Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun lariiiiiiiiiiCücüşlerin sıkı sıkı tutunsun annelerine inşallah

Artık fıtı fıtı da yok, kaybolaazsın buralardan

Yok canım mart ya da nisan da inşallah. Sen kimde oldun tedavini. İlk deneme mi
Hayırlısı diyelim inşallah..Yok benim 5. Denemem Bülent beyle başlayacaktık tam randevu için aradım covid olduğunu öğrendim o ay Acıbadem de Volkan beyle başladık yine , bugünde dondurulmuş embriyo transferim oldu ..

Cinsel ilişkiyi keseyi görene kadar mı yasakladı?

aaa demek ki aynı dönem olacakmış görüşmemiz. Benim de randevu ertelendi. Sonra ekimde geldim görüştüm. Normalde bu ay başlamış olacaktık biz covid olunca ertelendi canım. Güzel haberler alırız inşallah senden de

Yaaaaaaaa gözyaşım pıt çok güzell çok mutlu oldum. Allahımmm inşallah pıtı pıtı gezdiklerinide görüceksin
Aminnn hepimizin inşallah kenkecim Senin de müjden yakındır
Sen yinede 3 gün duş alma
he ayşoş almıcam ki sıcak suda kas gevşer çünkü
Artık fıtı fıtı da yok, kaybolaazsın buralardan
He ya benim adam gitti bi daha sordu hocam cinsellik yok dediniz di mi dedi

Benim de test günüm 22 Şubat ...Ay hadi inşallah bu 3. Gün yapacağınız Çatlatma iğnenizin adı ne ?

Aminnn hepimizin inşallah kenkecim Senin de müjden yakındır

he ayşoş almıcam ki sıcak suda kas gevşer çünkü

He ya benim adam gitti bi daha sordu hocam cinsellik yok dediniz di mi dedi
Yaa ben kendimden umutsuzum. 7. Günden çok korkuyordum geçen ay gibi regli olmaktan ama. Atlattım 8. Gündeyim çok şükürde ağrılarım var, bel ve kasık ağrısı, karın ağrısı. Ara ara giriyorlar

Kız ben şey yapmadan duramıyom da
Hani tüp yapacaksam başıma gelecekleri bilmek istiyorum
Histerikos ayşoş
LaRisaCca kaynanana doktor gez dedi falan deme. Hiç kıpırdama biri sürekli yemek yapsın, hizmet etsin dedi de
Hahaha eşime söyledim öyle yapıcağımı çok kötüsün diyo şimdi anneme yemeğe gidiyos

Cookiie Yaa ben kendimden umutsuzum. 7. Günden çok korkuyordum geçen ay gibi regli olmaktan ama. Atlattım 8. Gündeyim çok şükürde ağrılarım var, bel ve kasık ağrısı, karın ağrısı. Ara ara giriyorlar
Canım bence bu iyiye işaret 7.-8. Günlerde yerleşme oluyor ve bu ağrı yapar inşallah tutunuyordur bebişin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…