Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cinsel ilişki canım hastanın durumuna göre değişiyor düşük tehlikesi varsa yasak yoksa 10.haftadan sonra serbest aman boşverin cinsel ilişkiyi çocuk olsun dlye yapa yapa imanımız gevredi
aynen öyle canım yumurtlama haftasına giriyorum gıda geldiii heray heray

CANIM BANADA DOKTOR BUNU VERDİ 2 SAAT KAHVE ÇAY SÜT ÜRÜNLERİ YASAKTI
Ben yarı aç karına alıyorum bu ilacı ve öyle uyuyorum. Yatarken içmek doğru mu bilmiyorum günde 1 tane, sen kaçtane içiyordun? sabah kalkınca aç karına zor oluyor, çünkü kahve içmeden kahvaltı bile yapamıyorum en kötü alışkanlığım bu.

Ben bunl
ben bunları kullanamıyorum canım bana dokunuyor bağırsak sorunu yaşıyorum çok kötü yanma yapıyor. o yüzden sidefer kulalnıyrum toz şase ama devlet karşılamıyor ve pahalı doktorum bana adet zamanlarında özellikle kullan dedi onun dışında çok kullanmıyorum artık. gece yatarken içiyorum yada sabah sirkeli limonlu suyun arkasına içiyorum ki c vit demiri bağlama özelliği var diye.

Bende portakal suyuyla içiyorum.

canım bana eczacı sabah aç karnına dedi ben öyle kullandım kahve alışkanlığım olmadığından bir arkadaşta senin gbiiydi gece yatmadan kullanmış hep sorun yaşamamış

canım bana eczacı sabah aç karnına dedi ben öyle kullandım kahve alışkanlığım olmadığından bir arkadaşta senin gbiiydi gece yatmadan kullanmış hep sorun yaşamamış
Belirli Sorun yaşamadım şükür, bir tek büyük tuvalet rengi koyu oldu.

aynen canım iyi yapıyorsun yani benim en son 2 lere düştü demirim iğne verdi doktor ondan sonra toparladım bakalım şimdilik iyiyim saç dökülmesi vs azaldı baya inşallah yine yaşamam.
2 mi kız demir 2 ye kadar düşer mi? Benim 25 çıktı doktor çok düşük dediydi.
Evet saç dökülmesini durduruyormuş.

Yemin ederim gözlerim doldu

eve
2 mi kız demir 2 ye kadar düşer mi? Benim 25 çıktı doktor çok düşük dediydi.
Evet saç dökülmesini durduruyormuş.
tabii canım aynen öyle işlaç kullandım 3.7 ye çıktı 25 olsa ben hayatta kullanmam ilaç yani benim bildim bileli böyle yani belki de bundan dolayı bebek olmuyor

canım artık güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar :)
Bende bugün itibariyle tekrar femaraya başladm bakalım 2.Femara denemem hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşalllah :)

AAaaa günde kaç tane kullandın adetinin kaçıncı günü canım

Canım gonapeptyl ayy senle aynı gün testttt yaptırcaz ve edaecoo cum ile @Rabbi Hebli Mines Salihin de test yapcak 4 kişi olduk
BEbişiiim bu hafta gündüz dersler akşam yumurtlama haftasının verdiği fıtı fıtı telaşıyla sayfaları okuyamadım şimdi geldim. Bana bi özet geç lütfen nasıl geçti neler oldu bu arada benim de günüm 23 şubat. çatladığı gün ilişki olmasa da o gün hariç 5 günün 4 ünde ilişki oldu yani 22 si gibi bende test telaşında olanlardan olurum

canım senin ne problemin var ki? Çok ilginç nasıl hiç büyümemiş ya günde kaç tane kullandın? pko falan var mı bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…