Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok artık, bir menopoza girmediğim kaldıydı
Yok ya Google bakma sen, tekrar birsürü sayfaya baktım e2 çok değişken bir hormonmuş, yumurta büyüdükçe rakam artıyormuş, mesala birinin yumurtası hızlı büyüyorsa adetin 3. Günü 50 çıkıyor, diğerinin yumurtası yavaş büyüyorsa bu rakam düşüyor 30 oluyor gibi düşün.
Ve adetin 3. Günü 50 den yukarıysa iyi değişmiş.
No panic dearling

Araştırmacı prof. Ayseee1987 sayfanızın gururu

Aşılamalarda bana da vermemişti canım, tüp bebekte veriyorlar. Belki farklı bir etkisi vardır. Neye yaradığını tam bilmiyorum. Ayseee1987 Ayşem kendiliğinden kullanma yine de
Sanrıım o zaman rahim kalınlığına bağlı olarak o an veriliyor o zmana..

benim yumurtalar geç büyüyor diye olabilir o zaman oh be döngülerim uzun benim erken yumurtlamıyorum thaaaaannnkkksssss bir sinir krizinin eşliğinden döndüm

Ben bı kaç ay önce gene baktirmistim o zamanda 36 çıkmıştı adetin 3.gunuydu internet çok kafa karıştırıyor yaa

Benimde E 2 adetin 2. Günü 20 çıkmıştı düşük oluyor sanırım doktor cyclo prognova vermişti östrojen ve progesteron içerikli bir ilaç bunu yükseltmek için diye düşündüm ama bir daha bakılmadı. Sizin dediğiniz ilaç hangisi

Kız sen de narinsin benim tatlişimmmm
tenk yu bebeğim
Bende cok tez canliyimmm
Bagli poseti acippp olmayincaa hemenn yirtarimmm
Cünkum neden olmasin
Çünkü neden yırtmayayım
Eczacı bana anlatırken sakın sert bı şekilde çevirmeyin ayrıca geriye çevrilmez kirarsiniz dedi
Bana dememişlerdi ben de kırdım üzerinde kırılmaz yazmıyodu
Ohh mis gibi havadisler bu ay hamiş olacaksiniz insallahhh bizde kontrole gittik cinsiyete de bakti tam goremedi haftaya gel dedi genel durumda iyi Allaha bin sükür.
İnşallah canım benim daha minnak bebişin cinsiyeti en erken 12. Haftada söylerler tatlım
Larişkooo buralardayım çok giremiyorum ya transferin olmuş kuzum sağlıklı bir şekilde tutunsun yavruların sana bir an önce insallah
Oyy kuzum benim Allah razı olsun inşallah senden de bu ay müjde alırım
Kız o estrofem tam olarak ne? Progestan hormonu mu?Tüp ve aşılmada mı kullanılıyor? Ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Normal şekilde ben de kullansam olmaz mı

Ben aşılamaya başladım rahmi kalinlastiriyormus bugün başladım adetin 2. günü normalde kullanılır mı bilmiyorum

Sanrıım o zaman rahim kalınlığına bağlı olarak o an veriliyor o zmana..
Kız ben size dedim ya östrojen türü olan estradiol içeriyor diye bu da döllenmiş embriyonun rahme tutunmasına yardımcı oluyor yani kalınlaştırmıyor

Mi tv stick 1080p android tv media player diye ara canikom LaRisaCca bunda dahili hafiza yok ama minik kullanisli
Birde
Xiaomi mi box s android box var bundada dahili hafiza var
Biz baska markalarda satiyoruz ama menu gecisleri falan donma yapiyor genelde
Bunda oyle sorunlar yok

Son düzenleme:
Teşekkürler canims bilgiler için

Xiaomi cok iyi kuzumm bu anlamdaa
Onu araştırıyoruz biz de onu düşünüyoruz canım. Case 4 var onu alanlar şikayetçi
Bi de bu box s in ultra bişeysi var trendyolda şuan 600 küsür ₺ onun hakkında ne düşünüyosun? Box s in bir üstü sanırım
Teşekkürler canims bilgiler için
Ne demek aşko

İnşallah canım benim ya Allah senden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…