Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha önce de normal döngünde bu söylenmişse araştırılmak lazım

Çevirdim hapların biri kırıldı bende sinirlendim kapağı kırdım
Üstüne düşmedim çünkü başka doktora gitmiştim onlara sorunca özellikle normal bı sıkıntı yok demişti

Sanırım normali 10-11-12 gibi
Aynen araştırdım öyleymiş artık yarın bisiler diyecek adet gecikti ya ondan mı öyle dedi ne zamandır 28 günde bir olurdum şimdi 29 30 güne çıktı

Canım evet biraz uzak kalmak da gerekiyor gerçekten. İnsan maddi manevi yıpranıyor vücudumuza aldığımız hormonlar ve riskleri de cabası. Aşılamada en iyi spermler ayıklanmış oluyor, güzel dediyse takviye ye ihtiyaç duymaz bence

650 mg kuzum, bir de selenyum çinko biraz da yani 200mcg de folik asit var, ben ayrıca folik asit de alıyorum B12 ile birlikte, mthfr mutasyonum olduğu için onu da Osende 2M ile alıyorum. Seninkisi hangisi
Benimkisi pembe kutu olan inofolic canım, içinde sadece myo-inositol(2.000 mg) ve folik asit(200mgc)var. Bir çok kişinin yüzünü güldürmüş bu, Belki bizimde yüzümüzün gülmesine vesile olur

Ne kadar kalın canım? Döngünün kaçıncı günü kaç mm çıktı?

İnsallah kuzum benimm insallah
Yarin 3 aylarin baslangici rabbim hepimizi mujdesine kavustursun
Burda hepimiz cook kiymetliyiz
Ya Allah deyip başlayalım canım
Aynen araştırdım öyleymiş artık yarın bisiler diyecek adet gecikti ya ondan mı öyle dedi ne zamandır 28 günde bir olurdum şimdi 29 30 güne çıktı
Canım rabbim ekstra yük çıkarmasın inşallah hemencik tedavine başlarsın

Aynen yarın onu da soracam telefonla aradı bı sıkıntı yok dedi bakalım tahminen fiyatlar ne kadar acaba

Ya Allah deyip başlayalım canım

Canım rabbim ekstra yük çıkarmasın inşallah hemencik tedavine başlarsın
Amin inşallah asko eşim benden çok stres yapıyor bu aralar normalde doktorun yanına tek girerdim bu sefer beraber girdik güzel güzel anlattı sebebi yok falan dedi doktor sebebsiz infertilite falan işte ona takıldı acaba bilemiyor mu neden falan diye sürekli internetten araştırıyor

Ayyy çok heyecanlanlı.
Allah'ım ettiğin duaların karşılıpını versin inşallah
Dualarımız sizinle.. çok güzel haberler alalım inşallah
Sağlıklı olsun tabi ki de kuzum
Evet evet kalbim durck gibi hssedyrm hem korku hem heyecan girince işin içine bi tuhaf oluyo insn allah razı olsun bbgm hepinizdnnn güzel kalplerinizdn öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…