- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.741
Yaa inşallah ama yine ben çok umut bağlamayımHisterikos ayşoş
Hahaha eşime söyledim öyle yapıcağımı çok kötüsün diyoşimdi anneme yemeğe gidiyos
Cookiie Yaa ben kendimden umutsuzum. 7. Günden çok korkuyordum geçen ay gibi regli olmaktan ama. Atlattım 8. Gündeyim çok şükürde ağrılarım var, bel ve kasık ağrısı, karın ağrısı. Ara ara giriyorlar
Canım bence bu iyiye işaret 7.-8. Günlerde yerleşme oluyor ve bu ağrı yapar inşallah tutunuyordur bebişin sana
kız ne yapam. Fırsat bu fırsatÇakal teo
inşallah cnm bnmm rabbm hepimize tattırsın yeterki hayrlısı ile beklemek güzel şey
Bana yasak değildi valla her tedavi farklı demekkiduş yasak evet cnm 3 gün
Ben ev gezmesine gittiö yürüyüş yaptım canım tek sakındığım ani hareket ve ağır kaldırmakyaa bnde bu dokor kafasındn istyrmmmbni 2 saat yatırıyolar resmn. ama bn bu sfer hareket edicm bir öncekinde bana tabagımı kaldırttırmadı annemle kayınvalidemm yahuu diodummm bırakınnn o kdr degil ama anlatamadm bu sfer dinlemicm hç onları
ayyy vallahi bu bülent hoca tam benlik miş yiyeceklerdn birşey yasaklamadılar mıı arkadaş nedn bana yasakAşko cinsel ilişki dışında herşey serbest
Ben ayın 22 sinde yapıcam
Sağol canım benimdedi dedi
Tamam bebişim
Aynen canım şuan içimde iki minnak birşey var inşallah tutunurlar
bana ameliyathanede direk dediki aslında ayağa kalkıp yürüyerek çıkmanı isterdim ama burda prosedür böyle yatakla götürüp getiriyorlar :))) odaya gidince de uzanma kıyafetlerini giy rahatına bak dedi
Aynen canım gayet yeterli geldi yola çıkarken aldım bi pet şişe zaten hemen çişim gelir benimiçtim yavaş yavaş hastanedede odada hep turladım abovvv sıkıştım ki sorma. Desene beraber bekleyeceğiz kısmetse
Ameliyathanede söylendi odada bi posta daha söylendi
Hemen duş aldım ben yaBen onu 7 gün diye duymuştum çok şaşırmıştım. Duş almama sebebi ne ki acaba?
bnmde 23 şubat olur glbaKızlar cinsel ilişki dışında herşey serbest
22 şubat test tarihim
14 şubatta çatlatma iğnemi vurcam ve estrofeme başlıyorum
Diğer 2 cücüğü dondurduk
Doktor pozitif potansiyeli yüksek bir hastasın ama tabi bu operasyonun başarı oranı %65 onu da unutmayalım dedi
Öyle işte
Cinsel ilişki canım hastanın durumuna göre değişiyor düşük tehlikesi varsa yasak yoksa 10.haftadan sonra serbest aman boşverin cinsel ilişkiyi çocuk olsun dlye yapa yapa imanımız gevrediCinsel ilişkiyi keseyi görene kadar mı yasakladı?
Tövbe yarabbi bıkmadın mı kız sırf çocuk için olan ekstra ilişkilerdenKız ben şey yapmadan duramıyom da
Hani tüp yapacaksam başıma gelecekleri bilmek istiyorum
Büyük rahatlık abi yaYaa inşallah ama yine ben çok umut bağlamayımayın 22sinde eşimin doğum günü. Eğer olursa hediye almaktan kurtulcam gerçekten
Yok aşko bişe yasak değildi kahvemi de içtim vallaayyy vallahi bu bülent hoca tam benlik miş yiyeceklerdn birşey yasaklamadılar mıı arkadaş nedn bana yasak
Düzenli 3. Adetimi bekliyorum cnminşallah balımmm hepmz için öyle olsun sen naptın
Evet canım sabah akşambnmde 23 şubat olur glbaestrofeme demek snde başlıyorsun kuzu bn hala günde 3 tane içiyorum. bırakmadık. hadi cücüklerin sana musmutlu pozitf şeklinde glsn bbgm. bak bana yarın ne liste çıkarıcaklar yasaklarla dolu ama bn dinlemicm sakındıgın göze çöp batar dedikleri doğru haydi rast gelsn kuzu
Gına geldiydi bana AllamaaCinsel ilişki canım hastanın durumuna göre değişiyor düşük tehlikesi varsa yasak yoksa 10.haftadan sonra serbest aman boşverin cinsel ilişkiyi çocuk olsun dlye yapa yapa imanımız gevredi
Tutunurlar inşallah canımm hayırlısı ile yaaaaAşko cinsel ilişki dışında herşey serbest
Ben ayın 22 sinde yapıcam
Sağol canım benimdedi dedi
Tamam bebişim
Aynen canım şuan içimde iki minnak birşey var inşallah tutunurlar
