Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım az kaldı doğuma nasip olursa bu yollardan geçince insan biliyor anlıyor yardım etmek istiyor bizi bizden başkası anlayamaz
Aynen öyle canım insanlara anlatınca saçma geliyo rahat bırak olur diyorlar ama olmuyo işte söylemesi çok kolay ama gelde bize sor öyle kafadan atmak zor çok zor ben hep anne olmak isterdim çocukken bile bebeklerimin annesi olurdum şimdi en büyük hayaline ulaşmanın ne kadar zor olduğu gerçeğiyle yüzleştim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz kimseyi bu yolda boş çevirmez sende sağ salim bebeğini kucağına al inşallah canım benim doğum ne zaman kızın mı olacak oğlun mu

Kızlar aldım cücüşleri hepsi 5AA kaliteymiş 2 sini dondurcaz
0,5 lt su tavsiyen için sana minnettarım M Muallimezzz yoksa kesin bülent hocanın üzerine sıçratırdım şuan herşey yolunda odama geldim üzerimi giydim gelmesini ve bilgi almayı bekliyorum.
Ameliyathanede bana “Sana yumurtalarının kaliteli çıkacağını söylemiştim ,sen tüp hastası değilsin ama inat ettin işte “diye kısa bi söylendi ama o da mutluydu “diğer iki yumurtanı da dondur onlar da iyi kalitede “ dedi . Zınk diye attı embriyoları içeri zıplayıp gittiler çok tatlıydı çok duyguluyum . Oğullarım diyesim geliyo

Oğluşların sıkı sıkı tutunsun inşallah LaRisaCca şu an 3 canlısın

Yaa hadi geçmiş olsun mu desek gözün aydın mı yoksa güle güle büyüt mü karar veremedimm paşaların dedim çünkü iki erkek gibi doğuyor içime

İnşalaaaahhhh kuzum şimdi kaç güne test yapıcan tüpte test konusunda bilgim yok bir Hafta falan olduğunu okumuştumm
Canım dr ne tavsiye edecek bilmiyorum inan. Bekliyorum heyecanla
Ya larimmmm çok mutluyum hamdolsun LaRisaCca
Canımm inşallah sen ben ve edaecoo geriye sayıyoruz birlikte
Tüpsüz olsa keşke ahhhh keşke ama benim yolumda tüp gibi duruyor. Allahım hakkımızda hayırlısını versin
TAbiki canım her zaman öncelikli duam o sana Allah gerek ettirmesin ama kısmet böyleyse ben sorun yaşamadım inşallah sen de yaşamazsın ve inşallah pozitifi görürüz

İnş balım inş :) toplu test yapalım ama kırmızıları görmezsek :)

yaaaa çok svndmmm bbgmmmm çok çok ii sonuçlarınnn kaliteleri mükoooooooooo bnce olumluusunn kesinnn gözüyle bakıyorum ve ikiside tutuck bn eminmmmmm ayyy evet cok duygulu bi an o bnde çok kötü oluyormmmm o zmn şimdi sıra bndeee

Çok mutlu oldum canım benim hayırlı olsun şimdi gelir yatma kalk hareket et hasta değilsin sen der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…