- 18 Kasım 2019
- 5.628
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.101
- 198
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.901
Biz iyiyiz sen nasılsın güzel annecikLaRisaCca kuzum nasılsın nasıl geçti transferin
C Capanin Gururu Teyom kırmızı sana çok yakıştı
edaecoo kuzum senin ne zaman başlıyor.
Ayseee1987 sende durumlar ne alemde yeni oyuncaklar aldın mı
@shlls ve @cakltanesi nasıl gidiyor bebişlerle
H halleycikkizinbiri9 ve MelodiminEsi nasılsınız kızlar
Sayamadığım daha arkadaşlar nasılsınız
Kuzucummm hamdolsun iyiyim sen nasıl oldun daha iyice misin? Miden ne durumda? Maşallah kocaman oldu bebişinLaRisaCca kuzum nasılsın nasıl geçti transferin
Hayırlı olsun canım, burda pozitif haberi verirsin inşallah,Kızlar cinsel ilişki dışında herşey serbest
22 şubat test tarihim
14 şubatta çatlatma iğnemi vurcam ve estrofeme başlıyorum
Diğer 2 cücüğü dondurduk
Doktor pozitif potansiyeli yüksek bir hastasın ama tabi bu operasyonun başarı oranı %65 onu da unutmayalım dedi
Öyle işte
Hadi hayırlısı olsun annesi yarın resim beklerizKesinlikle sağlıklı olsun.. kız erkek bizim için de öneli değil.
Ama herkes ve benim içime de kız doğuyor..
Hangi dr a inanıcaz hangisinin dediklerini baz alıcaz bilmiyorum. Zaten olmadıkça stres oluyoruz bir de hangi dr la devam etceğimi düşünüp ekstra stres oluyorumİyiyim Larissacığım, temziliğe verdim kendimi, kayınvalideme de yemekte yardım ettim, kocişi doyurdum anca girebildim foruma, 20 sayfa olmuş... Çoook mutlu oldum senin adına 2 tane transfer 2 tane dondurmuşsun.. ikiz bebek gelecek galiba, öyle hissediyorum
Doktorum 2. klomen tedavisine reglin ilk günü hapı alacak şekilde başlayacaksın dedi, 1. gün tam kırmızı kanı gördüğün gün olacak dedi. hapın bittiği günün ertesi ultrason var bir de. Kaç yumiş olmuş ona bakılıyor.
iyiyiz canım teşekküler sen nasılsın iyi misin?
YArın bebişinle kavuşma günün olcak inşallah canımKuzum bn kısmetse yarın olucam hazırlık yapıyorum işte şimdi ben bıcı bıcı yapıcm kısmetse uyuyup uyanıp teheccüd namazı kılcm sabah namazına uyancm dua edcm yarn 3 ayların başlangıcı ve ayrıca cuma inşallah ugurlu glck kuzum dualarını eksk etme yarın cinsiyet ögrenickmsn hadi saglıklı eli yüzü düzgn istedigin bir bebiş olsun kuzum
Ayyy çok heyecanlanlı.Kuzum bn kısmetse yarın olucam hazırlık yapıyorum işte şimdi ben bıcı bıcı yapıcm kısmetse uyuyup uyanıp teheccüd namazı kılcm sabah namazına uyancm dua edcm yarn 3 ayların başlangıcı ve ayrıca cuma inşallah ugurlu glck kuzum dualarını eksk etme yarın cinsiyet ögrenickmsn hadi saglıklı eli yüzü düzgn istedigin bir bebiş olsun kuzum
Anammm test günüm o gün22 si benimdee doktor randevumm
Çok şaşkınım gerçekten hiç böyle birşey duymadımCanım benım ilacım bitmişti zaten adetliyken baslanıp 5 günde bitirdim. Bitirmemin üstünden de 3 gün geçti ona rağmen yumurta yok. İlac kullanmasam yumurtanın olmayısı normal olabilirdi ama ilac kullandımya bir tane bile mi olmaz çok şaşırdı doktor da
Amin canım inşallah inşallah tüm arkadaşlarım da burada bu ay pozitifi görürRabbim ikizlerine kavuştursun seni inşallah bebişimBenim içimde çok güzel hisler var
