- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.521
ben yarın kesin deniyorum kocaya sade kahve uygun pozisyon ve sıkışıklıkla denicemtüp bebekte transfere sıkışık girme sebebimiz bu ama normalde denemek aklıma gelmemişti
Ay ne güzel 12 gün sonra güzel haberler vermeniz için dua edeceğim. Rabbim yüzünüzü güldürsün bu transferde inşallah
cnm Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun emeklerinin karşılığını versin inşallahKesinlikle kötü bir tecrübe oldu canım gider böyle şeyleri buluruz zaten biz karı kocaağlanacak halimize gülüyorum artık sanki bugün negatifi gören ben değilmişim gibi
hiç gebelik oldu mu ilk transferin mi canım senğn?
Paylaşırım tabiki canımCanım ben veedaecoo 22 sinde yapıyoruz @Rabbi Hebli Mines Salihin de o tarihlerde yapacak kısmetse
hoşgeldin canım
Kuzum hoşgeldin tedavin hayırlı olsun umarım bu ay hamile kalırsın canım bu anlattıkların çatlama belirtileri
Hoşgeldin aramıza canım benim bakSkrkz17 de bu ay palmiyede tüp bebek yaptırdı onun deneyimi nasıl ilerlemiş kendininkiyle kıyaslayabilirsin
Bbgm sadece estorfem i kullanmadm geri kalan tüm ilaçlarım ilk tüp bebekle aynıcnm ev şırınga doldu yarın başlıcam aksilik olmazsa araştırdımm bende genelde tüpte kullanılan ilaçlarmış önceki tedavilerinde neden vermediler acaba...
Evet ilk denemem inşallah ikinciye ihtiyaç duymam. İğne olmama rağmen sadece dün ağrım vardı o kadar başka hiç bir belirtim yok okuduğum kadarıyla herkeste fazla etki bırakmışbana okadar ilaç verdiki bir onu vermemiş inşallah gerek kalmaz birdahaki aya sanada şifa olur inşallah canım minnoşunn sana tutunuryeni mi başlıyorsun tedaviye
Canm kan sulandırıcıyı vururken acıyor biraz daha dgrusu yakıyor gibi korkma birazda morarıyor prolutex iğneyi göbektn başka yere yapma dedi bnm doktor aklında bulunsncnm ev şırınga doldu yarın başlıcam aksilik olmazsa araştırdımm bende genelde tüpte kullanılan ilaçlarmış önceki tedavilerinde neden vermediler acaba...
Amiiinnn çok teşekkür ederimcnm Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun emeklerinin karşılığını versin inşallah
Benim de geçen ay ilk klomen+iğne deneyimim oldu. sağ tarafıma çok ağrı giriyordu hatta bacağıma bile vuruyordu göğüs ucu hassasiyeti vardıEvet ilk denemem inşallah ikinciye ihtiyaç duymam. İğne olmama rağmen sadece dün ağrım vardı o kadar başka hiç bir belirtim yok okuduğum kadarıyla herkeste fazla etki bırakmışsizde ne şekilde oldu ?
Bn evin için doldurdum düşünmemek için kayınvalidem kayınbabam bzde kalıyor annem üst katımda oturuyor onlarda iniyor zaman geçiyor brazdaa buraya takılıyorum dua okuyorum cnm :) amn bbgm güzel kalbinden öperim rabbim seninde kaderini güzel eylesin sanada hyrlısı ile nasip etsn herşey yolunda gitsn snde dualarımızdasnAy ne güzel 12 gün sonra güzel haberler vermeniz için dua edeceğim. Rabbim yüzünüzü güldürsün bu transferde inşallahgünler geçmez size şimdi ama meşgale bulun kendinize ikinizde
hmm şimdi anladım cnm... ayy bu ay sizden umutluydum ilaçlardan sanırım kendimide umutlu hissediyorumBbgm sadece estorfem i kullanmadm geri kalan tüm ilaçlarım ilk tüp bebekle aynı
Olabilir valla adam bi de sana ne kadar erkense transfer edildiğinde pozitif ihtimali o kadar yüksek diye yalan söylemiş şaka gibiSordum canım sormam mı kıyameti kopardım. Hemşireyi de fırçaladı doktor. Artı dondurulmuş oldu transferim. Ben yalnızken bir kıyamet kopardım sonra eşimle gittiğimizde eşim hesap sordu hatta ağır konuştu. Belki bunlardan sebep çok özenilmedi bize. Aklıma başka birşey gelmiyor sebep olarak.
