Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O senin tatlılığın canım Sen heyecan yaşama senin yerine ben yaşıyorum burda sen sakin ol
gel de kalbime anlat
Ben 6.gün yapmıştım canım
Anamm çıkıyomu o kadar erken? Kan mı idrar mı
Herkese merhaba ben de bugün transfer oldum...Tüm transfer olacak arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun şimdiden ..inşallah pozitifleri görürüz
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla tutunsun annesine inşallah
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım :))
Sağol kuzum
Yumurta toplamadan sonra bidaha mı çatlatma iğnesi yapılıyor yani
Transferden sonra canım evet
Hepimiz eli yüreğinde LaRisaCca 'yı bekliyoruz
Ben de bekliyom

gel de kalbime anlat

Sağol kuzum

Ben de bekliyom
İdrar da yaptım aynı gün kanda verdim canım çıkıyor 5.gün embiryosu

gel de kalbime anlat

Sağol kuzum

Ben de bekliyom
Transfer esnasında bol dua et canım içerde Bülent hoca bilgi verir sana kaç embriyo var bakalım

Amin aşkom inşallah herşeyin hayırlısı olsun artık Rabbim inşallah bebislerinle eve dönmeyi nasip eder kuzum dualarimdasin kuzum seni seviyoruz

Yumurta toplamadan sonra bidaha mı çatlatma iğnesi yapılıyor yani
Benim doktorla aynı larinin doktoru Bülent bey transfer yapıyor 3.gün çatlatma iğnesi geriyor tam embiryonun tutunacağı zamanlar vucuda hcg veriyor böylece tutunma şansı daha yüksek oluyor embiryo kendini yabancı hissetmiyor

ben de vaktinde hazırlayayım iğnemibu süreçte bize çok bilgi verdin canım. Rabbim senden razı olsun.

ben de vaktinde hazırlayayım iğnemibu süreçte bize çok bilgi verdin canım. Rabbim senden razı olsun.
Seni de takip ediyorum kuzum bekliyorım güzel haberlerini hep girip okuyorum sizi dua ediyorum doğum esnasında size özellikle beddua eder gibi ikiz çocuk diye dua edecem

Hadi ya aslında mantıklı canım hayırlısı olsun inşallah bakalım bize yaptıracak mı

Hadi ya aslında mantıklı canım hayırlısı olsun inşallah bakalım bize yaptıracak mı
Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versin bu yolda rabbim kimseyi boş çevirmesin maddi manevi her türlü zor bir süreç çeken bilir anca

Zararı yok ben olsam vururdum ama senin yapıya bağlı yani doktor ne derse onu yapayım dersen o ayrı
aslında bn doktorun dediklerinden çok frklı şeyler yapmak istyrm da eşimden korkuyorum ondada bi huy var doktor ne derse o vursam bile bn kendm vururum gizli gizli kaçıncı gün vuruluyor transferdn snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…