Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kendiliğinden olur canım hatırlıyormusun ovülasyon topiğinde @Gereksiz06 le hep beraber sohbet ediyorduk. Şimdi o 8 haftalık hamile onda iltihap vardı ya antibyotik kullandığı ay hamile kaldı.
Ayy ne güzel masallahhh ya bı mucize olsa keşke bende kendiliğinden hamile kalsam

Doktor işin tuhafı bana 3 5i söylemedi canım hiç. Embriyolog söyledi sadece. Rezervin az bir tüp daha yapalım sana da dedi de aman aman dedik biz

Benim geçen sene Bülent hocayla ilk denemede ikiz gebeliğim oldu ama kalbi durdu.. küretaj olduğum için yapışıklık olmuş geçen hafta histeroskopi yaptı hoca. 2 adet sonra kilo da verirsem tekrar tüp bebek yapacak

Doktor işin tuhafı bana 3 5i söylemedi canım hiç. Embriyolog söyledi sadece. Rezervin az bir tüp daha yapalım sana da dedi de aman aman dedik biz
Aman eksik kalsın
Şartlı şurtlu bir de

Allah tekrarını yaşatmasın inşallah canım. Daha güzel günler eminim olacak sabır gerekiyor ama oda bizde olmuyor ne yazıkki.

Oyy balımmm cücüşler iyi glba içeride neler oluyor eminim hepimiz görmek isterdk inşallah sıkı sıkı tutunuyorlardır bz elimzden geldigince dkkt etmeye çalısıyoruz şimdilik sesleri çıkmıyor inşallah pozitif hbrleri vermek nasip olur sn napıyorsn kuzu

Yaa cücüşlerimizin teyzesi hoşgeldinn akıllı akıllı oturuyorlar inşallah orda biryerde tutunmuşlardır ve bize güzel haber vermeyi bekliyorlardır Sen nasılsın canım
Hosbuldum cnm. Bu siralar biraz yoğunum ara ara bakıp çıkıyorum. Ins tutunmuslardir cnm sağlıkla kavusucaksiniz bu kez inaniyorum cüzlerim var cnm onlari okuyorum bu siralar.. Bide bol bol dua ediyorum hepimize

Sevdm bn bu doktoru ne güzel prensipli

Demi ya bende cok merak ederim acaba rahmimde neler oluyo çikolata kistim neler yapiyo acabakeske gorebilsek güzel olucak ins cnm herşey inanıyorum bol bol dua ediyorum sizin icinaynı cnm bende yumurtlama haftası pardon fiti fiti haftası

En kısa zamanda telefon gibi bı alet çıkarda ilişkinin ertesi günü döllenmiş olarak görebiliriz ne güzel olurdu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…