Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde de onlar yok kuzu günde ortalama 2,2.5 lt su tüketiyorum. Ceviz badem fındık yiyorum önüme ne gelirse ilk gün kabak çekirdegi yemiştm hadi bakalm allahtn hyrlısı olsn

Kızlar bisey sormak istiyorum ovitrelleyi kendiniz vurulurken içinde kalan havayı boşaltıp biraz boşa akıtıyor musunuz? Ben bu ay kendim yapmayı düşünüyorum da. Kendi yapanlardan fikir alabilir miyim?
Canım evet ben de bugün yine yaptım 1 tane gonapeptyl azcık fışkırtıp öyle vuruyorum bir iki damla akması sorun değil canım
Eki Görüntüle 2783030 Eki Görüntüle 2783032
Kızlar bu kuşun erkek olma ihtimali yüzde kaç ben biraz araştırma yapmıştım ceresi mavi olan kuş erkek oluyormuş iki erkek aynı kafeste mi
Hemen abime sorup dönüyorum
Hele suçu bana atanlara bak. Test almak için organize olmuşlar
ama zaten testler 4-5 güne ancak gelir biz o yüzden şeyettik hazır fiyat indirimdeyken
Ayy 8 gün geçmez bende senden bi müjde bekliyorum edaecoo dan çok ümitliyim yok canım ya bence kiminde dondurulmuş kiminde taze tutuyo şans ve nasip biraz
Ahh sorma sorma nasıl geçecekkk
Ben de çok su içip muhakkak gün içinde yürüyorum o yüzden wc den çıkamıyorum

Koye ciktik bizdee kizlarr
Cok guzel kar var
Ohh bol bol eğlen bizim yerimizede cnm :)
Bugün bir adet gonapeptyl i öğle saatlerinde vurdummm artık üzerime düşen birşey kalmadı
Hadi sıra bebişlerde canım :)
KAynanamdan eve yürüyerek geldik kan akışı olsun diye kasıklarım ağrıdı
bnm bugn akşam üstü biraz şiddetli kasıklarm ağırdı adet sancısı gibi normal kuzu ama dinlen biraz bsy yapma

Afyt balım bn bugn aşür istedm
Ohhh şifa olsun
Ohh bol bol eğlen bizim yerimizede cnm :)

Hadi sıra bebişlerde canım :)

bnm bugn akşam üstü biraz şiddetli kasıklarm ağırdı adet sancısı gibi normal kuzu ama dinlen biraz bsy yapma
Dinleniyorum hafta sonu hiç yemek yapmadım düzenli beslendim yürüyüş yaptım takıldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…