bana ameliyathanede direk dediki aslında ayağa kalkıp yürüyerek çıkmanı isterdim ama burda prosedür böyle yatakla götürüp getiriyorlar :))) odaya gidince de uzanma kıyafetlerini giy rahatına bak dedi
Aynen canım gayet yeterli geldi yola çıkarken aldım bi pet şişe zaten hemen çişim gelir benimiçtim yavaş yavaş hastanedede odada hep turladım abovvv sıkıştım ki sorma. Desene beraber bekleyeceğiz kısmetse
Ameliyathanede söylendi odada bi posta daha söylendi
Aa benimde olmazsa eşofman almak vardı aklımdaBüyük rahatlık abi yabenim eşofmanlarımı kıskanıyodu benim adam ona da aldım trendyoldan bayıldı giyiyor ucuza kapattım
Yok aşko bişe yasak değildi kahvemi de içtim vallainşallah pozitifi görürüz o zaman yasaklar da gelmez insanın gözüne
aha onu bn yapcmmm dedm gel bzde yat yemek yaparsın ev kirlenince temzlersnz tmm dediLaRisaCca kaynanana doktor gez dedi falan deme. Hiç kıpırdama biri sürekli yemek yapsın, hizmet etsin dedi de
test yapanlar çoğalıyorrr grubumuz şenlesinnnnnCanım gonapeptylayy senle aynı gün testttt yaptırcaz ve edaecoo cum ile @Rabbi Hebli Mines Salihin de test yapcak 4 kişi olduk
kızzzz ver şu eniştenin numarasını bana ben bi sövym kendne22 şubat düğün tarihimiz, kocam zaten kutlama yapmıyor, ben de sizle kutlarım oh miss
inşallah canım snn kaçıncı gün transferi ve tek mi çift mi olduAy ne güzel inşallah pozitifleri paylaşırız . Herkese dua edeceğim
ayyy süper bir hediye olur balım hadi inşallah snde bzmle beraber test yaparsın ve poztf alırız hepmzYaa inşallah ama yine ben çok umut bağlamayımayın 22sinde eşimin doğum günü. Eğer olursa hediye almaktan kurtulcam gerçekten
bn 3 gün yasak oldugundan yapamadım kuzu ve transfer sonrası 2 saat yattım ayrıca yiyecek ve içeceklerdn yasaklı olanlar vardı düşün halimi anamm ben nerelere gidemmmBana yasak değildi valla her tedavi farklı demekki
bnde öyle yapıcammm bu sfer durmıcm yerimde tbi eşimden kaçablrsmBen ev gezmesine gittiö yürüyüş yaptım canım tek sakındığım ani hareket ve ağır kaldırmak
Ay inşallah canımm hepimiz çift çizgileri görelimaha onu bn yapcmmm dedm gel bzde yat yemek yaparsın ev kirlenince temzlersnz tmm dedi
test yapanlar çoğalıyorrr grubumuz şenlesinnnnn
kızzzz ver şu eniştenin numarasını bana ben bi sövym kendne
inşallah canım snn kaçıncı gün transferi ve tek mi çift mi oldu
ayyy süper bir hediye olur balım hadi inşallah snde bzmle beraber test yaparsın ve poztf alırız hepmz
bn 3 gün yasak oldugundan yapamadım kuzu ve transfer sonrası 2 saat yattım ayrıca yiyecek ve içeceklerdn yasaklı olanlar vardı düşün halimi anamm ben nerelere gidemmm
bnde öyle yapıcammm bu sfer durmıcm yerimde tbi eşimden kaçablrsmkeşke yıllık izin almasaydım bak şimdikk
aynen öyle balımmmBüyük rahatlık abi yabenim eşofmanlarımı kıskanıyodu benim adam ona da aldım trendyoldan bayıldı giyiyor ucuza kapattım
Yok aşko bişe yasak değildi kahvemi de içtim vallainşallah pozitifi görürüz o zaman yasaklar da gelmez insanın gözüne
Yumurtlama günlerimde bi panik oluyorum zevkli bile olsa ödev gibi ne bileyim canım, Ovülasyon gününden sonra çocuk için olmuyo diye iyi oluyo, pozisyon alma derdi yok, en az 1 saat yatma derdi yok, ayağımı nereye diksem de beklesem derdi yokTövbe yarabbi bıkmadın mı kız sırf çocuk için olan ekstra ilişkilerden
hadi hakkında hyrlısı olsun kuzumm bnmm rabbm daha çok aratmasın inşallah kendiliginden gelir sana bebişinnnDüzenli 3. Adetimi bekliyorum cnm
Mayısa kadar kendim denemeyi düşünüyorum olmazsa giderim doktora. Bu ay soğan kürü yaptim agrilarim cok oldu ins iyiye isarettirimpryl kullanmaya devam ediyorum bu kutu bitince baska bi takviyeye gecicem ins gerek kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?