- 2 Kasım 2016
- 5.685
- 7.692
- 198
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.881
Ben miyositol positive diye bir şey içiyorum, günde 1 saşe canımCanım sana doktorun hangisini verdi pembe kutu inofolic mi? Yoksa mavi beyaz kutu inofolic kombi mi? Ve nasıl kullan dedi günde kaç tane?
Kuzum napayım kendimi oyalıyorum makromeyle. Sen nasılsın almışsın bebişlerini çok sevindim inşallah pozitifi göreceksin ben çok inanıyorumL Limonlu Su canım adet durumun nedir?
Nm88326 canım seni bugün görmedim nasılsın?
Matmazella canım neler yapıyosun sesin çıkmıyor?
@ebru2812 kısss nerdesin sen
İnşallah faydasını görürsün canım, ilk defa duydum bunu, içinde kaç mg inositol var?Ben miyositol positive diye bir şey içiyorum, günde 1 saşe canım
Bende bilmiyorum canım nasıl olacak
Benim demirimde düşük çıkmıştı aylar öncesinde doktor bana gyno yazmıştı almıştım ama kullanmamıştım, 3-4 gün önce kullanmaya başladım, bunu kullanirken de az kahve içmek lazım, biliyorsun kafein demiri çekiyor azaltıyor, bu yüzden kahveyide azaltmak zorunda kaldım.
İlaç bu
Eki Görüntüle 2780976
ben kullandım canım bu ilacı, 3 ayda bayağı iyi seviyelere geldi... aç karna içiyordum. 2 saate kadar sür ve süt ürünleri, kafein çay yasak. yatarken de 2 saat öncesinden miden boş olacak. Evet en büyük sıkıntı rengi, bazen de gaz yapıyor felan kokusu da sıkıntı...Belirli Sorun yaşamadım şükür, bir tek büyük tuvalet rengi koyu oldu.
BiZ iyizz sen ve bebek nasilsinizLaRisaCca kuzum nasılsın nasıl geçti transferin
C Capanin Gururu Teyom kırmızı sana çok yakıştı
edaecoo kuzum senin ne zaman başlıyor.
Ayseee1987 sende durumlar ne alemde yeni oyuncaklar aldın mı
shlls ve cakltanesi nasıl gidiyor bebişlerle
H halleycikkizinbiri9 ve MelodiminEsi nasılsınız kızlar
Sayamadığım daha arkadaşlar nasılsınız
İyiz canım sen nasılsınLaRisaCca kuzum nasılsın nasıl geçti transferin
Teşekkür ederim canım, Demirin kaç çıkmıştı 3 kutu kullanmıştın? Kaçken kaça çıktı?ben kullandım canım bu ilacı, 3 ayda bayağı iyi seviyelere geldi... aç karna içiyordum. 2 saate kadar sür ve süt ürünleri, kafein çay yasak. yatarken de 2 saat öncesinden miden boş olacak. Evet en büyük sıkıntı rengi, bazen de gaz yapıyor felan kokusu da sıkıntı...
Yok canım şu an elimde 1 tane oyuncak var o da comfortun erken gebelik testi, 14 şubatta yapacam, bi umutLaRisaCca kuzum nasılsın nasıl geçti transferin
İyiyim Larissacığım, temziliğe verdim kendimi, kayınvalideme de yemekte yardım ettim, kocişi doyurdum anca girebildim foruma, 20 sayfa olmuş... Çoook mutlu oldum senin adına 2 tane transfer 2 tane dondurmuşsun.. ikiz bebek gelecek galiba, öyle hissediyorumL Limonlu Su canım adet durumun nedir?
Nm88326 canım seni bugün görmedim nasılsın?
Matmazella canım neler yapıyosun sesin çıkmıyor?
@ebru2812 kısss nerdesin sen
Doktorum 2. klomen tedavisine reglin ilk günü hapı alacak şekilde başlayacaksın dedi, 1. gün tam kırmızı kanı gördüğün gün olacak dedi. hapın bittiği günün ertesi ultrason var bir de. Kaç yumiş olmuş ona bakılıyor.Canım lekelenmeyi adetin birinci günü say bence. Ben doktora sadece kahverengi leke geldiği günü mü yoksa normal kanamayı mı sayayım demiştim leke geldiği gün 1. Gün dedi
iyiyiz canım teşekküler sen nasılsın iyi misin?LaRisaCca kuzum nasılsın nasıl geçti transferin
Çok şükür bu günümüze.BiZ iyizz sen ve bebek nasilsiniz
Çok şükür iyiyim canımİyiz canım sen nasılsın
Herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah . İstediğin bı cinsiyet var mı benim mesela kız olsun istiyorum ilkÇok şükür bu günümüze.
İyiyiz yarında doktora gideceğiz bakalım belki bebiş cinsiyet öğreniriz
İnşallah oyuncaklarını kullanmaya ihtiyaç olmadan güzel haber alırsınYok canım şu an elimde 1 tane oyuncak var o da comfortun erken gebelik testi, 14 şubatta yapacam, bi umut
Ama ovülasyon testini 2 gün önce sipariş verdim 100 adetbirdahaki ovülasyonumda elimde olur, onunla oynamayı seviyorum
Extra yumurtlamadan sonra yumurtlama ağrım ve bel ağrım hiç geçmedi, hala devam ediyor.
Senin bebiş nasıl? Mide bulantıların çok mu oluyor?Herşey yolundadır inşallah
Çok şükür iyiyimİyiyim Larissacığım, temziliğe verdim kendimi, kayınvalideme de yemekte yardım ettim, kocişi doyurdum anca girebildim foruma, 20 sayfa olmuş... Çoook mutlu oldum senin adına 2 tane transfer 2 tane dondurmuşsun.. ikiz bebek gelecek galiba, öyle hissediyorum
Doktorum 2. klomen tedavisine reglin ilk günü hapı alacak şekilde başlayacaksın dedi, 1. gün tam kırmızı kanı gördüğün gün olacak dedi. hapın bittiği günün ertesi ultrason var bir de. Kaç yumiş olmuş ona bakılıyor.
iyiyiz canım teşekküler sen nasılsın iyi misin?
Kesinlikle sağlıklı olsun.. kız erkek bizim için de öneli değil.Herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah . İstediğin bı cinsiyet var mı benim mesela kız olsun istiyorum ilk
Kuzum bn kısmetse yarın olucam hazırlık yapıyorum işte şimdi ben bıcı bıcı yapıcm kısmetse uyuyup uyanıp teheccüd namazı kılcm sabah namazına uyancm dua edcm yarn 3 ayların başlangıcı ve ayrıca cuma inşallah ugurlu glck kuzum dualarını eksk etme yarın cinsiyet ögrenickmsn hadi saglıklı eli yüzü düzgn istedigin bir bebiş olsun kuzumLaRisaCca kuzum nasılsın nasıl geçti transferin
İyisin iyisinİnşallah oyuncaklarını kullanmaya ihtiyaç olmadan güzel haber alırsın
Antibiyotik kullandın mı
Mide bulantısı istifra aşırı yoğun çektim şükür ki 2 gündür hafif mide bulantısı devam ediyor..
Azaltıyor inşallah.
650 mg kuzum, bir de selenyum çinko biraz da yani 200mcg de folik asit var, ben ayrıca folik asit de alıyorum B12 ile birlikte, mthfr mutasyonum olduğu içinİnşallah faydasını görürsün canım, ilk defa duydum bunu, içinde kaç mg inositol var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?