Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de akıntı oldu ama beyazdı canım ama fitil içerde kalıyor ya kaldıkça renk değiştiriyor kahve rengi sulu veya tortu şeklinde geri gelebiliyor. İlacın sanırım içinde de yazıyordu yanlış bilmiyorsam lutinus değil mi kullandığın

Günaydın kızlarr..Herkesin sevgililer gününü kutluyorum
Canımıniçi senin de günün kutlu olsun inşallah cücüşünle güzel bir aile olmanız yakındır
Kız sen felaket tellalı mısın bu topikte moraller hep yüksek düşürmek yokkkkk

Kız sen felaket tellalı mısın bu topikte moraller hep yüksek düşürmek yokkkkk
Ay pardon valla moral bozmak için söylemedim bende bunlar oldu diye yazayım demiştim üzdüysem kusura bakmayın bende üzülürüm

Bende o ilk iki gün oldu şuan yok canım
Fitil yapabilir canım. Aklımda öyle kalmış.
İnşallah canım
Evet canım ama koyu kahve değil çoook açık kahve tam tarif ettiğin gibi
Ben de sulu akıntı yok , sadece fitilin kalıntıları geliyor beyaz toz şeklinde o da normal gelebilir demişti doktor
Evet canım ben de dr a çok akıtımın olduğunu söylemiştim bu istediğimiz birşey demişti

Yok yok üzülme sadece okuyunca zınk diye kaldık şok etkisi oldu
Zınk diye kalmayın siz aman hele şu zamanlarda :)
Yazmayı unutmuşum zaten ayak üşümesini de hep tutma belirtisi diye okumuştum bende o yoktu bak bu defa ağzım bal yesin bence

Canım fitil ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ben aşılamalarda hep progestan fitil kullandım beyaz yada sulu akıntım geliyordu kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir çünkü senin 5.gün embriyosu 2 gün içinde yerleşiyor diye okumuştum

Zınk diye kalmayın siz aman hele şu zamanlarda :)
Yazmayı unutmuşum zaten ayak üşümesini de hep tutma belirtisi diye okumuştum bende o yoktu bak bu defa ağzım bal yesin bence
Balı hakettin bak
Ay inşallah yaa İnşallah öyledir canımıniçi Sen napıyosun

Koyu kahve de olsa sıkıntı değil canım normal

Teşekkür ederim canım, bilgi çok faydalı oldu. Birazdan sipariş yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…