep çok güçlü olmaya çalıştım, mecburdum da.. Babam üzülürdü , etkilenmesin diye hep güçlü oldum.
Ben o müjdeyi vermeye gideceğime inanıyorum. Buna ihtiyacım var. Hepinizin iyi niyetli temiz gözlü güzel enerjili olduğunu biliyorum.
Sizi seviyorum
Hadi ya ayy aşkom bakalım doktor ne diyecek ben şimdi korkutmak da istemiyorum pazartesi günü bakalım ne diyecek doktorH halleycik yürü gidiyoz
Anamm çok kalınlaşmış kız acaba gebe misin geç döllenme mi oldu acaba
Aynen çok doğru söylüyorsun canımıniçi inşallah vesilen olur senin deama dileğimiz hiç bunlara gerek kalmadan gelmesi yumurcağın
Ahh canım mümkün olsa vallahi veririm ama doğurup geri vericenayrılamam yoksa
Canım benim :) benim zaten ağrım sızım ve fazla yumurtam yoktu. Kısa protokolü var olan yumurtaların bize yeteceğini düşündüğünden yaptı doktorumuz ve taze transfer ederiz dedi. En son çatlatma vurduğum gün e2 ye baktılar durum kesinleşti. Uzun protokol yapılsaydı benim de çok yumurtam olurdu ve ohss olabilirdim.
Bilmiyom ki duyguş aramadılar valla daha
Aynen canım benim heyecandan korkudan başka bir hissim yok inşallah tutunurlarsen de inşallah bu ay müjdeni verirsin kuzum
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsınyeni tedavin hayırlı olsun
Canımmm inşallah hayırlısıyla bu tedavinde gebe kalırsın sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın dualarım seninlene aşamadasın şuan
Aminn canım hepimiz müjde verelim müjdelerle dolsun topiğimiz
Amin hepimizin inşallah canımıniçi
Aynen canımyok daha gebelik yok şuan zaten ilk 3 ay anneden beslenmiyor da
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu ay gebe kalırsın üzülme benim de ilki tutmuştu 2. Si tutmamıştı şans işte ama aşılamada tutma oranı zaten düşük
Aminn canım benim inşallahhh
Aşkım progestan, prolüton iğne gibi düşük önleyici başlaması lazım
Oyy canım benim aminn
Aynen cnm Amin inslalah cnmSizeee
Harika bir haber, Rabbim anne ve bebeği sağlıkla kavuştursun
Canımın içi inşallah babana o güzel müjdeyi vereceksin
Balıkesir de tüp bebek yapıyorlar mı? Yani ertan hoca tüp bebek işlemi yapıyor mu?Canim alaattın beye ben hiç muayene olmadım direk ertan beye olmuştum o prof. Oldugu için 250 tl muayenesi. Insallah senin için hayırlısı olsun ama ertan hoca tüp bebekte bir numara Balıkesir'de bilgin olsun.
Canim o da İzmir'de bi yerle anlaşmalı sanirim bende tam bilmiyorum nerde yapıyor.Balıkesir de tüp bebek yapıyorlar mı? Yani ertan hoca tüp bebek işlemi yapıyor mu?
Anladım canım. Teşekkür ederim.Ben balıkesirli değilim. Evlenip geldim buraya. Çok fazla çevrem de yok. O yüzden çok soru soruyorum. Ne nerde neresi bilmiyorum. Alaaddine gidince öğrendim ertanın da orda olduğunu. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Ona göre seçimlerimi yapacağım.umarım tüp bebek son umudum olmaz da normal şekilde bebek olur inşallah.Canim o da İzmir'de bi yerle anlaşmalı sanirim bende tam bilmiyorum nerde yapıyor.
4 şuan teyzesiLaRisaCca kuzum kaç bebiş var şimdi?
Harika tavsiye çok tşk ederim yoksa patlardım sanırımGüzel haberlerini bekliyorum canım çok su içme ben yarım litre içtim yeterli geldi
Keşke benim babam da gurbette olsa.. gurbet benim kalbimdeAynen kuzum ben de gurbetteyim ailemn yanina bir senedir gidemyorum hem koronadan hem bu tedavilerden dolayi hersey ustuste yne de direeye calisyorum buna da bin şükür
Canım kuru kayısı yiyor musun? Bana çok fayda sağlıyor3 gundur surekli hem adet olcak hemde kabizlik gibi bir sancim var
Ne oluyorum ne agrim geciyor
Ne önerirsiniz kuzular ya cok rhatsiz edici
Sor tabi canım bu senin en doğal hakkın değil miBana da en son opu dan önce bakıldı ama benim ohss olma ihtimalim vardı o hiç değerlendirilmediği için kafam karışıkbu sefer her aşamada 2000 soru sorabilirim
Heheh kimse sorumluluk almıyoHErkes üstünden atıyo demekki
İnşallah canımıniçiTamm 14 buçuk saat kalmış heyecan doruktaa hadi inşallah şahane sonuçlarla bekliyoruz seni
Aa sizin de cuma günü müydü trasfer sizin durum neydi kaç tane transfer edilecek saati fln belli mi ?
