Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa inşallah ama yine ben çok umut bağlamayım ayın 22sinde eşimin doğum günü. Eğer olursa hediye almaktan kurtulcam gerçekten

inşallah cnm bnmm rabbm hepimize tattırsın yeterki hayrlısı ile beklemek güzel şey şaka gibi banada 24 saaten az kaldı

Ben ev gezmesine gittiö yürüyüş yaptım canım tek sakındığım ani hareket ve ağır kaldırmak

ayyy vallahi bu bülent hoca tam benlik miş yiyeceklerdn birşey yasaklamadılar mıı arkadaş nedn bana yasak

bnmde 23 şubat olur glba estrofeme demek snde başlıyorsun kuzu bn hala günde 3 tane içiyorum. bırakmadık. hadi cücüklerin sana musmutlu pozitf şeklinde glsn bbgm. bak bana yarın ne liste çıkarıcaklar yasaklarla dolu ama bn dinlemicm sakındıgın göze çöp batar dedikleri doğru haydi rast gelsn kuzu

Cinsel ilişkiyi keseyi görene kadar mı yasakladı?
Cinsel ilişki canım hastanın durumuna göre değişiyor düşük tehlikesi varsa yasak yoksa 10.haftadan sonra serbest aman boşverin cinsel ilişkiyi çocuk olsun dlye yapa yapa imanımız gevredi

Yaa inşallah ama yine ben çok umut bağlamayım ayın 22sinde eşimin doğum günü. Eğer olursa hediye almaktan kurtulcam gerçekten
Büyük rahatlık abi ya benim eşofmanlarımı kıskanıyodu benim adam ona da aldım trendyoldan bayıldı giyiyor ucuza kapattım
ayyy vallahi bu bülent hoca tam benlik miş yiyeceklerdn birşey yasaklamadılar mıı arkadaş nedn bana yasak
Yok aşko bişe yasak değildi kahvemi de içtim valla inşallah pozitifi görürüz o zaman yasaklar da gelmez insanın gözüne

inşallah balımmm hepmz için öyle olsun sen naptın
Düzenli 3. Adetimi bekliyorum cnm
Mayısa kadar kendim denemeyi düşünüyorum olmazsa giderim doktora. Bu ay soğan kürü yaptim agrilarim cok oldu ins iyiye isarettirimpryl kullanmaya devam ediyorum bu kutu bitince baska bi takviyeye gecicem ins gerek kalmaz..

Evet canım sabah akşam Valla insanı strese sokan hiçbir yasak yok bizde rutin hayatına dön dedi dr umuz sana sen de yap diyemem Allah korusun keşke seni dinlemeseydim demenden korkarım
Cinsel ilişki canım hastanın durumuna göre değişiyor düşük tehlikesi varsa yasak yoksa 10.haftadan sonra serbest aman boşverin cinsel ilişkiyi çocuk olsun dlye yapa yapa imanımız gevredi
Gına geldiydi bana Allamaa

Tutunurlar inşallah canımm hayırlısı ile yaaaa insanın bunu biliyor olması nasıl bir duygu ben yerimde duramazdım heralde heyecandan yada hep ağlardım çok duygusal olurdum şu an bile gözlerim doldu..rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen kapıyı aç adımı at ayağını da iyi sürü ardında bekleyen çok kişi var bak

Aa benimde olmazsa eşofman almak vardı aklımda bakalım olmazsa ondan alcam. Olursada kv de benim yerime de al bişey dedi. Onun yerine eşofman alcam kendim bebişi

LaRisaCca kaynanana doktor gez dedi falan deme. Hiç kıpırdama biri sürekli yemek yapsın, hizmet etsin dedi de
aha onu bn yapcmmm dedm gel bzde yat yemek yaparsın ev kirlenince temzlersnz tmm dedi
Canım gonapeptyl ayy senle aynı gün testttt yaptırcaz ve edaecoo cum ile @Rabbi Hebli Mines Salihin de test yapcak 4 kişi olduk
test yapanlar çoğalıyorrr grubumuz şenlesinnnnn
22 şubat düğün tarihimiz, kocam zaten kutlama yapmıyor, ben de sizle kutlarım oh miss
kızzzz ver şu eniştenin numarasını bana ben bi sövym kendne
Ay ne güzel inşallah pozitifleri paylaşırız . Herkese dua edeceğim
inşallah canım snn kaçıncı gün transferi ve tek mi çift mi oldu
ayyy süper bir hediye olur balım hadi inşallah snde bzmle beraber test yaparsın ve poztf alırız hepmz
Bana yasak değildi valla her tedavi farklı demekki
bn 3 gün yasak oldugundan yapamadım kuzu ve transfer sonrası 2 saat yattım ayrıca yiyecek ve içeceklerdn yasaklı olanlar vardı düşün halimi anamm ben nerelere gidemmm
Ben ev gezmesine gittiö yürüyüş yaptım canım tek sakındığım ani hareket ve ağır kaldırmak
bnde öyle yapıcammm bu sfer durmıcm yerimde tbi eşimden kaçablrsm keşke yıllık izin almasaydım bak şimdikk

Ay inşallah canımm hepimiz çift çizgileri görelim 17sine erebilirsem adet olmadan o gün yapıcam bakalım

aynen öyle balımmm bn kahve sevmem yasak olsa da gözüme gelmez

Tövbe yarabbi bıkmadın mı kız sırf çocuk için olan ekstra ilişkilerden
Yumurtlama günlerimde bi panik oluyorum zevkli bile olsa ödev gibi ne bileyim canım, Ovülasyon gününden sonra çocuk için olmuyo diye iyi oluyo, pozisyon alma derdi yok, en az 1 saat yatma derdi yok, ayağımı nereye diksem de beklesem derdi yok

hadi hakkında hyrlısı olsun kuzumm bnmm rabbm daha çok aratmasın inşallah kendiliginden gelir sana bebişinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…