Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Belirli Sorun yaşamadım şükür, bir tek büyük tuvalet rengi koyu oldu.
ben kullandım canım bu ilacı, 3 ayda bayağı iyi seviyelere geldi... aç karna içiyordum. 2 saate kadar sür ve süt ürünleri, kafein çay yasak. yatarken de 2 saat öncesinden miden boş olacak. Evet en büyük sıkıntı rengi, bazen de gaz yapıyor felan kokusu da sıkıntı...

Teşekkür ederim canım, Demirin kaç çıkmıştı 3 kutu kullanmıştın? Kaçken kaça çıktı?

Yok canım şu an elimde 1 tane oyuncak var o da comfortun erken gebelik testi, 14 şubatta yapacam, bi umut
Ama ovülasyon testini 2 gün önce sipariş verdim 100 adet birdahaki ovülasyonumda elimde olur, onunla oynamayı seviyorum
Extra yumurtlamadan sonra yumurtlama ağrım ve bel ağrım hiç geçmedi, hala devam ediyor.
Senin bebiş nasıl? Mide bulantıların çok mu oluyor?Herşey yolundadır inşallah

L Limonlu Su canım adet durumun nedir?
Nm88326 canım seni bugün görmedim nasılsın?
Matmazella canım neler yapıyosun sesin çıkmıyor?
@ebru2812 kısss nerdesin sen
İyiyim Larissacığım, temziliğe verdim kendimi, kayınvalideme de yemekte yardım ettim, kocişi doyurdum anca girebildim foruma, 20 sayfa olmuş... Çoook mutlu oldum senin adına 2 tane transfer 2 tane dondurmuşsun.. ikiz bebek gelecek galiba, öyle hissediyorum
Canım lekelenmeyi adetin birinci günü say bence. Ben doktora sadece kahverengi leke geldiği günü mü yoksa normal kanamayı mı sayayım demiştim leke geldiği gün 1. Gün dedi
Doktorum 2. klomen tedavisine reglin ilk günü hapı alacak şekilde başlayacaksın dedi, 1. gün tam kırmızı kanı gördüğün gün olacak dedi. hapın bittiği günün ertesi ultrason var bir de. Kaç yumiş olmuş ona bakılıyor.
iyiyiz canım teşekküler sen nasılsın iyi misin?

Çok şükür bu günümüze.
İyiyiz yarında doktora gideceğiz bakalım belki bebiş cinsiyet öğreniriz
Herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah . İstediğin bı cinsiyet var mı benim mesela kız olsun istiyorum ilk

İnşallah oyuncaklarını kullanmaya ihtiyaç olmadan güzel haber alırsın
Antibiyotik kullandın mı
Mide bulantısı istifra aşırı yoğun çektim şükür ki 2 gündür hafif mide bulantısı devam ediyor..
Azaltıyor inşallah.

Çok şükür iyiyim

Herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah . İstediğin bı cinsiyet var mı benim mesela kız olsun istiyorum ilk
Kesinlikle sağlıklı olsun.. kız erkek bizim için de öneli değil.
Ama herkes ve benim içime de kız doğuyor..

Kuzum bn kısmetse yarın olucam hazırlık yapıyorum işte şimdi ben bıcı bıcı yapıcm kısmetse uyuyup uyanıp teheccüd namazı kılcm sabah namazına uyancm dua edcm yarn 3 ayların başlangıcı ve ayrıca cuma inşallah ugurlu glck kuzum dualarını eksk etme yarın cinsiyet ögrenickmsn hadi saglıklı eli yüzü düzgn istedigin bir bebiş olsun kuzum

İyisin iyisin inşallah o oyuncakları arkadaşıma verebilirim yada oda bu ay hamile kalsın oyuncaklar çöpe gitsin
Geçen yumurtlama zamanlarına yakın antibyotiğe başladım kullandım canım. Bu ay gecikmeli de olsa inofolic kullanıyorum, bi kaç ay bununla yoluma devam edeceğim

İnşallah faydasını görürsün canım, ilk defa duydum bunu, içinde kaç mg inositol var?
650 mg kuzum, bir de selenyum çinko biraz da yani 200mcg de folik asit var, ben ayrıca folik asit de alıyorum B12 ile birlikte, mthfr mutasyonum olduğu için onu da Osende 2M ile alıyorum. Seninkisi hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…