Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
banada dememişlerdi kuzu ama yinede ihtimal olarak göze alıyorlar ama olmaz olmaz sen bndn çabuk çözdürcksin

o arkadaşına söleme dedm kuzum bn yoksa dünya aleme söyleyebilirsinnnnn sana dvranışını anlasın die şey ettirdim
inşallah balım rabbim herşeyi her zmn dediğimiz gibi hakkımızda hyrlısını versin

Ben bugün yine bir çatlatma iğnesi vurcam transferden sonra o yüzden testi erken yapmak beni yanıltabilir canım sanırım 8-9 günde geçmiş olur ben bünyeden o kadar sürede atıyorum
Transfer yapıldıktan sonra çatlama iğnesi neden vurulur kuzu? Hiç birşey anlamadım. 5. Gün bebişi 5-6 gün sonra testte çıkıyor.

Canım dün aradılar ama embriyoları açmadılar dün rahatsız etmemek için sadece saati ve ne yapmam gerektiğini söyleyip kapadılar Seni 5. Güne kadar hergün mü aradılar?
İnşallah canım dün ilk reglimi oldum kaldı 1 adet siz yolu açın biz arkadan gelcez inşallah benden önce C Capanin Gururu Teyom verecek bence
Aa gözün aydın tatlımm geri sayım başladıı senin için de
LaRisaCca canımm minnoşların birkaç saate sende olcak Rabbim güzel haberleri almanı nasip etsin inşallah kucağını doldursun emeklerinin karşılığını versin dualarımız seninle
Aminnn canım benim inşallah bu ay hepimiz müjdemizi veririz
aman tanrımmmm dötüü kesilen ben miyimmmmm bu defaaaa
keser döner sap döner hemşo sen daha ben yalnız bırak git başkalarıyla iş tut
bbgm nedn çatlatma iğnesi vurduruyorlar transfer günü sze
Canım gonapeptyl yumurtanın kalitesini arttırıyormuş
Ona kendim söylemicem sağdan soldan duysun

Transfer yapıldıktan sonra çatlama iğnesi neden vurulur kuzu? Hiç birşey anlamadım. 5. Gün bebişi 5-6 gün sonra testte çıkıyor.
Canım çatlatma iğnesinde hcg var yanıltabilir o yüzden doktorun söylediği tarihte yapacam nasipse

inşallah bbgmmm inşallah rabbim hyrlısını versn yeter ki hadiii peş peşe müjde verme sırası geldiiiiii artık

inşallah bbgmmm inşallah rabbim hyrlısını versn yeter ki hadiii peş peşe müjde verme sırası geldiiiiii artık
İnşallah canım benim yaaa benim içim kıpır kıpır hayırlısı olsun hepimiz için

Canım dün aradılar ama embriyoları açmadılar dün rahatsız etmemek için sadece saati ve ne yapmam gerektiğini söyleyip kapadılar Seni 5. Güne kadar hergün mü aradılar?
Yok canım beni 1 3 5 6. Gün aradı belki taze transfer olcaksın ya ondan aramamış olabilirler bazen embriyoları rahatsız etmemek için bakmıyolarmış bide heyecan olmasın diye taze transfer olacaklarda ayyy çok heyecanlı yaa

çok tatlısın ya

O senin tatlılığın canım Sen heyecan yaşama senin yerine ben yaşıyorum burda sen sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…