Canım eğer söküldüyse 1 leke geliyorsa yarın sökülünce 1 olacakSabah biraz lekeli şekilde geldi halen sökülmedi tam sökülse bugün adetin 1 günü mu oluyor o zaman aşılama için yarın doktora gideyim mi cumartesi çalışmiyormus pazartesine kalacak o zaman sen yaptın lariiimmmm
Belki üzülüyordureşimin kuzenleriyle aynı sitedeyiz birinin hamile olduğundan bile haberim yoktu geçen gün doğurmuş.. günlerce kızı tebrik edemedim bile yani niyeti kötü de olabilir ama içinde bir yara da olabilir
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüzHayırlı olsun canım benimGüzel sonuçlar al inşallah
Evet görmez miyim içeri girdiğinde pıt diye iki tane zıpladı içeri o an bendeydiler çok tuhaf oldum sonra yolda eve dönerken sağda solda batmalar başladı akşam solda batmalar devam etti ağrılı şekilde inşallah tutunurlarParlak noktaları gördün mü? O anda aslında bir tutunma olmasa da resmen tutunduklarını hissedip ağlamıştımbütün tedavinin en güzel anı bence
Duş almakta sıkıntı yok kuzular. Ben ayakta ılık suyla yıkandım sadece kolumu kaldırmadım annem eşim falan yıkadıLaRisaCca çok eğilmemeye çalıştım başka da özel bir şey yapmadım galiba. Bizim dr bunları da söylemiyor ben öyle hobi olarak dikkat etmiştim
Canım zaten duş alıp gittim 2 gün kalır öyle düş alırım diye düşünüyorumBencede zaten sıcak duş zararlıdır, ama olsun sen duş almaLaRisaCca , ne olur ne olmaz Ozaman tüp yaptığında hamile kalabildin mi, senin bebeğin oldu mu ?
Ahahah bir dokunmayla başlar herşeyAsyaaaa yaaa
Tüp yaparsam,Ben dokundururum ama sadece dokundururum
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüzben Hataylıyım canım :) Ama Hatayda yaşamıyorum.
çok ilginçmiş... neler öğreniyoruz :))
LaRisaCca tebrik ederim canım, inşallah bebişler sağlıkla tutunacaklar... :)))))
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüzKuzum napayım kendimi oyalıyorum makromeyle. Sen nasılsın almışsın bebişlerini çok sevindim inşallah pozitifi göreceksin ben çok inanıyorum
Canım ben iyiyim transfer iyiydi şükürLaRisaCca kuzum nasılsın nasıl geçti transferin
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüzHayırlı olsun canım, burda pozitif haberi verirsin inşallah,
İnşallah canım kimsenin ihtiyaç olmaz ama çöpe atma varsa sağlık merkezlerine yada tanıdık vasıtasıyla birilerine ulaştır.İyisin iyisininşallah o oyuncakları arkadaşıma verebilirim yada oda bu ay hamile kalsın oyuncaklar çöpe gitsin
Geçen yumurtlama zamanlarına yakın antibyotiğe başladım kullandım canım. Bu ay gecikmeli de olsa inofolic kullanıyorum, bi kaç ay bununla yoluma devam edeceğim
Çok şükür iyiyim canımBiz iyiyiz sen nasılsın güzel annecik
Çok şükür iyiyim canım...Kuzucummm hamdolsun iyiyim sen nasıl oldun daha iyice misin? Miden ne durumda? Maşallah kocaman oldu bebişin
Larimm okurken cok duygulandim.agladim kuzusum. Rabbim sag salim dunyaya geldiklerini gormeyide nasip etsin insallah. Gun boyu aklimda ve duamdaydin. Cok mutlu oldum senin adina canim benim. Sirada duygusumuzKızlar aldım cücüşlerihepsi 5AA kaliteymiş 2 sini dondurcaz
0,5 lt su tavsiyen için sana minnettarım @Muallimezzz yoksa kesin bülent hocanın üzerine sıçratırdımşuan herşey yolunda odama geldim üzerimi giydim gelmesini ve bilgi almayı bekliyorum.
