- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.001
Ben doktorun üzerine idrar kaçırma a derdinden ona hiç odaklanamadım canımİyimis sevindim buna git gel yapmayacam en azından peki aşılama sirasinda spermin yolculuğunu görebiliyormuyuz
Peki senin işlem ne zamanBen doktorun üzerine idrar kaçırma a derdinden ona hiç odaklanamadım canımbu tedavimde bakacağım inşallah
Tüp bebek transferi ile aşılama aynı hemen hemen canımBen doktorun üzerine idrar kaçırma a derdinden ona hiç odaklanamadım canımbu tedavimde bakacağım inşallah
Mart ya da nisanda başlayacağım inşallah canım. Şayet uzun protokol olursa epey sürebilirPeki senin işlem ne zaman
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız canimMart ya da nisanda başlayacağım inşallah canım. Şayet uzun protokol olursa epey sürebilir
Hmm bunu bilmiyordum tek fark o zaman dışarda dollenip rahme yerleştirmesi o zamanTüp bebek transferi ile aşılama aynı hemen hemen canım
Aynen öyle canım. Tüp bebekte kullanılan ilaçlarla rahim saha fazla hazırlmaya çalışıyorlar.Hmm bunu bilmiyordum tek fark o zaman dışarda dollenip rahme yerleştirmesi o zaman
Yokk uğraşma filan yok zaten tüpte ilaçlar için rapor çıkıyor özelde aşılama ücreti her türlü alıyorlar. Haklısın canım devlette ve özelde durumlar farklı inşallah bu defa gönlüne göre olurİyiymiş öyleyse bende rapor için uğraşırım diye düşünüyordum inşallah kolay ilerler asko devlette hiç ilgilenmiyorlar kapı önü o kadar kalabalık oluyor ki sıra alsan bile zamanında giremiyosun 4 doktor olmasına rağmen tek doktor çalışıyor diğerleri doğum hanede oluyor sürekli ve gergin baskasi bakıyor sırayla yani rezillik resmen
İnşallah canımıniçiYarın ne diyecek bakalım inşallah duzelmistir
Yoo sen kendini spor ve diyet konusuna odakladın, başardın hiç de tembel değilsin. Yürüyenler topiğinde senden başka yürüyen yokNe güzel ya. Ben tembelim
Allah gönlüne göre versin canım. Hastaneyi mi bulamazsın? Neden sıkıntı yaşarsın anlamadım ama eğer eşim olmadan gidemem diyorsan o zaman yarın yine de aşılama görüşmesine gidecek misin?Yumurta kontrolüne çağırmiyor mu peki klomen gibi uzak olduğu için yolda sıkıntılı şu yaşıma kadar toplasan 5 defa gitmedim merkeze o yüzden sıkıntı yaşarım ya bu burda deneyecez şansımızı artık olmazsa eşim yıllık izne çıksa yazın o zamana kadar olmazsa Kayseri ye gidecez ailesi orda bide orda muayne oluruz
Canım evet çok şükür.. seninkiler de yaşayacaklar hiç şüphen olmasın. Buna yönelik tedavi alıyorsunuz ve dr un istediği düzeye geldiğinizde zaten bir problem kalmamış oluyorLaRisaCca embriyoların yaşaması beni kendi tedavim adına da çok motive etti canım. İnşallah pozitif haberini de alacağız, o zaman daha da umut dolu olacağım.
He kız tek başıma yürüyorum. Ben de de ne inat varsaYokk uğraşma filan yok zaten tüpte ilaçlar için rapor çıkıyor özelde aşılama ücreti her türlü alıyorlar. Haklısın canım devlette ve özelde durumlar farklı inşallah bu defa gönlüne göre olur
İnşallah canımıniçi
Yoo sen kendini spor ve diyet konusuna odakladın, başardın hiç de tembel değilsin. Yürüyenler topiğinde senden başka yürüyen yok
Allah gönlüne göre versin canım. Hastaneyi mi bulamazsın? Neden sıkıntı yaşarsın anlamadım ama eğer eşim olmadan gidemem diyorsan o zaman yarın yine de aşılama görüşmesine gidecek misin?
