- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.581
Lutinus ben de kullanıyorum günde 2 kez..bu iğne de haftalık verildi ..bakalım inşallah işe yarar tedavilerimiz de hepimiz hamiş oluruz bu aySorma sormagerçekten zor işler canım keşke iğne yerine fitil verselermiş
artık elin alışmıştır canım kendin halledersin sonrasını
Vah bizim hallerimize giden senelerimize o zaman canım yaBana söylediği aynen şu .. burası adananın hastanelerine paspas olamaz
Coq10 olarak hangi takviyeyi kullanıyorsunuz?5. güne gitmiyor olması bir sorun zaten.. sorunu bulup ona uygun bir şeyler verir.. özellikle daha önce başarısız tüp bebek tedavisi olanlara farklı takviye ve tedaviler veriyor. daha önceki kullandığın ilaç dozlarını falan ayrıntılı anlatırsın o da sorar zaten. ben de şu an tavsiyesiyle co q10 falan kullanıyorum. kilo verince tedaviye başlayacağız
Ayyy cnm çok ama çok teşekkür ediyorum, ne de güzel yazmışsınCanım ben bu ay combi değil ama inofolic toz kullanıyorum. İlk defa kullanıyorum bende. Adetimin 7. Günü başladım kullanmaya, çünkü o gün aklıma geldiadetin 1. Günü başlayacakmışsı kullanmaya ve 2-3 ay hiç bırakmadan kullanacakmışsın, aç karına olması önemli, bi sabah bi akşam günde 2 doz en ideali, bazınkişiler günde 1 kere kullanıyor, bazı pkolu kişiler sabah 2 akşam 2 yani günde 4 doz kullanıyor. Hiç bir yan etkisi yok, ilk defa içtiğim gün çok hafif mide bulantısı yaptı ve 2. Gün hiç midem bulanmadı. Ben 7. Gün başladım ovülasyon günümden 3 Gün sonraya kadar günde 2 kere kullandım, sonra günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum. Bana o piyango vurmayacaksa bile, inofolic hakkında çok çok olumlu şeyler okudum artıı yan etkisi kimsede olmamış, yani gebelik oluşmasa bile kimse inofolic hakkında kötü yazmamış. Hormonları hatta Ruh halinide düzenleyen bi takviye. İnşallah sana hamileliği vesile eder
Hoşbulduk canım benim, çok teşekkürler bilgi için. Herşey yolunda mı sende nasıl hissediyorsun, bekliyoruz güzel haberleriniCanım hoşgeldin ben kahverengi hap olan inofolicren günde 2 defa içtim adetten 2 gün sonra kullanmaya başladımgebe kalamadım ama çok gebe kalan okudum onunla
İnşallah canımıniçi çok istiyoruzLutinus ben de kullanıyorum günde 2 kez..bu iğne de haftalık verildi ..bakalım inşallah işe yarar tedavilerimiz de hepimiz hamiş oluruz bu ay
Aynen sorma..Vah bizim hallerimize giden senelerimize o zaman canım ya
Ahahah herşey bir zil sesiyle başladıDizimm yarimm kaldii kocam bey geldi
Egemenlik bitti
İnşallah canım biz de sabırsızlıkla bekliyoruz iyi hissediyorum çok şükürCoq10 olarak hangi takviyeyi kullanıyorsunuz?
Ayyy cnm çok ama çok teşekkür ediyorum, ne de güzel yazmışsınaklımdaki soruları bir bir cevaplamışsın resmen, ne kadar teşekkür etsem az
Hoşbulduk canım benim, çok teşekkürler bilgi için. Herşey yolunda mı sende nasıl hissediyorsun, bekliyoruz güzel haberlerini
İnanıyorum ki Bülent beyde pozitifi göreceksin canım benim. İçini ferah tutAynen sorma..
