Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanki gözlerim dolu dolu sürekli ,çok değişik ,güzel ,ihtimale olabildiğin en yakın noktadasın
Aa benimde olmazsa eşofman almak vardı aklımda bakalım olmazsa ondan alcam. Olursada kv de benim yerime de al bişey dedi. Onun yerine eşofman alcam kendim bebişi
Karar verdiğinde sana link atarım kuzu biz kalitesini beğendik bi bakarsın

Evet canım sabah akşam Valla insanı strese sokan hiçbir yasak yok bizde rutin hayatına dön dedi dr umuz sana sen de yap diyemem Allah korusun keşke seni dinlemeseydim demenden korkarım

Gına geldiydi bana Allamaa
yok be saçmalama ilkinde yaptımda noldu tırt çıktık yne kısmeti varsa ne yaparsk yada yapmazsak gelir ztn bbgm bn buna inanıyorum artık

hadi hakkında hyrlısı olsun kuzumm bnmm rabbm daha çok aratmasın inşallah kendiliginden gelir sana bebişinnn
Ins cnm ins gelir ama bu kez saglikla kavuşayim kaybetmek cok zor hepimiz kavuşalım ins

Bülent beyin meşhur sözü doğacak çocuk damdan düşsen de doğar doğmayacak çocuk pamuklara sarsan da doğmaz

İnanki gözlerim dolu dolu sürekli ,çok değişik ,güzel ,ihtimale olabildiğin en yakın noktadasın

Tamam bebeğim bikaç gün daha geçsin öyle isteyebilirim çok teşekkür ederimm taze annişkoo

Bülent beyin meşhur sözü doğacak çocuk damdan düşsen de doğar doğmayacak çocuk pamuklara sarsan da doğmaz
bu bnm annemin lafııı o yzdn bnde bu sfer pek umursamıcm dedgn gibi ağır iş yapmıcm o kdr hakkımızda hyrlısı olsun inşallah cnm

Bnm adamım da ağzıyla eşofmann hediye al dedi :)
Ahaha olsun kız artık bi zaman sonra zaten saklı gizli olmuyor ben evlilik yıldönümündemi ne sormuştum ne alayım diye ya benimkide bikaç kere dedi eşofman almam lazım güzel bişey dışarı cıkarken giyeyim falan diye. Ordan aklıma takıldı

Çok çok güzel o ihtimale en yakın noktada olduğunu bilmek..inşallah test zamanı da o çift çizgiyi görürsün burda bir bayram havası olur

Kız eda neden kahve yazdın oraya ben güya kahveyi azalttım günde 6-7 değilde 3 tane içmeye çalışıyorum. Bak şimdi canım çekti
yaa bende çok içiyorum ve kansızlık var of ama vazgeçemiyorumda kahve içmekten nasıl olacak zararlı da diyorlar bebek için

Ayy böyle şeyler okuduğuma şok sevindim. İnşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle canım

yaa bende çok içiyorum ve kansızlık var of ama vazgeçemiyorumda kahve içmekten nasıl olacak zararlı da diyorlar bebek için
Bende bilmiyorum canım nasıl olacak
Benim demirimde düşük çıkmıştı aylar öncesinde doktor bana gyno yazmıştı almıştım ama kullanmamıştım, 3-4 gün önce kullanmaya başladım, bunu kullanirken de az kahve içmek lazım, biliyorsun kafein demiri çekiyor azaltıyor, bu yüzden kahveyide azaltmak zorunda kaldım.
İlaç bu

CANIM BANADA DOKTOR BUNU VERDİ 2 SAAT KAHVE ÇAY SÜT ÜRÜNLERİ YASAKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…