Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok cnm yarn sabah çözdürecekler duruma göre sizi arayacagız dediler ama byük ihtimal bnmde öğlen yada öğledn snra olur
Tamam canım. Senin Meryem suresini cuma öncesi selada okuyacağım. İstekler geri çevrilmezmiş o zaman. Larimin de transfere çok yakın okuyacağım

ya çok küçük bir ihtimal oluyormuş kuzu ama %3-4 civarı. ben şansız bir insan oldugum için o bni bulabilir o yzdn tedirginim
Yaaa saçmalama olumsuzu çağırma ben dondurulmuş embriyoda şans artıyor diye biliyorum sen bunu düşün bozulmayı falan düşünme kuzum Allahın izniyle LaRisaCca ile ikinizden arkalı 2 müjde alıcaz

Tamam canım. Senin Meryem suresini cuma öncesi selada okuyacağım. İstekler geri çevrilmezmiş o zaman. Larimin de transfere çok yakın okuyacağım
allah razı olsun cnmm dillerine sağlıkk allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah rabbim senide en kısa sürede sevindirsn cnm kalbindekini versin hayrlısı ile

Halloş
Canımıniçi Allah razı olsun rabbim en kısa zamanda senin de müjdeni almayı nasip etsin
süslü ve sansli orda acikmi ya ,kuaforler? haksizlik buuuu bugun dualarim seninle LaRisaCca
kız güzellik merkezi benim gittiğim yer ama evet kuaförler de açık canım benim kaptım bi hamile duası daha hadi iyiyim
Günoooooo LaRisaCca simgem gidecek bugün kuzucuklarını alıp gelecek inşallah. Rabbim rast getirsin. Gönlünde olanı hakkında en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Canım benim ya sabah sabah salya sümük oldum yine o kadar çok seviyorum ki sizi iyi ki varsınız bugünleri çok hayal ettik inşallah sonucu da pozitif olur
Güzel kalpli arkadaşım dualarım seninle Ben de o kadar inanıyorum ki herşeyin güzel gideceğine.Civcivlerini kap gel arkandan da biz geleceğiz
Melo m benim Allah razı olsun çok seviyorum seni
Yoldaşım benim Rabbim temennilerimizi en güzel olacak şekilde nasip etsin inşallah sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin sağlıkla doğurup kucağımıza alalım yarın senin büyük günün heyecanla bekliyoruz
Kız ben mi paylaşmicam ben içimde tutamam ki 33 yaşıma geldim hala herkesi kendim gibi sanıyorum. Babamın cenazesinde başkasının aşılamasına dua eden onu arayan soran insanım ben MALESEF
Çözdürünce bozulabilme ihtimali oluyo mu canım
Canım doktorun senin embriyolarını incelediğinde sana “bunu dondurma çözdürürken bozulma ihtimali yüksek” der eğer o ihtimal varsa bizim bülent hoca söylüyormuş embriyolarla birebir ilgileniyor
Allah razı olsun canım buna ihtiyacımız olacak
Senden de hemen sonra gelecek müjdeli haber
LaRisaCca edaecoo testler hazır mı, stokları hazırlayın. Haftaya bugünden test yapmaya başlayacaksınız. Bu bir emirdir
aşko ben bu defa erkenden yapmicam 11. Gün yapıcam ozaman net çıkıyomuş

İlaçların etkisi 7günde mi geçiyor Ben de öğreneyim
Ben bugün yine bir çatlatma iğnesi vurcam transferden sonra o yüzden testi erken yapmak beni yanıltabilir canım sanırım 8-9 günde geçmiş olur ben bünyeden o kadar sürede atıyorum

Canım doktorun senin embriyolarını incelediğinde sana “bunu dondurma çözdürürken bozulma ihtimali yüksek” der eğer o ihtimal varsa bizim bülent hoca söylüyormuş embriyolarla birebir ilgileniyor
Bana demediler o zaman belki bi sıkıntı yoktur sadece bi kağıt imzalattılar onda yazıyormuş çözüldüğünde %3 4 bozulma olabilir diye şimdi eşim dedi senin embriyoların için dün aradılar mı canım

inşallah bbgmmm inşallah rabbim hyrlısını versn yeter ki hadiii peş peşe müjde verme sırası geldiiiiii artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…