Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aslında bn doktorun dediklerinden çok frklı şeyler yapmak istyrm da eşimden korkuyorum ondada bi huy var doktor ne derse o vursam bile bn kendm vururum gizli gizli kaçıncı gün vuruluyor transferdn snra
Ben 3.gün diye hatırlıyorum ana lari çıkınca yazar onun bilgiler taze doktor birazdan odada kullanacağı şeyleri zamanı söyler

aslında bn doktorun dediklerinden çok frklı şeyler yapmak istyrm da eşimden korkuyorum ondada bi huy var doktor ne derse o vursam bile bn kendm vururum gizli gizli kaçıncı gün vuruluyor transferdn snra
Senin ne zaman canım transfer

LaRisaCca seni o sedyeye yatırıp embiryoları gönderdiği anda rabbim sana hayırlı ikiz evlat nasip etsin inşallah yürekten bir duadır
Bende her gece yatarken dua ederek yatarım. Bir haftadır dualarıma LaRisaCca ve edaecoo yuda aldım Allahım kabul etsin. Pozitif haberlerini alalım, Allahım yüzlerini güldürsün inşallah, sıra bizlerede gelsin. Aminnnn

peki kuzu sn vuruldun 3.günü nası öğrendn 6.günü ignedn nası yanlş çıkmadı sonuç
Bir de canım çıkan sonuçtan az çok belli oluyor o iğneler de hcg çok yüksek çıkmıyor 6.gün verdim kan acaba dedim 7.gün verdim 2 ye katlamıştı emin oldum iğne etkisi olmadığına

oyy kuzum bize ettigin duaların kat be katı senin olsun inşallah

Bir de canım çıkan sonuçtan az çok belli oluyor o iğneler de hcg çok yüksek çıkmıyor 6.gün verdim kan acaba dedim 7.gün verdim 2 ye katlamıştı emin oldum iğne etkisi olmadığına
sn hangi iğnedn vuruldn kuzu ovitrelle ile farkı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…