İnşallah canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınİnanıyorum ki Bülent beyde pozitifi göreceksin canım benim. İçini ferah tut
Amiiinnn inşallah Allah vicdanlı, işinin ehli doktorlarla karşılaştırsınİnşallah canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Canım son bir şey daha, ben sabah aç karna tiroit hapımı alıyorum, acaba aç karna ikisini beraber almak sıkıntı olur mu? bir de bu takviyeyi sadece PCOS olanlar mı kullanıyor, yoksa olmayanlarda mı kullanabilir?Canım ben bu ay combi değil ama inofolic toz kullanıyorum. İlk defa kullanıyorum bende. Adetimin 7. Günü başladım kullanmaya, çünkü o gün aklıma geldiadetin 1. Günü başlayacakmışsı kullanmaya ve 2-3 ay hiç bırakmadan kullanacakmışsın, aç karına olması önemli, bi sabah bi akşam günde 2 doz en ideali, bazınkişiler günde 1 kere kullanıyor, bazı pkolu kişiler sabah 2 akşam 2 yani günde 4 doz kullanıyor. Hiç bir yan etkisi yok, ilk defa içtiğim gün çok hafif mide bulantısı yaptı ve 2. Gün hiç midem bulanmadı. Ben 7. Gün başladım ovülasyon günümden 3 Gün sonraya kadar günde 2 kere kullandım, sonra günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum. Bana o piyango vurmayacaksa bile, inofolic hakkında çok çok olumlu şeyler okudum artıı yan etkisi kimsede olmamış, yani gebelik oluşmasa bile kimse inofolic hakkında kötü yazmamış. Hormonları hatta Ruh halinide düzenleyen bi takviye. İnşallah sana hamileliği vesile eder
Aynen inşallah alıştım sanırım eşime anlatırken oda yapabildin mi acaba oldu mu Allah bilir falan diye takıldıSorma sormagerçekten zor işler canım keşke iğne yerine fitil verselermiş
artık elin alışmıştır canım kendin halledersin sonrasını
Aman yapamayacak ne var? İlaç enjekte olduysa tamamdırAynen inşallah alıştım sanırım eşime anlatırken oda yapabildin mi acaba oldu mu Allah bilir falan diye takıldı
Canım insülin direnci için de glifor kullanıyorum ben acaba inofolic ile birlikte kullanılır mı bilgin var mı?Canım ben bu ay combi değil ama inofolic toz kullanıyorum. İlk defa kullanıyorum bende. Adetimin 7. Günü başladım kullanmaya, çünkü o gün aklıma geldiadetin 1. Günü başlayacakmışsı kullanmaya ve 2-3 ay hiç bırakmadan kullanacakmışsın, aç karına olması önemli, bi sabah bi akşam günde 2 doz en ideali, bazınkişiler günde 1 kere kullanıyor, bazı pkolu kişiler sabah 2 akşam 2 yani günde 4 doz kullanıyor. Hiç bir yan etkisi yok, ilk defa içtiğim gün çok hafif mide bulantısı yaptı ve 2. Gün hiç midem bulanmadı. Ben 7. Gün başladım ovülasyon günümden 3 Gün sonraya kadar günde 2 kere kullandım, sonra günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum. Bana o piyango vurmayacaksa bile, inofolic hakkında çok çok olumlu şeyler okudum artıı yan etkisi kimsede olmamış, yani gebelik oluşmasa bile kimse inofolic hakkında kötü yazmamış. Hormonları hatta Ruh halinide düzenleyen bi takviye. İnşallah sana hamileliği vesile eder
Oldu asko baktım sıfırlandi biraz bekledim çıkarttım ,Aman yapamayacak ne var? İlaç enjekte olduysa tamamdır
İyi geceler askooKızlar ben uyuyorum hepinize iyi geceler
Kiz dur ikiside tutsun insallah saglikla. Orda dilim sürçmüşBen de terkettim orayı. Hayatım palmiyede çalışan bir arkadaşım orda tüp yaptırmadı gitti adana başkentte yaptırdı kız şuan 3 aylık hamile Allah esirgesin
Allah dualarını kabul etsin çiçeğimİnşallah inşallah Rabbim senden de bu ay güzel haber almayı nasip etsin
Ahahah bi kere kendin yapınca acımadığını farkedeceksin sonra hep kendin yaparsın
Aha Allah mı söyletti cücüş diye cücüşler demedin bu defa
Canım bu konuda net bir bilgim yok ama inofolic kombi zaten bir ilaç değil ya, takviye olduğu için bir sorun olmayacağını düşünüyorum.Canım son bir şey daha, ben sabah aç karna tiroit hapımı alıyorum, acaba aç karna ikisini beraber almak sıkıntı olur mu? bir de bu takviyeyi sadece PCOS olanlar mı kullanıyor, yoksa olmayanlarda mı kullanabilir?
Pkolular genelde Gliforla inofolic kullanıyor, doktorları öyle reçete etmiş (okuduklarıma dayanarak)Canım insülin direnci için de glifor kullanıyorum ben acaba inofolic ile birlikte kullanılır mı bilgin var mı?
Bide sen ekstra vitamin alıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?