Hayırlısı olsun canım benim hakkınızdaKuzum inanki aklıma geldi ama hiç uğraşmak istemiyorum. O kadar yorulduk ki bu süreçten birde bu eklenmesin. Ne halleri varsa görsünler diyorum artık. Bugünkü negatiften sonra eşim tümden çocuk olayını da kapatacak ondan korkuyorum şu an görevde birşeyde söyleyemiyorum. çok umutlanmıştı hep söyledim çok umutlanma diye ama. Oda bende aşırı yıprandık. Bülent için ikna edeceğim bakalım randevu aldıktan sonra el mecbur gidecek ama bakalım
Canım hoşgeldin ben kahverengi hap olan inofolicren günde 2 defa içtim adetten 2 gün sonra kullanmaya başladımSelam kızlar, nasılsınız? bir sorum olacak, İnofolic Kombi kullanan var mıdır? detaylı bilgi lazım da bana :)))
Canım selam tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın canım çatlatma iğnesinde hcg hormonu var o yüzden 14. Günden önce yaptığın testlerde çift çizgi görebilirsin 14. Günü beklemeni tavsiye ederim inşallah hamilesindirHerkese selam, yorum yaparsanız çok sevinirim
ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım. Adetimin 10.günü sadece sağda 22x23 mm yumurta vardı hemen iğne vurdurdum(yumurtanın boyutu çok da umutlandırmıyor fazla büyük gibi geldi)
İğne olduğum günü sayarsam bugun 11.günüm ama dün gece ve bugunde devam eden adet sancılarım var.. Sizlerde de adet sancısı oldu mu bu günlerde?
Diğer ağrıları batma, yanma, çekilme gibi kasıkta garip şeyler oldu iğneden sonra ama bu dünden beri olan bildiğim adet sancısı.. Ha oldum ha olcam gibi dolaşıyorum..
Sizce gebelik belirtesi olabilir mi? İlk defa bugun test yaptım öylesine adet olmadan çift çizgi göreyim diye11.gün (fotoda daha silik duruyor, bir tık daha belirgin)
Ben de günde iki tane içiyorum canım estradiol içeren bir hormon bebeğimn tutunmasını kolaylaştırması için veriliyorİnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktorum bana iğneden 36 saat sonra kullanmam için estrofem verdi günde iki tane içiyorum benim gibi bu şekilde kullanan varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ahh bebişim inşallah bu denemende kucağın dolacakbenim için cinsiyet önemli değildi ama vefat eden miniğim erkek olduğu için erkek hevesimizde kaldı
Amin canım Rabbim yüzümüzü güldürsün kuzucum inşallahbenimde 27 şubat Allah utandırmasın
Bilmiyorum valla canım ilk defa kullanıyorum. Aşılamada da vermemişlerdikızlar estrofem sadece aşılama ve tüp bebektemi kullanılıyor bana neden vermedi acaba gerçi tutunması için progestan vajinal ve prolutex iğne ve oskopar verdi sabah akşam kullanıcam
Canım eğer son muayenende kist görülmediyse kullan çünkü kisti tetikliyormuş ayrıca da çatlatma iğnesi vurma ovü ile takip et ya da gün aşırı devam et illa denk gelir bencekızlar ovitrelle kullanmadan sadece femara kullandınız mı hiç? bana iki doktorum da femarayı tek başına verdi hatta çatlamış mı diye çağırmadılar bile.. son 1 sefer denemelik femaram var gelecek ay denesem mi diye düşünüyorum
Çok ilginç bende dün hariçi hiç ağrı yok ama ben adet zamanımda da kasık ağrısı falan çekmiyorumBenim de geçen ay ilk klomen+iğne deneyimim oldu. sağ tarafıma çok ağrı giriyordu hatta bacağıma bile vuruyordu göğüs ucu hassasiyeti vardı
Evet bbgm bizimle ilçların hemen hemen aynı için rahat olsun stres yapma sakın bak beraber beklicz nasılsa herşey güzl olckhmm şimdi anladım cnm... ayy bu ay sizden umutluydum ilaçlardan sanırım kendimide umutlu hissediyorum
hmm şimdi anladım cnm... ayy bu ay sizden umutluydum ilaçlardan sanırım kendimide umutlu hissediyorum
amin canım çok aminAmiiinnn çok teşekkür ederimRabbim tez vakitte hepimizi güldürsün sağlıklı hayırlı evlat haberiyle
Herkese göre değişiyor tabi belirtilerÇok ilginç bende dün hariçi hiç ağrı yok ama ben adet zamanımda da kasık ağrısı falan çekmiyorum
En iyisini yapmışsın canım diğer türlü kafa hep orda oluyor. Amin canım benim Allah razı olsun yee gök dua ile birbirimize ettiğimiz dualar çabucak kabul olsun inşallahBn evin için doldurdum düşünmemek için kayınvalidem kayınbabam bzde kalıyor annem üst katımda oturuyor onlarda iniyor zaman geçiyor brazdaa buraya takılıyorum dua okuyorum cnm :) amn bbgm güzel kalbinden öperim rabbim seninde kaderini güzel eylesin sanada hyrlısı ile nasip etsn herşey yolunda gitsn snde dualarımızdasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?