Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh beline kuvvet bbgm rabbim güldürsün hepimizin yüzünü inşallah duaların karşılık bulsun sana kat be kat geri dönsn inşallah balım

Kız tahlil vermeye bile gitmedim oraya eski sgk acile gittim orda alınmıyormuş mecbur gelişime gittim artık
Ben de terkettim orayı. Hayatım palmiyede çalışan bir arkadaşım orda tüp yaptırmadı gitti adana başkentte yaptırdı kız şuan 3 aylık hamile Allah esirgesin
Hosbuldum cnm. Bu siralar biraz yoğunum ara ara bakıp çıkıyorum. Ins tutunmuslardir cnm sağlıkla kavusucaksiniz bu kez inaniyorum cüzlerim var cnm onlari okuyorum bu siralar.. Bide bol bol dua ediyorum hepimize
Allah dualarını kabul etsin çiçeğim İnşallah inşallah Rabbim senden de bu ay güzel haber almayı nasip etsin
Evet asko yaa o kadar komikti ki kardeşimle o yanımda ona söylemiştim sen yap diye o korkuyu ben korkuyorum derken batırdım gitti
Ahahah bi kere kendin yapınca acımadığını farkedeceksin sonra hep kendin yaparsın
Cücüs annesi larim
Aha Allah mı söyletti cücüş diye cücüşler demedin bu defa

Ben de terkettim orayı. Hayatım palmiyede çalışan bir arkadaşım orda tüp yaptırmadı gitti adana başkentte yaptırdı kız şuan 3 aylık hamile Allah esirgesin
Allah düşürmesin onların eline muhtaç bırakmasın. Orda çalışıp tüp yaptırmadıysa vardır bir bildiği kuzum bir sorun mu yaşadı acaba?

Bn yaptım geldm abla
Ohhh şifa olsun hdi
EEe tutuşturmadn nası görczzz olmazzz kiii illa ki bi temas olmalı
Ben istemem
Bnm aşırı derecede gazım var yapıyom yapıyom bitmiyo LaRisaCca snin durumun ne kuzu
Bende pırt yok canım ama ilk günkü kabızlığım geçti şükür kilom da hiç değişmemiş aksine 1 kilo daha vermişim
Allah düşürmesin onların eline muhtaç bırakmasın. Orda çalışıp tüp yaptırmadıysa vardır bir bildiği kuzum bir sorun mu yaşadı acaba?
Bana söylediği aynen şu .. burası adananın hastanelerine paspas olamaz

Herkese merhaba ..Larisacım iyiyim beklemeye devam pek belirti yok ..sadece kalçam çok ağrıyor bugün proluton depot diye bi iğnem vardı yağlı olunca zor yapılıyor ağrısı da öğlenden beri devam ediyor .. kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum koldan morardı oralarda ..sanırsın savaştayız :))

Evet fark ettim kardeşim beni teselli ediyor aferin aferin bitti yaptın çok basitmiş aferin diye haha

İyiyiz canım 4 lü tarama yapıldı normal çıktı değerler haftaya detaylı ultrason var. Cinsiyet belli olmadı dimi senin

Sorma sorma gerçekten zor işler canım keşke iğne yerine fitil verselermiş
Evet fark ettim kardeşim beni teselli ediyor aferin aferin bitti yaptın çok basitmiş aferin diye haha
artık elin alışmıştır canım kendin halledersin sonrasını

En kısa zamanda telefon gibi bı alet çıkarda ilişkinin ertesi günü döllenmiş olarak görebiliriz ne güzel olurdu yaa
O harika olur da ben rahmim icimde neler oluyo cok merak ediyorum ya bende çikolata kisti var cnm ara ara cok agrim oluyo acaba napıyo da ağrı yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…