- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.681
Bnada deyin hele hangisini aldınız bnm de evde yok
Siz hamile misiniz şuanda :)Akıntı bende sürekli oldu. Beyaz akıntı ilaçtan ama kahvelik varsa doktora haber ver gebelik olmuş ve progesteron yetersiz geliyor olabilir. Yerleşme kanaması daha açık kırmızı oluyor herhalde dimi? Bende yerleşme kanaması olmadı ama 4 ya da 5. Gece müthiş bir kasık ağrısıyla uyandım pıt pıt damarlar atıyor gibiydi. Aha tam şu an yerleşiyor dedim
Canım takılma bence göğüs ağrısı yarı hamilelerde olmuyor. Benim eskiden hiç göğüs ağrım olmazdı adete 3-4 gün kala biraz ağrır geçerdi ve adet olurdum.Adet günüme 8-9 gün kaldı göğüslerime bastırsam bile acımıyo
Bizler için Güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederimArkadaşlar hepimiz için güzel bir gün diliyorum... Seneye birden fazla sevgilimiz olacak, inanıyorum... biri eşimiz diğeri/diğerleri (1 veya birden fazla da olabilir) bebişimiz/bebişlerimiz
Ayseee1987 Inofolic siparişi verdim canım, hayırlısı ...
Güzel haberlerini bekliyoruz canımİyiyim canım gün saymaya devamhafta içi kontrole gidicem bakalım ne dicek
İyi amanEvet oluyor canim, fitilden genelde, zaten fitilin yarısi geri çıkıyor.
Tabi ki.. ben akşam yoğurt mayaladım mesela şuan kahvaltımı vs çok düzenli yapıyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum ama normalde bana eziyet gibi gelirBen de yapamıyorum ama küçük değişiklikler yapmamız lazım sonuçta gebelik olursa da dikkat edeceğiz
Akıntı bende sürekli oldu. Beyaz akıntı ilaçtan ama kahvelik varsa doktora haber ver gebelik olmuş ve progesteron yetersiz geliyor olabilir. Yerleşme kanaması daha açık kırmızı oluyor herhalde dimi? Bende yerleşme kanaması olmadı ama 4 ya da 5. Gece müthiş bir kasık ağrısıyla uyandım pıt pıt damarlar atıyor gibiydi. Aha tam şu an yerleşiyor dedim
Canım prodoctor aldım 5 adeti 27.89₺ idiBnada deyin hele hangisini aldınız bnm de evde yok
Ben comfort aldım erken gebelik testi 1 tanesi 35 TL idiGüzel haberlerini bekliyoruz canımçok heyecanlı
İyi amantüp yaptıranlarda genelde oluyomuş sanırım öyle okudum korkmuştum biran
Tabi ki.. ben akşam yoğurt mayaladım mesela şuan kahvaltımı vs çok düzenli yapıyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum ama normalde bana eziyet gibi gelir
ilk iki gün yerleşiyormuş 5. Gün embriyosu diye okudum . Demekki 5. Güne kadar da olabilirmiş.. Hiç kırmızı değil sanki sütlü nescafee yi sulandırmışsın gibi tortulu
Canım prodoctor aldım 5 adeti 27.89₺ idi
Aynen canım tabi fitilBenim de bazen iççamaşırımı islak oluyor hatta beni rahatsız ediyor bazen peçete koyuyorum daha sonra çıkarıyorum sonra yine bakıyorum yine islak o zaman fitilden kaynaklıdır doğru
Canım duphaston veriyordu bana hep doktorum tutunmayı kolaylaştırır diyorduLaRisaCca kuzum bir gün önceden geldi kırmızılar
Acaba tutunmayı kolaylaştırmak açısından bir ilaç vs var mıdır biliyor musun?
Ayşoş valla fiyatı uygun görünce zıpladımBen comfort aldım erken gebelik testi 1 tanesi 35 TL idişu an fena kazıklandığımı hissettim.
