Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yokk uğraşma filan yok zaten tüpte ilaçlar için rapor çıkıyor özelde aşılama ücreti her türlü alıyorlar. Haklısın canım devlette ve özelde durumlar farklı inşallah bu defa gönlüne göre olur
Yarın ne diyecek bakalım inşallah duzelmistir
İnşallah canımıniçi
Ne güzel ya. Ben tembelim
Yoo sen kendini spor ve diyet konusuna odakladın, başardın hiç de tembel değilsin. Yürüyenler topiğinde senden başka yürüyen yok
Allah gönlüne göre versin canım. Hastaneyi mi bulamazsın? Neden sıkıntı yaşarsın anlamadım ama eğer eşim olmadan gidemem diyorsan o zaman yarın yine de aşılama görüşmesine gidecek misin?
LaRisaCca embriyoların yaşaması beni kendi tedavim adına da çok motive etti canım. İnşallah pozitif haberini de alacağız, o zaman daha da umut dolu olacağım.
Canım evet çok şükür.. seninkiler de yaşayacaklar hiç şüphen olmasın. Buna yönelik tedavi alıyorsunuz ve dr un istediği düzeye geldiğinizde zaten bir problem kalmamış oluyor ben opudayken 4 hanımdık ve dördümüz de transfere gelmişiz. Demekki laboratuvar başarısı gerçekten iyi ve iyi yönetilen bir tüp bebek operasyonu var

He kız tek başıma yürüyorum. Ben de de ne inat varsa hala paylaşım yapıyorum

Amin teşekkür ederim güzel dileklerin için
Büyük şehir hastane kolay yerde değil servis saati sıkıntılı vsvs merkez için bunlari söylemiştim üniversite de falan yaptırabilirsin dedi de teo ondan şimdiki gideceğim doktor ilçede kaldığım yerde biliyorum buraları gitmemde sıkıntı olmaz zaten yarın eşimde yok göreve gidecek tek gidecem

Aynen öyle canım. Tüp bebekte kullanılan ilaçlarla rahim saha fazla hazırlmaya çalışıyorlar.
Bakalım inşallah tek seferde güzel sonuçlar alırız aldık aldık alamadık bırakacam uzun bı sure en azından yaza kadar yoruyor insanı her ay umut etmek

Ne blym aşko vallahi biliyolar hataydan geldigimide ama işte öglednn snra olur demişlerdi bakalım görcz elim yüregimde ztnn
Çücüşlerimize kurban olaymmm sıpalar onlar için neler yaptıgımızı bir bilseler ah ah dötlerimdnn ısırcm ahtımm var eger olurlarsa bende sana kocaman sarıldım bbgmm ve öptmm allah o günleride göstersnde her gn aglarız sevncten hc bsyck olmaz

Hadi bakalım sıra sende, herşey harika gidecek olacaksınız ve öbür ay tedavimde beni gazlayacaksınız şöyle yap böyle yap diye

Hadi bakalım sıra sende, herşey harika gidecek olacaksınız ve öbür ay tedavimde beni gazlayacaksınız şöyle yap böyle yap diye
OLumsuz olsada ben seni gazlarm kuzu sn hiç mrk etme sence biz seni olumsuz gönderirmiyiz hayrlısındn o günlere bir gel iyi olck inşallah herşey Güzel temennilerin için çok tsk ederm cnm allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…