Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca seni o sedyeye yatırıp embiryoları gönderdiği anda rabbim sana hayırlı ikiz evlat nasip etsin inşallah yürekten bir duadır
Bu işlem narkoz verilerek mi yapılıyor? Yoksa aşılama gibi mi? Ayyy 4-5 aya bende tüp planlıyorum heyecan yaptım

Evet canım bir kız bir erkek nasip olursa
Benim kardeşlerimde ikiz bir kız bir erkek
Anneme yalvardım kardeş yapsın diye, kadın istemiyordu, e tamam dedi bi yaptı ikiz oldu, biri anneme biri babama benziyor Allahın takdiri Bakmasııııı çokkk zor, Allah kolaylık versin canım.

Bu işlem narkoz verilerek mi yapılıyor? Yoksa aşılama gibi mi? Ayyy 4-5 aya bende tüp planlıyorum heyecan yaptım
Narkoz almıyorsun canım çok basit bir işlem aşılama gibi aynen maddi olarak sıkıntı yoksa hiç erteleme canım yaptır ben bir yıl korunmadım olmadı dşrek tüp yaptırdım hiç klomen çatlatma iğnesi aşılama istemedim doktor çok istedi hatta normal yolla olur vs dedi ama dedim şansın en yüksek olduğu tüp istiyorum ben olursa olur olmazsa nasip diğer türlü her ay hüsran her ay başka tedavi insan yıpranıyor

Amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…