Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar transfer sonrası ıhlamur içebilir miyiz ? Çayla kahveyle aram iyi olunca içmemeye dikkat ediyorum ama sıcak bişeyler içme isteğim var sürekli..ıhlamur içsem sizin deneyimleriniz nasıl?
İç canım bişey olmaz ama abartma bir de papatya da içebilirsin. Ben çay da içiyorum günde 1-2 bardak kahvaltı ve sonrasında kahve de yaptığımı onaylamıyorum sadece içiyorum diye şeyettim

Oda alinabilir canimm bende genelde su kafa var maddi durumum yeterliyse suankinin en iyisi olmali ki
İleriye donuk yatirim gibi
Stick olanda suanlik cok iyi ama

Ay lariiii şarjım bitmişti ya o yüzden size yazamadım eve geldim sekizi geçiyordu saat gelir gelmez iğnelerimi yaptım Bir şeyler atıştırdım ilaçlarımı içtim şu an uzanıyorum yolculuk beni biraz zorladı sancım oldu şu an iyiyim ama şimdilik kabız değilim ona çok seviniyorum. Hiç sorma transfer sırasında sürekli dua ettim onların öyle enerjiyle gitmesi beni daha çok heyecanlandırdı benim test tarihim 24’ü doktor asla 24 den önce test yapmayacaksın dedi eşimde bunu duydu ve bana asla test yaptırmaz o yüzden mıçtımmm

Onu açamayan ben değildim canım, hepinize bi haller oluyor kişi karıştırıyosunuz sanırım @MelodiminEsi kullanıyordu.
Hepimizin kafası trilyon ne kadar salağız
Ohh mis gibi havadisler bu ay hamiş olacaksiniz insallahhh bizde kontrole gittik cinsiyete de bakti tam goremedi haftaya gel dedi genel durumda iyi Allaha bin sükür.
Çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin

Allah seni güldürsnn hep hiç ağlama emii topigimizin neşesiiii

Oda alinabilir canimm bende genelde su kafa var maddi durumum yeterliyse suankinin en iyisi olmali ki
İleriye donuk yatirim gibi
Stick olanda suanlik cok iyi ama
Halloş iyiki varsın kız :)

Evet canım bende de oluyo benim de kabızım geçti şükür. Ya hu 1 gün arayla transfer olmuşuz 24 ü beklemeye gerek yokkk

Canım daha önce de normal döngünde bu söylenmişse araştırılmak lazım

Çevirdim hapların biri kırıldı bende sinirlendim kapağı kırdım
estrofemin ışık görmemesi lazım kutuda sakla. ilk açık yeri kırıyorsun sonra çevirerek kullanıyorsun lutinusu da her kullanımda sabunlu sıcak suyla yıkayıp kuruttum ama bir süre sonra parmakla koymak daha hijyenik geldi

Artık çok geç kırıldı ama kutuya koydum sıkıntı yok Lutinus u ben de elimi yıkayıp kullanıyorum güvenmiyorum aparatına hiç hijyenik değil

Sizdee iyiki varsinizz
Haha cok heycanli dimii
ilk baslarda bende pesinde geziyordum onun ruh hastasi gibi takipteydim
Ahahah yok kız kutusu geldi kargocu abi arkadaşımız sana zahmet koridora bırakırmısın dedim bırakış o bırakış ağırdır diye kaldırmadım bile eşim gelince açtı zaten annem geldi bize bugün bana hasta muamelesi yapıyorlar

ABla bn onlara söledm kmse bni duymamış dötlerini keselim bunlarınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…