Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bı sorunum daha var kabızlık ve korktuğum başıma geliyor basur problemi belki 1 haftayı geçmiştir afedersiniz tuvalete çıkamadım bugün hasta olunca genellikle rahat cikabiliyorum makatta kanamam vardı biraz babamda ablalarimda vardı basur problemi randevu bulmadım doktora gidecem acaba aşılama için sıkıntı olur mu ki

VÜcut kndni kastıysa skntı yok sen zorlama yeter bbgm

Canmmm hamişimmm canımıniçiii allah bin kere razı olsun şu anda o kdr duygu sorunları yaşıyorum ki gözyaşım resmn ucunda duruyo siz böyle yazdıkca akıyo istemsiz ynmda olmasanızda destegnz çok önemli bnm için iyiki varsnzzz

Bn iki dk girmiyorum 5 sayda oluyo melommm oku oku bitmez tbi evet kuzu inşallah hyrlısı ile bakalım ne zmn arayacklar
Sorma kuzum
Yarın sen de bebişli olacaksın ha
Geçmiş olsun kuzum onu hiç bilemiyorum. Yani işlemler sırasında bir şey olmaz bana kalırsa ama sonrasında dikkat etmen gerekir tutunma zamanı

Korkma hiç bisy olmaz bn basurken aşılama oldm bbgm

Sorma kuzum

Geçmiş olsun kuzum onu hiç bilemiyorum. Yani işlemler sırasında bir şey olmaz bana kalırsa ama sonrasında dikkat etmen gerekir tutunma zamanı
Sorma kuzu 10 gün bebişli gezicz bakalım snrası nolck

Canim benim duygularimiz karsilkli ben bu kadar sulugöz degilimdir ama sizin heyecaniniz bekleyisiniz benim hormonlarla karisinca bende tutamiyorum yaslari gozumde. Hepinizden guzel haberler almayi o kadar cok istiyorum ki. Yarin icin transferin hayra ciksin. Sonunda melegini kucagina almak nasip olsun kusum.

Sağol canım benim
Sağol canım benim. Sen nasılsın
Benim kalın olduğu için rahim kazıma yapıldı canım
İnsallah kuzum benimm insallah
Yarin 3 aylarin baslangici rabbim hepimizi mujdesine kavustursun
Burda hepimiz cook kiymetliyiz
Kızçeler 3 aylar cumartesi başlıyor.

Sorma kuzum

Sağol canım benim

Sağol canım benim. Sen nasılsın

Benim kalın olduğu için rahim kazıma yapıldı canım

Kızçeler 3 aylar cumartesi başlıyor.
Ağrılı ve zor bı islem mi sonra anesteziye gerek var mi

Ağrılı ve zor bı islem mi sonra anesteziye gerek var mi
Anestezili yapıldı canım. Ağrısı yok hiç. Uyandım 2 saat hastanede kaldım. Sonra eve döndük. Aşılama raporu sormuştun canım. Arkadaşlar yazdı mı? Ben de raporlu yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…