Ameliyathanede bana “Sana yumurtalarının kaliteli çıkacağını söylemiştim ,sen tüp hastası değilsin ama inat ettin işte “diye kısa bi söylendi ama o da mutluydu“diğer iki yumurtanı da dondur onlar da iyi kalitede “ dedi . Zınk diye attı embriyoları içeri zıplayıp gittiler çok tatlıydı çok duyguluyum . Oğullarım diyesim geliyo
Ayyy çok heyecanlı bekleyiş hemen takvim not aldımAnammm test günüm o günbelki ikimize de yeni bir sayfanın açılacağı gündür
Çok şaşkınım gerçekten hiç böyle birşey duymadım
Amin canım inşallah inşallah tüm arkadaşlarım da burada bu ay pozitifi görür
Canım eğer söküldüyse 1 leke geliyorsa yarın sökülünce 1 olacak
ne bileyim sanırım ben biri hamile kalacağında ya da kaldığında çok ilgileniyorum o yüzden aynı kişi bana öyle davranmamışsa ben de o kişiye zamanı gelince aynı şekilde davranırım muhakkak
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüz
Evet görmez miyim içeri girdiğinde pıt diye iki tane zıpladı içeri o an bendeydiler çok tuhaf oldum sonra yolda eve dönerken sağda solda batmalar başladı akşam solda batmalar devam etti ağrılı şekilde inşallah tutunurlar
insan ister istemez dikkat ediyor ya.. yalnız wc de çok zorlandım az evvel kabız olmuşum derin nefes alarak ıkınmadan bekledim ama tam yapacağımda ıkınarak yaptım yani vücut kendi kastı ben değil inşallah birşey olmaz
Canım zaten duş alıp gittim 2 gün kalır öyle düş alırım diye düşünüyorum
Ahahah bir dokunmayla başlar herşey
Canım ben iyiyim transfer iyiydi şükür2 tane cücüş kaptık geldik Allah nasip ederse 22 şubatta testimizi yapıcaz sen nasılsın? Yarın inşallah cinsiyeti öğrenirsinizz
Aminn inşallah canım benim izinizdeyizLarimm okurken cok duygulandim.agladim kuzusum. Rabbim sag salim dunyaya geldiklerini gormeyide nasip etsin insallah. Gun boyu aklimda ve duamdaydin. Cok mutlu oldum senin adina canim benim. Sirada duygusumuzedaecoo var. Ondanda sendende sirayla guzel haberler bekliyorum .
İnşallah tutunurlarAyyy çok heyecanlı bekleyiş hemen takvim not aldım
Netten baktım da sanırım iğne kutuları olurdu önceden bir deliği var ordan düşüyor gibiYa bu estrofem nasıl açılıyo ya
Büyük ihtimal sabaha kadar sökülecek yarın gideyim bakayım ne diyecek rahim kalınlıgi yüzünden başka işlem yapabilirAnammm test günüm o günbelki ikimize de yeni bir sayfanın açılacağı gündür
Çok şaşkınım gerçekten hiç böyle birşey duymadım
Amin canım inşallah inşallah tüm arkadaşlarım da burada bu ay pozitifi görür
Canım eğer söküldüyse 1 leke geliyorsa yarın sökülünce 1 olacak
ne bileyim sanırım ben biri hamile kalacağında ya da kaldığında çok ilgileniyorum o yüzden aynı kişi bana öyle davranmamışsa ben de o kişiye zamanı gelince aynı şekilde davranırım muhakkak
Evet görmez miyim içeri girdiğinde pıt diye iki tane zıpladı içeri o an bendeydiler çok tuhaf oldum sonra yolda eve dönerken sağda solda batmalar başladı akşam solda batmalar devam etti ağrılı şekilde inşallah tutunurlar
insan ister istemez dikkat ediyor ya.. yalnız wc de çok zorlandım az evvel kabız olmuşum derin nefes alarak ıkınmadan bekledim ama tam yapacağımda ıkınarak yaptım yani vücut kendi kastı ben değil inşallah birşey olmaz
Canım zaten duş alıp gittim 2 gün kalır öyle düş alırım diye düşünüyorum
Ahahah bir dokunmayla başlar herşey
Canım ben iyiyim transfer iyiydi şükür2 tane cücüş kaptık geldik Allah nasip ederse 22 şubatta testimizi yapıcaz sen nasılsın? Yarın inşallah cinsiyeti öğrenirsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?