Heyecan korku mutluluk umut sevinç hepsini bir arada yaşıyosun şuan, bide hormonlar coştu, bütün bunlar bebeişlerini kucağına aldığında yerini bitek mutluluk ve huzura bırakacak, sabrın sonu selamet bu kadar zaman neler neler yaşadın artık bundan sonrası bebişlerle mutluluk inşallahAllah hayırlısıyla sağlıklı gebelik geçirip kucağına almayı kısmet etsin
Amin canım benim inşallahHe işlem ağrılı değilde benim daha sonrası adet gibi ağrım oldu larim ya 12 buçuk mu çok dua etcem yarın meryem suresi okur yada dinlerin senin için çok inanıyorum herkes hayırlı haber alcak
Kız niye kabul ettinHİç bir iş yapamadm yemege de msfrm vardı bütn işim yarına kaldı
Allah razı olsun kuzumAyy evet yarın larişe okuyalm bbgm
İnşallah canım benim inşallah müjdeli haberimizi alırızYaa canım ne güzel yazmışsın ben çok inanıyorum 10 gün sonra senden müjdeli haber alcaz Allahın izniyle herşey gönlüne göre olsun inşallahbelkide ikiz oluverir
Kutumda büyük hissediyorum
Ben de çok öpüyorum kuzumLarim Allah kolaylik versin. Yarin huzurlu git transfere olur mu kuzum. Nasibinin geldigini dusun. Tekrar uzulme olurmu. Guzel olacak insallah. Rahmetli babana da bebeginin haberini vereceksin insallah hic uzulme. Opuyorum seni.
İnşallah canımıniçiLaRisaCca bu sıralar fazla takip edemedim sizi ama arada sayfalara baktım. Yarın transferin varmış dualarım sneinle ins bu kez saglikla kucağına alırsin cnm babacigina da güzel haberler vericeksin merak etme
Bu sadece önlem amaçlı canım kötü birşeyin önüne geçmek adına ama hiçbirşey de olmayabilirHadi ya ayy aşkom bakalım doktor ne diyecek ben şimdi korkutmak da istemiyorum pazartesi günü bakalım ne diyecek doktor
Simdik yedimm canim yesil cayla4 şuan teyzesi
Harika tavsiye çok tşk ederim yoksa patlardım sanırım
Keşke benim babam da gurbette olsa.. gurbet benim kalbimde
Canım kuru kayısı yiyor musun? Bana çok fayda sağlıyor
Sor tabi canım bu senin en doğal hakkın değil mi
Heheh kimse sorumluluk almıyo
İnşallah canımıniçi
Amin canım benim inşallah12,5 ta tatlım
Kız niye kabul ettin
Allah razı olsun kuzum
İnşallah canım benim inşallah müjdeli haberimizi alırız
Kutumda büyük hissediyorum
Ben de çok öpüyorum kuzum
İnşallah canımıniçi
Bu sadece önlem amaçlı canım kötü birşeyin önüne geçmek adına ama hiçbirşey de olmayabilir
Ohhh şifan olsun canımSimdik yedimm canim yesil cayla
Kız bana demiyorsun değil miBir arkadaşım var adı tuğba önceden çok sık arar sorardı onun da çocuğu yoktu ben tüp bebeğe başladığımdan beri bir tuhaf .. uzak.. ama başkalarına yakın.. böyle süreçler insana etrafındaki insanların seninle ilgili ne kadar samimi olduğunu gösteriyor. Sen ne kadar candan davranırsan davran sanırım bazı insanlar bazen bi değişikleşiyor
Bu soruyu gerçekten sordun muKız bana demiyorsun değil mibugün saçma bir yoğunluk vardı. İş yerinde bir sürü gelen giden oldu. Ama hep aklımda. Eşim bile her akşam sizin embriyoların durumunu soruyor.
Seni ihmal edince vicdan yapıyorum ne yapayımBu soruyu gerçekten sordun mu
Sağol canım benim. Azcık paraya kıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?