- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.701
bni 2 saat hastanede yatırıyolar o zmn nednÇok mutlu oldum canım benim hayırlı olsun şimdi gelir yatma kalk hareket et hasta değilsin sen der
Mükemmell Mükemmellll harikaaaa ay çok güzel ya inşallah güzel güzel yerleşirler büyürler anneciklerinin kucağına gelirlerrrKızlar aldım cücüşlerihepsi 5AA kaliteymiş 2 sini dondurcaz
0,5 lt su tavsiyen için sana minnettarım M Muallimezzz yoksa kesin bülent hocanın üzerine sıçratırdımşuan herşey yolunda odama geldim üzerimi giydim gelmesini ve bilgi almayı bekliyorum.
Ameliyathanede bana “Sana yumurtalarının kaliteli çıkacağını söylemiştim ,sen tüp hastası değilsin ama inat ettin işte “diye kısa bi söylendi ama o da mutluydu “diğer iki yumurtanı da dondur onlar da iyi kalitede “ dedi . Zınk diye attı embriyoları içeri zıplayıp gittiler çok tatlıydıçok duyguluyum . Oğullarım diyesim geliyo
Transfer oldum odaya geldim giyinip gidebilirsin dedi ben duracam derim sakın ha sen hasta değilsin dedi kalktım gityim ben debni 2 saat hastanede yatırıyolar o zmn nedn
Allah esirgesin canım. ama olur da kötü olursa hepimizin süreci devam ediyor. Yeni yollara gireceğiz birlikte.inşallah bbgm valla bni burada çok yükselttiler negatif alırsam fena çakılcm
yaa bnde bu dokor kafasındn istyrmmmTransfer oldum odaya geldim giyinip gidebilirsin dedi ben duracam derim sakın ha sen hasta değilsin dedi kalktım gityim ben de
inşallah bbgm inşallahAllah esirgesin canım. ama olur da kötü olursa hepimizin süreci devam ediyor. Yeni yollara gireceğiz birlikte.
ay süper ya. su önerin de aklımda bulunsun. Bu işlerde beni en çok zorlayayn idrarik meseleTransfer oldum odaya geldim giyinip gidebilirsin dedi ben duracam derim sakın ha sen hasta değilsin dedi kalktım gityim ben de
Hayırlı uğurlu olsun..inşallah sağlıkla tutunur , sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almak nasip olur ...Bu idrara sıkışma durumu en zoru oldu benim içinde ..ilk transferimde az içmişsiniz diye sonda takmışlardı çok stres olmuştum ..bugün 1,5 litre içtim transfer saati biraz geçince patlayacaktım transfere odaklanamadım bile demek 0,5 litre yeterli geldiKızlar aldım cücüşlerihepsi 5AA kaliteymiş 2 sini dondurcaz
0,5 lt su tavsiyen için sana minnettarım M Muallimezzz yoksa kesin bülent hocanın üzerine sıçratırdımşuan herşey yolunda odama geldim üzerimi giydim gelmesini ve bilgi almayı bekliyorum.
Ameliyathanede bana “Sana yumurtalarının kaliteli çıkacağını söylemiştim ,sen tüp hastası değilsin ama inat ettin işte “diye kısa bi söylendi ama o da mutluydu“diğer iki yumurtanı da dondur onlar da iyi kalitede “ dedi . Zınk diye attı embriyoları içeri zıplayıp gittiler çok tatlıydı çok duyguluyum . Oğullarım diyesim geliyo
Senin de hayırlı olsun canım transferin. Bu su meselesi çok zor ya.Hayırlı uğurlu olsun..inşallah sağlıkla tutunur , sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almak nasip olur ...Bu idrara sıkışma durumu en zoru oldu benim içinde ..ilk transferimde az içmişsiniz diye sonda takmışlardı çok stres olmuştum ..bugün 1,5 litre içtim transfer saati biraz geçince patlayacaktım transfere odaklanamadım bile demek 0,5 litre yeterli geldi
Çok Teşekkürler ..sizin tedavi başladı mı Bülent beyde ?Senin de hayırlı olsun canım transferin. Bu su meselesi çok zor ya.
