Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım senin ne problemin var ki? Çok ilginç nasıl hiç büyümemiş ya günde kaç tane kullandın? pko falan var mı bu arada?
Canım dirençli bir pko var evet. Geçen ay femara ile 3 yumurtam büyümüştü. Bir önce ki ay da klomen ile 2 yumurta vardı.
Bu ay günde 2 kullanmama rağmen hiç bir yumurta yok dedi.
Ben de çok şaşkınım inan ki

eve

tabii canım aynen öyle işlaç kullandım 3.7 ye çıktı 25 olsa ben hayatta kullanmam ilaç yani benim bildim bileli böyle yani belki de bundan dolayı bebek olmuyor
Canım benim çok geçmiş olsun, ama bu konuyu önemsemelisin. Çocuk olmamasıyla ne kadar bağlantılı bilmiyorum ama hamilelik sürecinde demirin düşük seyretmesi Allahım korusun çocuğun gelişimini kötü etkiyormuş. Bunu yazdım diye canın sıkılmaz inşallah gülüm, umarım kızmazsın bana çünkü bunu biliyorsundur ama bir ihtimal bilmiyorsan diye yazdım.
2 çıktıktan sonra İğne kullandığın halde 3.7 mi oldu?
Neden vücudundaki demir o kadar düşük seyrediyor diye özel araştırma yapıldı mı?

Tam olarak hayatımın özeti bu
hiç canını sıkma canım benim de haplara rağmen bir ay 5 güzel yumurta oluşuyo bir ay 1 tane düzgün çıkmıyo. Sakın dr un verdiği takviyeleri umutsuz olup bırakma. Bir ayımız bir ayımızı tutmuyo elbet birinde nokta atışı yapıcaz

yok canım ya neden kızayım aşk olsun burda birbirimizin iyiliği için konuşuyoruz. bende çok sütünde durdum bu konunun herhangi bir sorun yok hatta ilaçları kullanınca yavaş arttı doktor o yüzden iğneyele arttıralım dedi iğneden sonra 15 e çıktı ama daha sonra gitmedim şu an nasıl ne durumda bilmiyorum ama ben demir düşüklüğünde hissediyrum aşırı yorgunluk,baş ağrısı,üşüme,halsizlik,nefes alış verişim hızlı kalp çarpıntısı hepsi oluyor bende. doktorum kaçak olabilir eğer iğne ile de yükselmezse organlara dalağa bakacağız dedi ama yükseldiği için gerek duymadım ben gitmedim zaten bu pandemi vs yormuştu beni. doktor kan oranına göre demirin normal dedi benim kanımda düşük 12 13 lerde seyrediyor mesela.

Genelde doktorlar yumurtan yok diyen hamile kalıyor haberin olsun. Burda bu duruma onkadar şahit oldum ki hepside geç döllenme ile hamile kalmış oluyor,bakarsın seninde öyle olur, sen en az 3 günde bir ilişkiye devam et, benden demesi

Hahah

o ay kaldım ama düştü canım maalesef eğer olsaydı şu an 3 aylık olacaktı
Neyseki hamile kalabiliyorsun, vücut onu kabul etmedi çünkü birşeyler ters gidecekti, hayırlısı buydu canım. Bu demir olayının üstüne düş, bence senin anahtarın orada.

Benim de sozum.
Bokunu cikartmadikca bisi olmazz
Hahahaha bu sözü nerde görsem aklıma kesin sen gelirsin döt ve mok
Bnm adamım da ağzıyla eşofmann hediye al dedi :)
Ahahah :))) hemen trendyolu incele
Çok çok güzel o ihtimale en yakın noktada olduğunu bilmek..inşallah test zamanı da o çift çizgiyi görürsün burda bir bayram havası olur
İnşallah canım benim rabbim hepimize bu ay pozitifi nasip etsin
Ayyy kahvemi dediniz
Oyyyy işte senden beklediğimiz performanslar afiyet olsun canım
Ayy böyle şeyler okuduğuma şok sevindim. İnşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle canım
İnşallah canım benim arkandan geliyoruz inşallah
bu ay hareketlii bol testli ve bol pozitifli bir ay olucak belli oldu
Ahh inşallah pozitifleri görürüz canım inşallah
yemek söleyin banaaaa
hayırdır yaa ne bu acıkmışlık böyle
Yemin ederim gözlerim doldu
Sorma çok duyguluyum
Ahhh inşallah o haberi vermek nasip olur inşallah yeni tedavin hayırlı olsun canım benim inşallah sen de bu ay pozitif haber verirsin
Canım bazı aylarda yumurtlamıyoruz bunun olması çok normal zaten doktorun da söylemiştir. Öyle bir aya denk gelmişsindir belki. Dozu arttırdı mı peki?
Aşko bugün transfer oldum 4 yumurtam vardı ikisini transfer ettiler 2 sini dondurduk. 22 sinde test yapacağız nasipse o zaman test günü bekleyen aynı tarih olarak 5 kişi olduk inşallah sen de bu ay pozitifi görürsün canım benim
LaRisaCca Canım hangi bülent beyde yaptırdın tüp bebeği?
Bülent Tıraş değil dimi
Canım benim adanada bülent haydardedeoğlu na gidiyorum ben. C Capanin Gururu Teyom , peraares , M Muallimezzz biz hep aynı doktordayız .

Neyseki hamile kalabiliyorsun, vücut onu kabul etmedi çünkü birşeyler ters gidecekti, hayırlısı buydu canım. Bu demir olayının üstüne düş, bence senin anahtarın orada.
Evet canım bu 2 oldu ilki dış gebelik oldu biri düştü bakalım 1 senedir tık yok. evet bu aydan sonra zaten tekrardan tedavi vs neyse başlayacağız eşimde gidecek bakalım haftaya kontrole hayırlısı. zaten o kadar dua ediyorum ki rabbim sağlıksız ise olmasın diye çok şükür en azından burdan yüzüm gülüyor dedim:)

Başka başka doktorlara git, doktor değiştirmek iyidir. Birinden biri bi çare bulabiliyor. Kan değerine göre 15 iyiyse hep oralarda mı tutmak lazım çok bilgimde yok ki. Bu yazdıkların bende de vardı, geçen ay antibyotik kullandım, beni epey rahatlattı meğer vücudumda iltihap varmış, bu ay da inositol kullandım. Beni bildiğin tazı yaptı şükür, kendimi sağlık olarak bu kadar dinç hissetmemiştim bence myo-inositol harika bişey.

22 si benimdee doktor randevumm

Evet canım ama vaktim yok çalışıyorum akşam 6.30 da çıkıyorum birde şimdi aksi gibi arkadaş işten ayrılıyor iş yüküm 2 katına çıktı nasıl olacak bilmiyorum. aaa vücutta iltihap varsa zaten başlı başına sorun.çok şükür atlatmışsın maşallah maşallahh daha da iyi ol inşallah.bende inofolic kullanıyorum birde ilaç firmasındayım burda balık yağı işte adan z ye vitaminlerin olduğu bir takviye onları kulalnıyrum bu ay yumoşlar iyi gelişsin diye.ama bu demir işinide halletmeye çalışıcam bakalım

Biliyorum diğer inofolic kullananlar sayfasında yazışmıştık seninle
Bence kullanmaya devam et, gebelik oluşmasa bile bi süre daha kullan, inşallah güzel şeyler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…