Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mükemmell Mükemmellll harikaaaa ay çok güzel ya inşallah güzel güzel yerleşirler büyürler anneciklerinin kucağına gelirlerrr hayırlısı ile inşallah kucağına almak nasip olur darısı bize de olur inşallahhhh..duyguların tarifi yoktur şu anda çok güzel haber

Transfer oldum odaya geldim giyinip gidebilirsin dedi ben duracam derim sakın ha sen hasta değilsin dedi kalktım gityim ben de
yaa bnde bu dokor kafasındn istyrmmm bni 2 saat yatırıyolar resmn. ama bn bu sfer hareket edicm bir öncekinde bana tabagımı kaldırttırmadı annemle kayınvalidemm yahuu diodummm bırakınnn o kdr degil ama anlatamadm bu sfer dinlemicm hç onları

Hayırlı uğurlu olsun..inşallah sağlıkla tutunur , sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almak nasip olur ...Bu idrara sıkışma durumu en zoru oldu benim içinde ..ilk transferimde az içmişsiniz diye sonda takmışlardı çok stres olmuştum ..bugün 1,5 litre içtim transfer saati biraz geçince patlayacaktım transfere odaklanamadım bile demek 0,5 litre yeterli geldi

Senin de hayırlı olsun canım transferin. Bu su meselesi çok zor ya.

Yaaaaaaaa gözyaşım pıt çok güzell çok mutlu oldum. Allahımmm inşallah pıtı pıtı gezdiklerinide görüceksin

Hayırlı olsun LaRisaCca hepberaber bekledik hepberaber heyecanlandık şimdi hepberaber pozitifleriçifter çifter kutlucaz inşallah, çok şükür hadi bakalım şimdi sıra sende edaecoo Yarın da seni kutlucaz inşallah

Kendi söylemese bile bu duş olayını bi sorsana
Aşko cinsel ilişki dışında herşey serbest
İnş balım inş :) toplu test yapalım ama kırmızıları görmezsek :)
Ben ayın 22 sinde yapıcam
Çok mutlu oldum canım benim hayırlı olsun şimdi gelir yatma kalk hareket et hasta değilsin sen der
Sağol canım benim dedi dedi
Aksam adim adim bizi aydinlatirsin LaRisaCca kuzumm
Cok güzelll olucak herşey
Tamam bebişim
Aynen canım şuan içimde iki minnak birşey var inşallah tutunurlar
Transfer oldum odaya geldim giyinip gidebilirsin dedi ben duracam derim sakın ha sen hasta değilsin dedi kalktım gityim ben de
bana ameliyathanede direk dediki aslında ayağa kalkıp yürüyerek çıkmanı isterdim ama burda prosedür böyle yatakla götürüp getiriyorlar :))) odaya gidince de uzanma kıyafetlerini giy rahatına bak dedi
Aynen canım gayet yeterli geldi yola çıkarken aldım bi pet şişe zaten hemen çişim gelir benim içtim yavaş yavaş hastanedede odada hep turladım abovvv sıkıştım ki sorma. Desene beraber bekleyeceğiz kısmetse
LaRisaCca çok şükür canım. Bülent Bey niye tüp bebek oldun diye kızıyor, ben de keşke daha erken yapaydın diye hayıflanıyorumbeni duysa çok kızar desene
Ameliyathanede söylendi odada bi posta daha söylendi

Ayy canım hadi gözün aydın
inşallah müjdeli haberide alırsın 10 gün sonra ayy çok duygulu

Kızlar cinsel ilişki dışında herşey serbest
22 şubat test tarihim
14 şubatta çatlatma iğnemi vurcam ve estrofeme başlıyorum
Diğer 2 cücüğü dondurduk
Doktor pozitif potansiyeli yüksek bir hastasın ama tabi bu operasyonun başarı oranı %65 onu da unutmayalım dedi
Öyle işte

Sen yinede 3 gün duş alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…