- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.981
Raporla ilgili kimse bişi yazmadı da peki adet bittikten sonra mi yapılıyor bu işlem ben özele gidiyorum devlet çok kalabalık ve ilgisiz raporla ilgili bilgi verebilir misinAnestezili yapıldı canım. Ağrısı yok hiç. Uyandım 2 saat hastanede kaldım. Sonra eve döndük. Aşılama raporu sormuştun canım. Arkadaşlar yazdı mı? Ben de raporlu yaptırmıştım
Canım umarım olmaz ben de şuan aynı sorunu yaşıyorumKızlar bı sorunum daha var kabızlık ve korktuğum başıma geliyor basur problemi belki 1 haftayı geçmiştir afedersiniz tuvalete çıkamadım bugün hasta olunca genellikle rahat cikabiliyorum makatta kanamam vardı biraz babamda ablalarimda vardı basur problemi randevu bulmadım doktora gidecem acaba aşılama için sıkıntı olur mu ki
İnşallah cicim yaVÜcut kndni kastıysa skntı yok sen zorlama yeter bbgm
Ula tamam da verdikleri saati artık 6 saat önceye mi verirler naparlar onu da biz mi ayarlicaz yani saat 15:00 te arayıp hadi gelin derlerse otobandan en erken 3 saatte gidersinAYY evet larişş çok heycan basıyo git gide bni aramadılar yarn öglene dgru arayacaz dedi kuzu çözülmeleri 6 saati buluyormuş
Duyguşummm geldim sana kocaman sarıldım ve cücüşlerimle seni sıcacık öptümHadi kızçeler ben oglumada gldm baktm kısa bir yürüyüşte yaptım şimdi eve gdyrm direk uyucm öpüyorum sizi allah hepinize rahatlık versn
O tatlişliği ben hanzo olduğumdan çözemedimLaRisaCca kuzum estrofem biraz baş ağrısı yapıyor. Korkmayasın. Vücut sonradan alışıyor. Onun kutusu çok tatlı açılıyor bu arada
Ben devlet sandım kuzu onu bilmediğim için yazmadım. Özelde ,doktor hemen ekranından raporu hallediyor. Benim muayene esnasında doktor kendi kendine raporumu hazırladı gittim ilaçları çok uyguna aldım. Aşılama ücreti ise 950₺ idiRaporla ilgili kimse bişi yazmadı da peki adet bittikten sonra mi yapılıyor bu işlem ben özele gidiyorum devlet çok kalabalık ve ilgisiz raporla ilgili bilgi verebilir misin
Tüp bebekle karıştırdım canım. Rapor için şart yoktu devlette. Doktor da gerek görüyorsa yapıyorlar. Ben adetli miydim inan tam hatırlamıyorum. Aşılama için üniversite hastanesi düşünebilirsin canımRaporla ilgili kimse bişi yazmadı da peki adet bittikten sonra mi yapılıyor bu işlem ben özele gidiyorum devlet çok kalabalık ve ilgisiz raporla ilgili bilgi verebilir misin
Ben toplam 4 şimdiki ile 5 doktora gittim devleti saymıyorum alttan bakmadığı için 4u aynı hastanede özel de hiç sıkıntı yok dediler bu tek klinik çalışan doktor öyle söylüyorL Limonlu Su Amin inşallah askoeşim benden çok stres yapıyor bu aralar normalde doktorun yanına tek girerdim bu sefer beraber girdik güzel güzel anlattı sebebi yok falan dedi doktor sebebsiz infertilite falan işte ona takıldı acaba bilemiyor mu neden falan diye sürekli internetten araştırıyor
Canım insan ister istemez emin olmak istiyor birkaç doktora görünmek her halükarda iyidir bence de
Canım umarım olmaz ben de şuan aynı sorunu yaşıyorum
İnşallah cicim ya
Ula tamam da verdikleri saati artık 6 saat önceye mi verirler naparlar onu da biz mi ayarlicaz yani saat 15:00 te arayıp hadi gelin derlerse otobandan en erken 3 saatte gidersin
Duyguşummm geldim sana kocaman sarıldım ve cücüşlerimle seni sıcacık öptümyarın herşey çok yolunda gidecek ve sen cücüşünü kapıp geleceksin ve ayın 22 sinde burada mutluluktan ağlayacağız bu defa
O tatlişliği ben hanzo olduğumdan çözemedimkipiği kirmik zirindi kildim
Seni tatlişşşş seniiiiiL Limonlu Su Amin inşallah askoeşim benden çok stres yapıyor bu aralar normalde doktorun yanına tek girerdim bu sefer beraber girdik güzel güzel anlattı sebebi yok falan dedi doktor sebebsiz infertilite falan işte ona takıldı acaba bilemiyor mu neden falan diye sürekli internetten araştırıyor
