Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay Allahım, böyle şeyler okuyunca içim dağlanıyor. Allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize
Ben de düşündükçe çıldırıyorum.. 1 yıl geçti, olduğum ameliyat da bu kayıpla ilgiliydi ama artık daha güçlüyüm.. ben nefes aldıkça umut hep var

Bence yasaktır ya, masturbasyonda olmaz, orgazm olmamak lazım bence, puuufff zor bir süreç olsa gerek
Ben hayatım boyunca sıfır libido dolaştım ama hamileyken rüyalarım bile değişti ve 3 aydır falan hiçbir icraat yoktu.. doktoru arayıp masturbasyon caiz midir diye sormamak için zor tuttum kendimi ve eminim yap gitsin derdi ama orgazm da rahim kasılmasına neden olduğu için kesin yasaktır

Hamileyken bazıları cinsel istekte çok fazla yükseliş yaşarmış bazıları düşüklük yaşarmış. Ama hamile kalsam, sorun bile olmasa ilk 3 ay korkudan bende bişey yapamam diye düşünüyorum. Bende daha yükselirse, Uyuyunca geçer istek, bol bol uyurum haaa ama bir sorun var o istek olunca uyunmuyorda vajina nabız gibi atıyor

Eki Görüntüle 2781107

Bende bunlara kaynanalik yapıp baskı yapıyorum bı torun vermediler bana bı fıtı fıtı yapsalar devamı gelecekte işte yok yani
Bunlar doğurmuyor diye kuşçuya geri götürmüştüm erkekleri ayrı kafeste tutuyormuş, yeni erkek verdi. Eve gelmeden bebek yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…