Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnositolden zengin gıdalar olan lahana, bakliyat, fasulye, tohumlar, kuruyemiş, kavun, muz, kuru üzüm, narenciye, buğday, tahıl, yulaf gevreği, buğday kepeği, esmer pirinç, rafine edilmemiş pekmez tüketebilirsiniz.​

Canım benım ilacım bitmişti zaten adetliyken baslanıp 5 günde bitirdim. Bitirmemin üstünden de 3 gün geçti ona rağmen yumurta yok. İlac kullanmasam yumurtanın olmayısı normal olabilirdi ama ilac kullandımya bir tane bile mi olmaz çok şaşırdı doktor da

Tamam canım dediğin gibi geç yumurtlıcam belki de . İnsallah öyle olur çok sağol

Biliyorum diğer inofolic kullananlar sayfasında yazışmıştık seninle
Bence kullanmaya devam et, gebelik oluşmasa bile bi süre daha kullan, inşallah güzel şeyler olacak
Evet evet aynen:) kullanıyorum hatta o azaldı hemen birtane daha aldım:) ayy inşallah güzel şeyler artık olsun gelsin bizi de bulsun

Galiba öyle canım . İlk defa böyle gördümya çok şaşırdım ilaca rağmen yumurta gelişmeyenini hiç duymamıstım . Allahtan ümit kesilmez :)

Evet bende pko yok doktorum bunu önerdi bu ay içmeye başladım inşallah kaliteli yumurtalarım olur

Çok enteresan canım ya hani daha öncede hiç olmasa anlayacağım ama klomenle olmuş femera daha etkili zaten onunla da olmuş şimdi neden yok bir sebep söyledi mi?
Yok canım söylemedi. Cumartesi tekrar bakalm belki çok küçüktür büyüyecektir dedi.
Ve geçen ay da femara kullandım. Normalde femaranın etkisi bu ay da sürer ve üstüne yine femara kullanınca ben de hızlı büyürler sandım. 10 mm lik bir yumurta bile yoktu. Ya geç büyüyecek çatlayacak bilemiyorum

Hatta eşlerinin spermi düşük olan varsa bu myo-inositol erkek üreme hücrelerinde çok çok işe yarıyormuş. Erkekte sorun olan Tanıdığınız kişiler varsa önerebilirsiniz. Belki dua kazanırız

Evet bende pko yok doktorum bunu önerdi bu ay içmeye başladım inşallah kaliteli yumurtalarım olur
Melindam canım uzun zamandır görmedim seni.
Bende de pko yok ama bu ay adetin 7. Günü kullanmaya başladım geç başladım. Birdahaki ay adetin 1. Gününden başlayacağım. İnşallah gerek kalmaz tabii.

Tek yeri adanadaymıs sanırım ben istanbuldayım. Oralarda olsam gitmek isterdim canım bülent beye :)

Belkide büyüdü çatladı döllendi ve şu an rahme yolculuk ediyordur o yüzden doktor hiçbirşey göremedi. Dedim ya bunu yaşayan kişiler sonrasında hep, "doktor yumurtan yok dediydi ama hamileymişim" yazmışlar

Rabbim ikizlerine kavuştursun seni inşallah bebişim Benim içimde çok güzel hisler var

İnşallah canım merakla bekliyorum

Canım bu arada sadece yumurta gelişimini desteklemiyor, bebeğin yerleşmesindede rol oynuyormuş
Aynen canım, tutunmayı arttırır düşük ihtimalini azaltıyor dedi bana da 2021’de burası böyle dolacak inşalllahhhhhhhhhhhhhh

canım acaba erkenmi yumurtlama oldu sen randevune gidene kadar

L Limonlu Su canım adet durumun nedir?
@nm88326 canım seni bugün görmedim nasılsın?
@Matmazella canım neler yapıyosun sesin çıkmıyor?
@ebru2812 kısss nerdesin sen
Sabah biraz lekeli şekilde geldi halen sökülmedi tam sökülse bugün adetin 1 günü mu oluyor o zaman aşılama için yarın doktora gideyim mi cumartesi çalışmiyormus pazartesine kalacak o zaman sen yaptın lariiimmmm

Canım sana doktorun hangisini verdi pembe kutu inofolic mi? Yoksa mavi beyaz kutu inofolic kombi mi? Ve nasıl kullan dedi günde kaç tane?

Hatta eşlerinin spermi düşük olan varsa bu myo-inositol erkek üreme hücrelerinde çok çok işe yarıyormuş. Erkekte sorun olan Tanıdığınız kişiler varsa önerebilirsiniz. Belki dua kazanırız
Aynen öyle hadi bakalım faydalı faydalı şeyler yiyip güzel güzel büyütelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…