YaaaaaaaaKızlar aldım cücüşlerihepsi 5AA kaliteymiş 2 sini dondurcaz
Ameliyathanede bana “Sana yumurtalarının kaliteli çıkacağını söylemiştim ,sen tüp hastası değilsin ama inat ettin işte “diye kısa bi söylendi ama o da mutluydu“diğer iki yumurtanı da dondur onlar da iyi kalitede “ dedi . Zınk diye attı embriyoları içeri zıplayıp gittiler çok tatlıydı çok duyguluyum . Oğullarım diyesim geliyo
Ben onu 7 gün diye duymuştum çok şaşırmıştım. Duş almama sebebi ne ki acaba?duş yasak evet cnm 3 gün
Yok canım mart ya da nisan da inşallah. Sen kimde oldun tedavini. İlk deneme miÇok Teşekkürler ..sizin tedavi başladı mı Bülent beyde ?
Hayırlı olsunKızlar aldım cücüşlerihepsi 5AA kaliteymiş 2 sini dondurcaz
Aşko cinsel ilişki dışında herşey serbestKendi söylemese bile bu duş olayını bi sorsana
Ben ayın 22 sinde yapıcamİnş balım inş :) toplu test yapalım ama kırmızıları görmezsek :)
Sağol canım benimÇok mutlu oldum canım benim hayırlı olsun şimdi gelir yatma kalk hareket et hasta değilsin sen der
Tamam bebişim
Aynen canım şuan içimde iki minnak birşey var inşallah tutunurlarMükemmell Mükemmellll harikaaaa ay çok güzel ya inşallah güzel güzel yerleşirler büyürler anneciklerinin kucağına gelirlerrrhayırlısı ile inşallah kucağına almak nasip olur darısı bize de olur inşallahhhh..duyguların tarifi yoktur şu anda çok güzel haber
Transfer oldum odaya geldim giyinip gidebilirsin dedi ben duracam derim sakın ha sen hasta değilsin dedi kalktım gityim ben de
Aynen canım gayet yeterli geldi yola çıkarken aldım bi pet şişe zaten hemen çişim gelir benimHayırlı uğurlu olsun..inşallah sağlıkla tutunur , sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almak nasip olur ...Bu idrara sıkışma durumu en zoru oldu benim içinde ..ilk transferimde az içmişsiniz diye sonda takmışlardı çok stres olmuştum ..bugün 1,5 litre içtim transfer saati biraz geçince patlayacaktım transfere odaklanamadım bile demek 0,5 litre yeterli geldi
Ameliyathanede söylendi odada bi posta daha söylendiLaRisaCca çok şükür canım. Bülent Bey niye tüp bebek oldun diye kızıyor, ben de keşke daha erken yapaydın diye hayıflanıyorum beni duysa çok kızar desene
Ayy canım hadi gözün aydınKızlar aldım cücüşlerihepsi 5AA kaliteymiş 2 sini dondurcaz
Sen yinede 3 gün duş almaAşko cinsel ilişki dışında herşey serbest
Ben ayın 22 sinde yapıcam
Sağol canım benimdedi dedi
Tamam bebişim
Aynen canım şuan içimde iki minnak birşey var inşallah tutunurlar
bana ameliyathanede direk dediki aslında ayağa kalkıp yürüyerek çıkmanı isterdim ama burda prosedür böyle yatakla götürüp getiriyorlar :))) odaya gidince de uzanma kıyafetlerini giy rahatına bak dedi
Aynen canım gayet yeterli geldi yola çıkarken aldım bi pet şişe zaten hemen çişim gelir benimiçtim yavaş yavaş hastanedede odada hep turladım abovvv sıkıştım ki sorma. Desene beraber bekleyeceğiz kısmetse
Ameliyathanede söylendi odada bi posta daha söylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?