Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım ağzından bal damlıyo ama bu ay hiç ilişki olmadı maalesef. zaten pazartesi adetim bitti. Çatladıysa bile bu ay boş geçti :)

Belki üzülüyordur eşimin kuzenleriyle aynı sitedeyiz birinin hamile olduğundan bile haberim yoktu geçen gün doğurmuş.. günlerce kızı tebrik edemedim bile yani niyeti kötü de olabilir ama içinde bir yara da olabilir

Hayırlı olsun canım benim Güzel sonuçlar al inşallah

Parlak noktaları gördün mü? O anda aslında bir tutunma olmasa da resmen tutunduklarını hissedip ağlamıştım bütün tedavinin en güzel anı bence

Canım lekelenmeyi adetin birinci günü say bence. Ben doktora sadece kahverengi leke geldiği günü mü yoksa normal kanamayı mı sayayım demiştim leke geldiği gün 1. Gün dedi

Buna benzer bir şey ben de kullandım miyo inositol ama inositol zaten vücutta üretilen bir şeymiş bir daha almadım
Evet tabii vücut bunu üretiyor, aksi halde zaten zarar verirdi ama bazen vücut yeteri kadar üretemiyormuş o durumlarda kullanılıyor. Bir çok avantajı var, bence harika bir takviye beni kendime getirdi desem yeridir. Ha bide bununla hamile kaldığımı bir gün görürsem "Yok Artık" derim

Sen yinede 3 gün duş alma
Duş almakta sıkıntı yok kuzular. Ben ayakta ılık suyla yıkandım sadece kolumu kaldırmadım annem eşim falan yıkadı LaRisaCca çok eğilmemeye çalıştım başka da özel bir şey yapmadım galiba. Bizim dr bunları da söylemiyor ben öyle hobi olarak dikkat etmiştim

O zaman sen bu ay bebeği yap ben gelecek ay içeyim benimki farklı markaydı verdiğim para içime oturduğu için de bırakmış olabilirim bir de suda tam çözünmüyor çok zor içiyordum

Bencede zaten sıcak duş zararlıdır, ama olsun sen duş alma LaRisaCca , ne olur ne olmaz Ozaman tüp yaptığında hamile kalabildin mi, senin bebeğin oldu mu?

Canım lekelenmeyi adetin birinci günü say bence. Ben doktora sadece kahverengi leke geldiği günü mü yoksa normal kanamayı mı sayayım demiştim leke geldiği gün 1. Gün dedi
Tamam canım teşekkür ederim inşallah rahim incelir yoksa aşılamayı iptal eder mi acaba

O zaman sen bu ay bebeği yap ben gelecek ay içeyim benimki farklı markaydı verdiğim para içime oturduğu için de bırakmış olabilirim bir de suda tam çözünmüyor çok zor içiyordum
Yok kız tadı bile yok. 2 dk da çözünüyor,Ben pembe olanı kullanıyorum. Daha Advanced plus kullanmadım. İnşallah ona sıra gelmez

Lariimmm yaa inşallah güzel haberlerini alacaz o kadar İçim kıpır kıpır oldu ki sanki ben yaptırmışim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…