Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu senin bel ağrıların olmuş muydu ya ya da başka belirtileri nelerdir bize biraz bahsetsene
Canım benim hiç belirtim olmadı belirti olmadı diye çok üzüldüm tutmadı kesin dedim hiç transfer olmamış gibiydim herkes kasıklarım batıyor ağrıyor vs diyordu ben de hiçbiri olmadı yani transfer olduğumu bilmesem normal zamanki gibiydim

Bu mu kalem test demi bunlar
Aynen canım bu bi de kargo bedava olsun diye sepete aynı satıcının yine bu testlerden 2 li olan var tek li olan var ben 2 li olandan aldım 13.40₺ onu da ekle kargo ödeyeceğine test almış olursun

İnşallah canım sen test ne zaman yapacaksın
Test siparişi verdim bugün canım 4-5 güne anca gelir ayın 22 sinde yaparım artık ben kendimden çok sana heyecanlanıyorum aslında çünkü dondurulmuş daha çok tutar diyorlar bir de edaecoo nun ki de dondurulmuş inşallah hep birlikte pozitif görürüz

Bnmde az önceki diyalogumuz şu oldu dedim apt bahcesine inip biraz hava alıyım çardakta var hemde dedm biraz dolanırım hyr dedi dedm ne var eglmcm kalkmcm bsy yapmıcm ne var yani karnında bnm cocugumu tasıyosun sen dedi töbe yarabbm dedm kötü bisey mi yapıyom ki böle sölüosn bnm bu yaptgm yada yapmk istedgm su anda cocugun canına kast etmekmiş güle güle bayılcktm gülemiyomda çok kasılmıyım die kafamı duvarlara vurcm daha önümde kaç gün var nası gecicek blmyrm.. dedm sn kaptırma kndni cok yne sonu hüsran olursa çakılmayalım

AYY süper kuzu yaa bakalım bz nası olcz peki dkkt ettgn seyler nelerdi genelde

Ayy inşallah balımm agzın bal yesinn

Anam hepsi mi aynı olur
Ayy inşallah balımm agzın bal yesinn

Şimdi aldım 7 testle başlıyoruz gelir gelmez demekki
Yap hergün bitane

Yaa

Ayy 8 gün geçmez bende senden bi müjde bekliyorum edaecoo dan çok ümitliyim yok canım ya bence kiminde dondurulmuş kiminde taze tutuyo şans ve nasip biraz

AYY süper kuzu yaa bakalım bz nası olcz peki dkkt ettgn seyler nelerdi genelde
Ben ağır kaldırmadı canım ani hareket yapmadım beslenme olarak 3litre su mutlaka içtim hergün 1 su bardağı havuç suyu içtim bir avuç ceviz yedim 2 haşlanmış yumurta tükettim bir avuç kabak çekirdeği yedim. Evde çok durmadım çok yatmadım anneme gittim komşuya gittim kısa süreli yürüyüşler yaptım

Kızlar bisey sormak istiyorum ovitrelleyi kendiniz vurulurken içinde kalan havayı boşaltıp biraz boşa akıtıyor musunuz? Ben bu ay kendim yapmayı düşünüyorum da. Kendi yapanlardan fikir alabilir miyim?
Evet canım ucuna kadr normal igneler gibi getir bir farkı yok
Hele suçu bana atanlara bak. Test almak için organize olmuşlar
Bbgm bn daha almadm kararsızm alıp almamakla ama şeytan çok dürtüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…