Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma sorma gerçekten zor işler canım keşke iğne yerine fitil verselermiş

artık elin alışmıştır canım kendin halledersin sonrasını
Lutinus ben de kullanıyorum günde 2 kez..bu iğne de haftalık verildi ..bakalım inşallah işe yarar tedavilerimiz de hepimiz hamiş oluruz bu ay

Coq10 olarak hangi takviyeyi kullanıyorsunuz?
Ayyy cnm çok ama çok teşekkür ediyorum, ne de güzel yazmışsın aklımdaki soruları bir bir cevaplamışsın resmen, ne kadar teşekkür etsem az
Canım hoşgeldin ben kahverengi hap olan inofolicren günde 2 defa içtim adetten 2 gün sonra kullanmaya başladım gebe kalamadım ama çok gebe kalan okudum onunla
Hoşbulduk canım benim, çok teşekkürler bilgi için. Herşey yolunda mı sende nasıl hissediyorsun, bekliyoruz güzel haberlerini

Lutinus ben de kullanıyorum günde 2 kez..bu iğne de haftalık verildi ..bakalım inşallah işe yarar tedavilerimiz de hepimiz hamiş oluruz bu ay
İnşallah canımıniçi çok istiyoruz Rabbim nasip etsin inşallah
Vah bizim hallerimize giden senelerimize o zaman canım ya
Aynen sorma..
Dizimm yarimm kaldii kocam bey geldi
Egemenlik bitti
Ahahah herşey bir zil sesiyle başladı
İnşallah canım biz de sabırsızlıkla bekliyoruz iyi hissediyorum çok şükür

Canım son bir şey daha, ben sabah aç karna tiroit hapımı alıyorum, acaba aç karna ikisini beraber almak sıkıntı olur mu? bir de bu takviyeyi sadece PCOS olanlar mı kullanıyor, yoksa olmayanlarda mı kullanabilir?

Sorma sorma gerçekten zor işler canım keşke iğne yerine fitil verselermiş

artık elin alışmıştır canım kendin halledersin sonrasını
Aynen inşallah alıştım sanırım eşime anlatırken oda yapabildin mi acaba oldu mu Allah bilir falan diye takıldı

Canım insülin direnci için de glifor kullanıyorum ben acaba inofolic ile birlikte kullanılır mı bilgin var mı?
Bide sen ekstra vitamin alıyor musun?

Kiz dur ikiside tutsun insallah saglikla. Orda dilim sürçmüş

Canım son bir şey daha, ben sabah aç karna tiroit hapımı alıyorum, acaba aç karna ikisini beraber almak sıkıntı olur mu? bir de bu takviyeyi sadece PCOS olanlar mı kullanıyor, yoksa olmayanlarda mı kullanabilir?
Canım bu konuda net bir bilgim yok ama inofolic kombi zaten bir ilaç değil ya, takviye olduğu için bir sorun olmayacağını düşünüyorum.
Troid hapı aç karına mı içiliyor ki? Yada günde 1 defa içiyorsan, troidi sabah, inofolici akşam 1 defamı içsen, bilemedim
Bu takviyeyi sadece pkolular kullanmıyor canım hatta bu topikte ve başka topikte çok okudum bu durumu, pko olmayanların hamile kalma oranı pkolulara göre çok farkla önde.
Bunu kullanırken hamile kalanların çoğu, Pkolular 3. Ay kullanmaya devam ederken hamile kalırken, pko olmayanlar ilk kullandığı ayda hamile kalmışlar.
Pko olmayanlara da doktorlar bu takviyeyi reçete ediyor. Gönül rahatlığıyla kullan bence.

Canım insülin direnci için de glifor kullanıyorum ben acaba inofolic ile birlikte kullanılır mı bilgin var mı?
Bide sen ekstra vitamin alıyor musun?
Pkolular genelde Gliforla inofolic kullanıyor, doktorları öyle reçete etmiş (okuduklarıma dayanarak)
Arada bi aklıma geldikçe e ve c vitamini kullanıyorum, hergün kesintisiz en az 5-6 ceviz yiyorum. Ve son 1 haftadır demir hapı kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…