Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım senin ilk tüp bebek denemen değil mi

Netten baktım da sanırım iğne kutuları olurdu önceden bir deliği var ordan düşüyor gibi
Kırdım
Büyük ihtimal sabaha kadar sökülecek yarın gideyim bakayım ne diyecek rahim kalınlıgi yüzünden başka işlem yapabilir
Canım adet öncesi rahim kalınlaşır bu normaldir adetin sökülünce iadeal kalınlığa ulaşacak bence en doğru ölçüm için yarın değil diğer gün git sabaha kadar sökülünce yarın 1. Gün olacaksın

Ben kaç zamandir doktora gidiyorum hiç biri kalkıp rahim kalınlığında bahsetmedi ilk evlendigimde yine bu doktora bı defa gelmiştim o zamanda demişti rahim kalınlığın biraz fazla diye sonra başka doktorlara gittim onların hiç mi dikkatini çekmedi anlamadim ki

Asko cumartesi çalışmiyormus pazartesine kalacak yarında bı gideyim muayene etsin eğer aşılamaya gideceksem rapor mu çıkartmam gerek veya ücreti vsvs hicbirseyi konuşmadım onları da konuşmuş olurum diye düşünüyorum

Canım ben her gittiğinde yumurta takibinde özellikle, rahim kalınlığını da ölçüyor. Sen bir dahakine kendin sor bakalım ne diyecek

Canım daha önce de normal döngünde bu söylenmişse araştırılmak lazım
Çeviriyorsun yani üstteki şeffaf kapağı LaRisaCca
Çevirdim hapların biri kırıldı bende sinirlendim kapağı kırdım

Amannn zaman yok tatlım haklısın e inşallah yarın güzel haberlerle dönersin müjdeni bekliyoruz

Canım ben her gittiğinde yumurta takibinde özellikle, rahim kalınlığını da ölçüyor. Sen bir dahakine kendin sor bakalım ne diyecek
Tamam asko eşimle karar aldık ilk aşılama yaptıracaz sonra uzun bı sure doktora gitmeyecez evde deneyecez biraz uzak kalalım hastaneden stresten diyor inşallah ilk seferde güzel sonuclar alırız eşim gene test verdi değerler değişmemiş güzel dedi ona acaba eksta ilaç yazarmi yoksa aşılamada zaten spermleri ayıracak ya gerek duymaz mi

Amannn zaman yok tatlım haklısın e inşallah yarın güzel haberlerle dönersin müjdeni bekliyoruz
İnşallah rahim kalınlıgi normale döner 19 mm çok fazla demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…