Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım iç çamaşırı hep ıslak olurdu benim fitil kaynaklı akıntı dan
Benim de bazen iççamaşırımı islak oluyor hatta beni rahatsız ediyor bazen peçete koyuyorum daha sonra çıkarıyorum sonra yine bakıyorum yine islak o zaman fitilden kaynaklıdır doğru

Zınk diye kalmayın siz aman hele şu zamanlarda :)
Yazmayı unutmuşum zaten ayak üşümesini de hep tutma belirtisi diye okumuştum bende o yoktu bak bu defa ağzım bal yesin bence
Yok yok ben bunu sadece belirti olarak almam hadi farklı bir şeyden dolayı düşüyorsa çok yükselmeyelim Bence ama yinede ağzın bal yesin

Benim böyle şikayetlerim yok kuzu sadece gece yatarken bazen regl sancısı gibi sancılarım oluyor

Kuzu senin bel ağrıların olmuş muydu ya ya da başka belirtileri nelerdir bize biraz bahsetsene

Son düzenleme:
Yok yok ben bunu sadece belirti olarak almam hadi farklı bir şeyden dolayı düşüyorsa çok yükselmeyelim Bence ama yinede ağzın bal yesin
Hiç belli olmuyor o yüzden moraliniz hep yüksek olsun. siz şu an 2 belkide 3 canlı taze anne adaylarısınız

Ay balım inşallah ne güzel bir dua dır bu böyle. İnşallah seneye sevgililerimiz evlatlarımız olur senin de günün kutlu olsun canım arkadaşım.
edaecoo gebelik testi satın aldım trendyoldan ucuza 3-4 güne anca geliyor sıkıntı yok
Sen delisin ya daha dur dur bana da linkini at

Aminnnn canımıniçi senin de sevgililer günün kutlu olsun canım benim inşallah gelecek yıl sevgililer gününü bebeklerimiz kucağımızda kutlarız hepimiz
Ay balım inşallah ne güzel bir dua dır bu böyle. İnşallah seneye sevgililerimiz evlatlarımız olur senin de günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Sen delisin ya daha dur dur bana da linkini at
Atıyorum

Akıntı bende sürekli oldu. Beyaz akıntı ilaçtan ama kahvelik varsa doktora haber ver gebelik olmuş ve progesteron yetersiz geliyor olabilir. Yerleşme kanaması daha açık kırmızı oluyor herhalde dimi? Bende yerleşme kanaması olmadı ama 4 ya da 5. Gece müthiş bir kasık ağrısıyla uyandım pıt pıt damarlar atıyor gibiydi. Aha tam şu an yerleşiyor dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…