Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki Yerleşmedir kuzucuğum inşallah öyledir Rabbim hayırlısını versin belirti arıyorum ben kafayı sıyıracam galiba siz ne durumdasınız
İyiyim kuzum doktor devam etmiyorsa korkma dedi sabah kahve akıntı gördüm kanama yoktu ama

Belki Yerleşmedir kuzucuğum inşallah öyledir Rabbim hayırlısını versin belirti arıyorum ben kafayı sıyıracam galiba siz ne durumdasınız
Belirti arayamıyorum ilk günden beri kasık agrım bel agrım var her an adet olcak gibi

Ben de senin gibiyim canım oturup kalkarken ağrı oluyor şuan sadece onun dışında birşey yok bir de hep ayaklarım üşüyor

Çok az kaldı geri sayıma
Bnmde ayaklarm üşüyo süreki çoraplıyım bbgm bnm dün gece yatarken braz ağrılarm vardı regl sancısı gibi sadece bu kdr

Merhaba kızlar gecikmeli de olsa günaydın

Msjları okudum da ancak yazabildim. LaRisaCca edaecoo
kızçeler belirti aramayın sakın. Benim transfer gününün ertesi gününden beri kasık ağrım vardı bacaklarıma dahi vuruyordu dedim tuttu galiba. Hala ağrım var. İlaçların etkisi olabiliyormuş kafayı yemeyin sakın ayrıca transfer sonrası afedersiniz sürekli su gibi akıntı oldu. Fitil den olsaydı transfer öncesi de olurdu bu akıntı ama sebebini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…