Canım evet çok şükür.. seninkiler de yaşayacaklar hiç şüphen olmasın. Buna yönelik tedavi alıyorsunuz ve dr un istediği düzeye geldiğinizde zaten bir problem kalmamış oluyorben opudayken 4 hanımdık ve dördümüz de transfere gelmişiz. Demekki laboratuvar başarısı gerçekten iyi ve iyi yönetilen bir tüp bebek operasyonu var
Azmini takdir ediyorumHe kız tek başıma yürüyorum. Ben de de ne inat varsahala paylaşım yapıyorum
Takip edilmek de hoşuma gitti. Hayranımsın demekAzmini takdir ediyorumhiç söylemedim şimdiye kadar da kendini tembel diye etiketleme diye söyledim
Amin teşekkür ederim güzel dileklerin içinYokk uğraşma filan yok zaten tüpte ilaçlar için rapor çıkıyor özelde aşılama ücreti her türlü alıyorlar. Haklısın canım devlette ve özelde durumlar farklı inşallah bu defa gönlüne göre olur
İnşallah canımıniçi
Yoo sen kendini spor ve diyet konusuna odakladın, başardın hiç de tembel değilsin. Yürüyenler topiğinde senden başka yürüyen yok
Allah gönlüne göre versin canım. Hastaneyi mi bulamazsın? Neden sıkıntı yaşarsın anlamadım ama eğer eşim olmadan gidemem diyorsan o zaman yarın yine de aşılama görüşmesine gidecek misin?
Canım evet çok şükür.. seninkiler de yaşayacaklar hiç şüphen olmasın. Buna yönelik tedavi alıyorsunuz ve dr un istediği düzeye geldiğinizde zaten bir problem kalmamış oluyorben opudayken 4 hanımdık ve dördümüz de transfere gelmişiz. Demekki laboratuvar başarısı gerçekten iyi ve iyi yönetilen bir tüp bebek operasyonu var
Bakalım inşallah tek seferde güzel sonuçlar alırız aldık aldık alamadık bırakacam uzun bı sure en azından yaza kadar yoruyor insanı her ay umut etmekAynen öyle canım. Tüp bebekte kullanılan ilaçlarla rahim saha fazla hazırlmaya çalışıyorlar.
Canım belkide sen kimyasal geçirmiş olabilirsinAdetim 2 gün gecikmisti 19 mm çıktı
Ne blym aşko vallahi biliyolar hataydan geldigimide ama işte öglednn snra olur demişlerdi bakalım görcz elim yüregimde ztnnL Limonlu Su Amin inşallah askoeşim benden çok stres yapıyor bu aralar normalde doktorun yanına tek girerdim bu sefer beraber girdik güzel güzel anlattı sebebi yok falan dedi doktor sebebsiz infertilite falan işte ona takıldı acaba bilemiyor mu neden falan diye sürekli internetten araştırıyor
Canım insan ister istemez emin olmak istiyor birkaç doktora görünmek her halükarda iyidir bence de
Canım umarım olmaz ben de şuan aynı sorunu yaşıyorum
İnşallah cicim ya
Ula tamam da verdikleri saati artık 6 saat önceye mi verirler naparlar onu da biz mi ayarlicaz yani saat 15:00 te arayıp hadi gelin derlerse otobandan en erken 3 saatte gidersin
Duyguşummm geldim sana kocaman sarıldım ve cücüşlerimle seni sıcacık öptümyarın herşey çok yolunda gidecek ve sen cücüşünü kapıp geleceksin ve ayın 22 sinde burada mutluluktan ağlayacağız bu defa
O tatlişliği ben hanzo olduğumdan çözemedimkipiği kirmik zirindi kildim
ALLAH razı olsun kuzummm amin inşallah güzel olucak allahın izni ileCanım inşallah herşey yarın çok güzel olur güzel haberlerini bekliyoruz dualarımızdasın@edaecoo
Hadi bakalım sıra sende, herşey harika gidecekNe blym aşko vallahi biliyolar hataydan geldigimide ama işte öglednn snra olur demişlerdi bakalım görcz elim yüregimde ztnn
Çücüşlerimize kurban olaymmmsıpalar onlar için neler yaptıgımızı bir bilseler ah ah dötlerimdnn ısırcm ahtımm var eger olurlarsa bende sana kocaman sarıldım bbgmm ve öptmm allah o günleride göstersnde her gn aglarız sevncten hc bsyck olmaz
OLumsuz olsada ben seni gazlarm kuzu sn hiç mrk etme sence biz seni olumsuz gönderirmiyizHadi bakalım sıra sende, herşey harika gidecekolacaksınız ve öbür ay tedavimde beni gazlayacaksınız şöyle yap böyle yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?