Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım

Herkese gunaydintopic in gizli okuyucularindanim ben...sizlere birsey sormak istiyorum.progesteron kullanimi regl geciktirir mi?yani bat icin bekliyorum ama belli bir sureden sonra birakmalimiyiz regl olmak icin?
Canım bu ay herkesin regli gecikti sanırım mevsimsel.. progesteronun böyle birşey yapacağını sanmıyorum bende hiç yapmadı İnşallah bu ay gebesindir

Canım bu ay herkesin regli gecikti sanırım mevsimsel.. progesteronun böyle birşey yapacağını sanmıyorum bende hiç yapmadı İnşallah bu ay gebesindir
Icimde hic umut yok1tane belirtim bile yok zaten.bir kac yerde geciktirir test yapin yoksa birakin 2 3 gun sonra regl olursunuz yazmislardi.bat beklemekle hata mi yapiyorum acaba dedim

Icimde hic umut yok1tane belirtim bile yok zaten.bir kac yerde geciktirir test yapin yoksa birakin 2 3 gun sonra regl olursunuz yazmislardi.bat beklemekle hata mi yapiyorum acaba dedim
Hayır canım bence hata etmiyorsun bence de bat ı bekle olmazsan test yap negatifse bırak . Tatlım olumsuz olma herkeste belirti olacak diye birşey yok ki belki de şuan içinde miniş birşey vardır

Doktorum puritan vermişti aslında ama voonka almaya başladım artık. X18 yazan daha etkili bir versiyonu çıkmış. Bir de krilom astaksantin içeren balık yağı kullanıyorum

Kızlar Ayşegül çoruhlu kitaplarını tavsiye ederim. Alkali diyeti kuantum beslenmeyi sesli olarak dinliyorum bu ara. Pcos ve bir sürü hastalık sadece beslenmeyle düzeliyor. Zeytinyağı içmeye falan başladım
Ben diyet yapamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…