Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Transfer yapıldıktan sonra çatlama iğnesi neden vurulur kuzu? Hiç birşey anlamadım. 5. Gün bebişi 5-6 gün sonra testte çıkıyor.
Vucut gebe zannetsin kendini embiryoyu daha sıkı tutsun diye canım hcg içerdiği için

Canım çatlatma iğnesinde hcg var yanıltabilir o yüzden doktorun söylediği tarihte yapacam nasipse
Biliyorum çatlama iğnesinde hch olduğunu canım
Ama sen neden çatlama iğnesi yapıyorsun ki? Tüp bebekte öyle bişey olmuyor diye biliyordum, müsait olduğunda bi bilgilendir hele merak ettim.

Herkese merhaba ben de bugün transfer oldum...Tüm transfer olacak arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun şimdiden ..inşallah pozitifleri görürüz
Yaaa hayırlı olsun canım transferin çok güzel sonuçlar alırsın inşallah canım kaçıncı gün embriyosu buarada ve tek mi

Yumurta toplamadan sonra bidaha mı çatlatma iğnesi yapılıyor yani
Transfer yapıldıktan sonraymış, banada enteresan geldi. Vardır doktorun bir bildiği.
Ben de bir kaç kişiden duymustum iğne yapıyor bazıları. Valla çok tecrübelendm okuya okuya tedavi göreceğim doktoruma tembih edicem bol bol bana bunu şunu yapın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…