Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben uyuyorum .
bu lutinus fitil kasık ağrısı ve iğrenç bir akıntı yapıyor çok huzursuzum .
İyi geceler
Allah rahatlık versin canım. Hiç huzursuz olma. Herşey güzel olacak, gerçekten çok inanıyorum buna. Değişik bir huzur var İnan ki. Seni seviyorum canım arkadaşım.

İnşallah canım

Ağdamı yaptırıyorum , kaşımı aldırcam sabah evden çıkmadan çamaşırları toplamıştım burdan eve gidip işlerimi halledicem sonra kuaföre keratinesonra10 günlük yatış
süslü ve sansli orda acikmi ya ,kuaforler? haksizlik buuuu bugun dualarim seninle LaRisaCca

Güzel kalpli arkadaşım dualarım seninle Ben de o kadar inanıyorum ki herşeyin güzel gideceğine.Civcivlerini kap gel arkandan da biz geleceğiz

Ya canım Bende ilk günden beri söylüyorum sende ve edaecoo da pozitif hissediyorum Allahın izniyle
ne güzel herkes başkasında hissediyo ama kmse kndinde hissetmiyo
kuzum eşi burada değil o yzdn aradı yemege size gelyrm dedi çokta seveerm onuuu o yzdn kıramadm gittikten snra ama süpürgelerimi temizledim diğerleri bugüne kaldı kabaca banyomu yaptım bugn biraz daha uğraşırım onunla sadece yemek napcm onu bulmalıyım

maalesf bn sevmyrm böyle insanları birbirimizin sevinci ile sevinmeli üzüntüsü ile üzülmeliyiz.. senin bu sürçte desteğe ihtycn var kösteğe degl olblr yani kendide tüp bebeğe başlasın.. yada başka şeyler yapsn sende mi kıskanacktn yaniii.. ahh ahhh bşver aşkoo görmüş oldun bölece hiç üzülme gebelik olursa allahn izni ile paylaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…