Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne güzel 12 gün sonra güzel haberler vermeniz için dua edeceğim. Rabbim yüzünüzü güldürsün bu transferde inşallah günler geçmez size şimdi ama meşgale bulun kendinize ikinizde

cnm Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun emeklerinin karşılığını versin inşallah

O Paylaşırım tabiki canım

bana okadar ilaç verdiki bir onu vermemiş inşallah gerek kalmaz birdahaki aya sanada şifa olur inşallah canım minnoşunn sana tutunur yeni mi başlıyorsun tedaviye
Evet ilk denemem inşallah ikinciye ihtiyaç duymam. İğne olmama rağmen sadece dün ağrım vardı o kadar başka hiç bir belirtim yok okuduğum kadarıyla herkeste fazla etki bırakmış sizde ne şekilde oldu ?

cnm ev şırınga doldu yarın başlıcam aksilik olmazsa araştırdımm bende genelde tüpte kullanılan ilaçlarmış önceki tedavilerinde neden vermediler acaba...
Canm kan sulandırıcıyı vururken acıyor biraz daha dgrusu yakıyor gibi korkma birazda morarıyor prolutex iğneyi göbektn başka yere yapma dedi bnm doktor aklında bulunsn

Benim de geçen ay ilk klomen+iğne deneyimim oldu. sağ tarafıma çok ağrı giriyordu hatta bacağıma bile vuruyordu göğüs ucu hassasiyeti vardı

Ay ne güzel 12 gün sonra güzel haberler vermeniz için dua edeceğim. Rabbim yüzünüzü güldürsün bu transferde inşallah günler geçmez size şimdi ama meşgale bulun kendinize ikinizde
Bn evin için doldurdum düşünmemek için kayınvalidem kayınbabam bzde kalıyor annem üst katımda oturuyor onlarda iniyor zaman geçiyor brazdaa buraya takılıyorum dua okuyorum cnm :) amn bbgm güzel kalbinden öperim rabbim seninde kaderini güzel eylesin sanada hyrlısı ile nasip etsn herşey yolunda gitsn snde dualarımızdasn

Olabilir valla adam bi de sana ne kadar erkense transfer edildiğinde pozitif ihtimali o kadar yüksek diye yalan söylemiş şaka gibi
Hayırlısı olsun canım benim hakkınızda
Selam kızlar, nasılsınız? bir sorum olacak, İnofolic Kombi kullanan var mıdır? detaylı bilgi lazım da bana :)))
Canım hoşgeldin ben kahverengi hap olan inofolicren günde 2 defa içtim adetten 2 gün sonra kullanmaya başladım gebe kalamadım ama çok gebe kalan okudum onunla
Canım selam tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın canım çatlatma iğnesinde hcg hormonu var o yüzden 14. Günden önce yaptığın testlerde çift çizgi görebilirsin 14. Günü beklemeni tavsiye ederim inşallah hamilesindir
Ben de günde iki tane içiyorum canım estradiol içeren bir hormon bebeğimn tutunmasını kolaylaştırması için veriliyor
benim için cinsiyet önemli değildi ama vefat eden miniğim erkek olduğu için erkek hevesimizde kaldı
Ahh bebişim inşallah bu denemende kucağın dolacak
benimde 27 şubat Allah utandırmasın
Amin canım Rabbim yüzümüzü güldürsün kuzucum inşallah
kızlar estrofem sadece aşılama ve tüp bebektemi kullanılıyor bana neden vermedi acaba gerçi tutunması için progestan vajinal ve prolutex iğne ve oskopar verdi sabah akşam kullanıcam
Bilmiyorum valla canım ilk defa kullanıyorum. Aşılamada da vermemişlerdi
Canım eğer son muayenende kist görülmediyse kullan çünkü kisti tetikliyormuş ayrıca da çatlatma iğnesi vurma ovü ile takip et ya da gün aşırı devam et illa denk gelir bence

En iyisini yapmışsın canım diğer türlü kafa hep orda oluyor. Amin canım benim Allah razı olsun yee gök dua ile birbirimize ettiğimiz dualar çabucak kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…