Canım insan ister istemez emin olmak istiyor birkaç doktora görünmek her halükarda iyidir bence de
Canım umarım olmaz ben de şuan aynı sorunu yaşıyorum
İnşallah cicim ya
Ula tamam da verdikleri saati artık 6 saat önceye mi verirler naparlar onu da biz mi ayarlicaz yani saat 15:00 te arayıp hadi gelin derlerse otobandan en erken 3 saatte gidersin
Duyguşummm geldim sana kocaman sarıldım ve cücüşlerimle seni sıcacık öptümyarın herşey çok yolunda gidecek ve sen cücüşünü kapıp geleceksin ve ayın 22 sinde burada mutluluktan ağlayacağız bu defa
O tatlişliği ben hanzo olduğumdan çözemedimkipiği kirmik zirindi kildim
Asko bulunduğum ilceden dışarı çıkamıyoruz eşimin işi gereği merkezde üniversite var ama gidemiyorum bir kere gitsek olurdu ama devamlı gidecek 2 saat yolu var imkansız yani mecbur özel klinikte yaptıracamTüp bebekle karıştırdım canım. Rapor için şart yoktu devlette. Doktor da gerek görüyorsa yapıyorlar. Ben adetli miydim inan tam hatırlamıyorum. Aşılama için üniversite hastanesi düşünebilirsin canım
Canım eğer rahim kalınlığın adet esnasında düzelmişse sorun yok demektir zaten düzelmemişse 19mm gerçekten kalınBen toplam 4 şimdiki ile 5 doktora gittim devleti saymıyorum alttan bakmadığı için 4u aynı hastanede özel de hiç sıkıntı yok dediler bu tek klinik çalışan doktor öyle söylüyor
İlaç kullanıyorum arasıra ben de nereye kadar öyle gidecek bilmiyorum yaa
Seni tatlişşşş seniiiii
Evet ya demiştin önce. Özelde bilmiyorum canım.Asko bulunduğum ilceden dışarı çıkamıyoruz eşimin işi gereği merkezde üniversite var ama gidemiyorum bir kere gitsek olurdu ama devamlı gidecek 2 saat yolu var imkansız yani mecbur özel klinikte yaptıracam
Kız sen ne kadar maharetlisin maşallah. Ne zaman öğrendinBen bi tulum siparişi aldım bu hafta hep onunla uğraşıcam gibi duruyor biraz zorlayacak beni
Hayır ya eşin 1 kere sperm vermeye gidecem sen tek gidebilirsin aşılamadaAsko bulunduğum ilceden dışarı çıkamıyoruz eşimin işi gereği merkezde üniversite var ama gidemiyorum bir kere gitsek olurdu ama devamlı gidecek 2 saat yolu var imkansız yani mecbur özel klinikte yaptıracam
YeniKız sen ne kadar maharetlisin maşallah. Ne zaman öğrendin
İyiymiş öyleyse bende rapor için uğraşırım diye düşünüyordum inşallah kolay ilerler asko devlette hiç ilgilenmiyorlar kapı önü o kadar kalabalık oluyor ki sıra alsan bile zamanında giremiyosun 4 doktor olmasına rağmen tek doktor çalışıyor diğerleri doğum hanede oluyor sürekli ve gergin baskasi bakıyor sırayla yani rezillik resmenBen devlet sandım kuzu onu bilmediğim için yazmadım. Özelde ,doktor hemen ekranından raporu hallediyor. Benim muayene esnasında doktor kendi kendine raporumu hazırladı gittim ilaçları çok uyguna aldım. Aşılama ücreti ise 950₺ idi
Yarın ne diyecek bakalım inşallah duzelmistirCanım eğer rahim kalınlığın adet esnasında düzelmişse sorun yok demektir zaten düzelmemişse 19mm gerçekten kalın
Ne güzel ya. Ben tembelimYeni
Aklımı verince çözemeyeceğim şey kalmıyor sanırımhırslıyım azıcık
Aşılamada çok gidilmiyor zaten. Toplamda en fazla 3 gidersin canım.Yarın ne diyecek bakalım inşallah duzelmistir
Yumurta kontrolüne çağırmiyor mu peki klomen gibi uzak olduğu için yolda sıkıntılı şu yaşıma kadar toplasan 5 defa gitmedim merkeze o yüzden sıkıntı yaşarım ya bu burda deneyecez şansımızı artık olmazsa eşim yıllık izne çıksa yazın o zamana kadar olmazsa Kayseri ye gidecez ailesi orda bide orda muayne oluruzHayır ya eşin 1 kere sperm vermeye gidecem sen tek gidebilirsin aşılamada
İyimis sevindim buna git gel yapmayacam en azından peki aşılama sirasinda spermin yolculuğunu görebiliyormuyuzAşılamada çok gidilmiyor zaten. Toplamda en fazla 3 gidersin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?