Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucummm hamdolsun iyiyim sen nasıl oldun daha iyice misin? Miden ne durumda? Maşallah kocaman oldu bebişin

LaRisaCca bitanem buraya giremedim ama saatin geldiğinde hep aklımdaydın, dualarımdaydın Rabbimin izniyle iki güzel yavrun olacak gün gelecek ki buraya zaman bile ayıramayacaksın, teyzeleri durmuyor bıcırıklar diyeceksin Rabbim o güzel yüzünü güldürsün canımın içi

Hayırlı olsun canım, burda pozitif haberi verirsin inşallah,

Hangi dr a inanıcaz hangisinin dediklerini baz alıcaz bilmiyorum. Zaten olmadıkça stres oluyoruz bir de hangi dr la devam etceğimi düşünüp ekstra stres oluyorum

YArın bebişinle kavuşma günün olcak inşallah canım Hayırlı bir süreç olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Ayyy çok heyecanlanlı.
Allah'ım ettiğin duaların karşılıpını versin inşallah
Dualarımız sizinle.. çok güzel haberler alalım inşallah
Sağlıklı olsun tabi ki de kuzum

22 si benimdee doktor randevumm
Anammm test günüm o gün belki ikimize de yeni bir sayfanın açılacağı gündür
Çok şaşkınım gerçekten hiç böyle birşey duymadım
Rabbim ikizlerine kavuştursun seni inşallah bebişim Benim içimde çok güzel hisler var
Amin canım inşallah inşallah tüm arkadaşlarım da burada bu ay pozitifi görür
Canım eğer söküldüyse 1 leke geliyorsa yarın sökülünce 1 olacak
ne bileyim sanırım ben biri hamile kalacağında ya da kaldığında çok ilgileniyorum o yüzden aynı kişi bana öyle davranmamışsa ben de o kişiye zamanı gelince aynı şekilde davranırım muhakkak
Hayırlı olsun canım benim Güzel sonuçlar al inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüz
Parlak noktaları gördün mü? O anda aslında bir tutunma olmasa da resmen tutunduklarını hissedip ağlamıştım bütün tedavinin en güzel anı bence
Evet görmez miyim içeri girdiğinde pıt diye iki tane zıpladı içeri o an bendeydiler çok tuhaf oldum sonra yolda eve dönerken sağda solda batmalar başladı akşam solda batmalar devam etti ağrılı şekilde inşallah tutunurlar
insan ister istemez dikkat ediyor ya.. yalnız wc de çok zorlandım az evvel kabız olmuşum derin nefes alarak ıkınmadan bekledim ama tam yapacağımda ıkınarak yaptım yani vücut kendi kastı ben değil inşallah birşey olmaz
Bencede zaten sıcak duş zararlıdır, ama olsun sen duş alma LaRisaCca , ne olur ne olmaz Ozaman tüp yaptığında hamile kalabildin mi, senin bebeğin oldu mu?
Canım zaten duş alıp gittim 2 gün kalır öyle düş alırım diye düşünüyorum

Asyaaaa yaaa
Tüp yaparsam,Ben dokundururum ama sadece dokundururum
Ahahah bir dokunmayla başlar herşey
ben Hataylıyım canım :) Ama Hatayda yaşamıyorum.

çok ilginçmiş... neler öğreniyoruz :))

LaRisaCca tebrik ederim canım, inşallah bebişler sağlıkla tutunacaklar... :)))))
Kuzum napayım kendimi oyalıyorum makromeyle. Sen nasılsın almışsın bebişlerini çok sevindim inşallah pozitifi göreceksin ben çok inanıyorum
Canım ben iyiyim transfer iyiydi şükür 2 tane cücüş kaptık geldik Allah nasip ederse 22 şubatta testimizi yapıcaz sen nasılsın? Yarın inşallah cinsiyeti öğrenirsinizz
Hayırlı olsun canım, burda pozitif haberi verirsin inşallah,

İnşallah canım kimsenin ihtiyaç olmaz ama çöpe atma varsa sağlık merkezlerine yada tanıdık vasıtasıyla birilerine ulaştır.
Bende de kalmıştı 30 tane kız kardeşime vermiştim oda 10 tane kullanmadan hamile kaldı.
Oda arkadaşına vermiş kalanı.

Larimm okurken cok duygulandim.agladim kuzusum. Rabbim sag salim dunyaya geldiklerini gormeyide nasip etsin insallah. Gun boyu aklimda ve duamdaydin. Cok mutlu oldum senin adina canim benim. Sirada duygusumuz edaecoo var. Ondanda sendende sirayla guzel haberler bekliyorum .

Ayyy çok heyecanlı bekleyiş hemen takvim not aldım

Aminn inşallah canım benim izinizdeyiz
Ayyy çok heyecanlı bekleyiş hemen takvim not aldım
İnşallah tutunurlar çok heyecanlıyım

Büyük ihtimal sabaha kadar sökülecek yarın gideyim bakayım ne diyecek rahim kalınlıgi yüzünden başka işlem yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…