Canım ben tüp bebek yapanlarda okuduğum kadarıyla yerleşme esnasında o sütlükahve akıntı oluyormuş, tutunduğunu gösteriyormuş
Prensler geliyorlar desene
Bi bakayım kuzucum sağ olCanım duphaston veriyordu bana hep doktorum tutunmayı kolaylaştırır diyordu
Ayşoş valla fiyatı uygun görünce zıpladıminşallah cücüşlerimdir ayşoş ya
Bugün sevgililer günü ya, bata da 5-6 gün kaldı, dedim varsa erken gebelikte çıkarsa hediye olarak onu veririm (bendeki fantezisiye bakCanım duphaston veriyordu bana hep doktorum tutunmayı kolaylaştırır diyordu
Ayşoş valla fiyatı uygun görünce zıpladıminşallah cücüşlerimdir ayşoş ya
Doğru söylüyosun canım bakalım o zaman olumlu bekleyişe devamCanım takılma bence göğüs ağrısı yarı hamilelerde olmuyor. Benim eskiden hiç göğüs ağrım olmazdı adete 3-4 gün kala biraz ağrır geçerdi ve adet olurdum.
Ama -6-7 aydır, hatta belki daha fazladır göğüsüm yumurtlamadan 1-2 gün sonra ağrımaya başladı, ama hiç gebelik oluşmadı. Bunu düşünüp canını sıkmaBide şöyle birşey var, her ay ağrıyorda bu ay ağrımıyorsa belkide güzel bir haberdir
Ahahah harika hayaller değil mi amaEşimle muhabetimiz.
E. Sakın ev supurecem diyip koltukları falan kaydırma.
B. Alt tarafı normal ev supurecem kaldırmayacam bisiler
E. Gerek yok gelen giden de yok ev temiz artık sen soyleyecen ben yapacam
B. Hamile olsam hiç bişi yaptırmayacan herhalde zorla yatiracaksin
E. Evet yatağa korumalıkta yapacakm gerekirse kalmadan yatacaksin
B. Oldu olacak kafes yaptır orda yatayım
E. Seni pamuklara sarıp sarmalayacam
Sonra diyor ki şaka şaka ilk aylar dikkat edersin sonra bı gün eve gelirim elinde bebek bı bakmışım doğum yapmışsın kordonunu kesmişsin vsvs sende o cesaret var diye takılıyor
Bu adam şimdiden böyle ben napacam bu adamla
Tüh yaa ama dur bakalım daha 6 gün var inşallah olmuştur da görünürBugün sevgililer günü ya, bata da 5-6 gün kaldı, dedim varsa erken gebelikte çıkarsa hediye olarak onu veririm (bendeki fantezisiye bak)
1 saat önce yaptım ama yine tabii bu ayda benim umutlar söndü
Eki Görüntüle 2782976
Eki Görüntüle 2782978
Eki Görüntüle 2782979
Son güne kadar Umutlar umutlar ahhhAhahah harika hayaller değil mi amarabbim nasip etsin inşallah
Tüh yaa ama dur bakalım daha 6 gün var inşallah olmuştur da görünür
Evet bebeğim çok güzell hayaller Rabbim inşallah nasip eder.Ahahah harika hayaller değil mi amarabbim nasip etsin inşallah
Tüh yaa ama dur bakalım daha 6 gün var inşallah olmuştur da görünür
Erken gebelik testi olan mıGüzel haberlerini bekliyoruz canımçok heyecanlı
İyi amantüp yaptıranlarda genelde oluyomuş sanırım öyle okudum korkmuştum biran
Tabi ki.. ben akşam yoğurt mayaladım mesela şuan kahvaltımı vs çok düzenli yapıyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum ama normalde bana eziyet gibi gelir
ilk iki gün yerleşiyormuş 5. Gün embriyosu diye okudum . Demekki 5. Güne kadar da olabilirmiş.. Hiç kırmızı değil sanki sütlü nescafee yi sulandırmışsın gibi tortulu
Canım prodoctor aldım 5 adeti 27.89₺ idi
Napalım ayşoş hep bunun için beklemiyor muyuz zatenSon güne kadar Umutlar umutlar ahhh
Evet canım benimErken gebelik testi olan mı
Bu mu kalem test demi bunlarNapalım ayşoş hep bunun için beklemiyor muyuz zaten
Evet canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?