Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1.5 yildir evliyim hic korunmadik 4 aydir doktor kontrolundeyim,hic gebelik olusmadi.hsg temiz cikti.direkt tupe mi gecmeliyim?daha agir etkili ilaclar olmaz mine kadar tuttu toplam acaba?
eşinin değerleri nasıl canım? eğer iyiyse aşılama düşünebilirsin.

Kuzucum peki belirtilerin nelerdi senin
Neredeyse transfer anından beri hep minik minik kıpraşım nabız atımı, batmalar vardı. Meme hassasiyeti vardı bir de ama bunlar ilaçların da yan etkisi olabileceği için hiç belirti arama tadını çıkar. Mesela akıntı da gebelik belirtisi ama progesteron fitilden de oluyor

1.5 yildir evliyim hic korunmadik 4 aydir doktor kontrolundeyim,hic gebelik olusmadi.hsg temiz cikti.direkt tupe mi gecmeliyim?daha agir etkili ilaclar olmaz mine kadar tuttu toplam acaba?
ben de 2 aşılama yaparak vakit kaybedenlerdenim. Tabi yaşın, şartların neyse ona göre karar vermen daha doğru olur.

Ben yaptırmicam canım çünkü zaten prolutex de vursam bu süreci 2 ay hastanede yatmış biri olarak söyleyebilirim ki faydası yok düşecek olanı tutamıyoruz
Bende 9. Gün normal dandik testte silik çizgi çıkmıştı. Kanda çok rahat 7. 8. Gün çıkar ama bizim dr 3. Gün gonapeptyl verdiği için yine de çok erken test yapmam sanırım
Seço bi topikte opudan önce 1 ovitrelle 2 gona + transdan snra ki 3. Gün gona vuran bir kızcağız yazmış.. gona yaptığı gün test aşırı silik çizgi çıkmış ertesi gün tekrar test yapmış etkinin geçtiğini görmüş yani benim anladığım kadarıyla gona aşırı hcg yüklü değil ona yüklenen vasıf embriyonun zarından kolay sıyrılıp yerleşmesini kolaylaştırmak

Tupler acikmis,esimde sorun yok.asilamayla bile olacakmis gibi hissetmiyorum,yani hic spermle yumurtamin karsilastigini bile dusunmuyorum hissetmiyorum
Öyle bir his yok bence zaten ben de direkt tüp bebeğe geçmiştim ama maliyetler çok arttı. 2 kez aşılama yaptırıp tüp bebek raporu çıkarabileceğiniz bir hastane varsa aşılama deneyebilirsiniz 2 ay.. ama öncesinde yumurtaları kaliteli hale getirecek diyet uygulayın ve vitaminleri kullanın derim. Tüp bebeğe de hazırlık bu

O zaman 7. Gün kan verilebilir

Bu arada opu dan önce sen ne kullandın? Ben 2 ovitrelle kullandım hala merak ediyorum 22 yumurtaya az değil mi diye

Bnm gögüs hassasiyetm vardı geçti oda ilaçlardandı bakalım ne zmn olck bi daha :) progestan dışında çok akntm yok ama olunca ondn oldugunu blyrm cnm :)

Şimdi geri döndüler yanıt aşağıda
Canım aşılamada gonal f vb. kullanılıyor ve çatlatma iğnesi bu ilaçlar tüpte de kullanılıyor tek değişen işlem ücreti özelde 2 aşılama neredeyse bir tüp parası ama devlette yaptıracaksan denemeye değebilir benim 2 aşılamamdan biri tutmuştu
O zaman 7. Gün kan verilebilir
Aynennn bu arada polikliniği aradım elif yok şuan hastanedelermiş bana dönecekler yani benim düşünceme göre taze transfer olduğum için belkide içeride kalan kanamalı bir sıvı oksitlendi ve o geri geliyordur normal bence (derken aysel aradı, böyle şeyler çok normaldir dedi tarife göre korkacak bir durum yok ama takip edelim kırmızı olursa belki estrofemin dozunu arttırabiliriz dedi)
Bu arada opu dan önce sen ne kullandın? Ben 2 ovitrelle kullandım hala merak ediyorum 22 yumurtaya az değil mi diye
Ben 1 ovi + 2 gona kullandım canım opunun yapılması ile birlikte lutinus a da başladım dün de 1 gona vurdum

Ay ben süperim yeni doktor yeni başlangıç kendime getirecek inşallah beni de siz gibi moral motivasyon hep yüksek olacak inşallah sen nasılsın?
Aramiza hosgeldin tatlimm
Moral olmasa yasanmaz
Hamd olsun canım. Geç geldim işe. Oda anahtarımı evde unutmuşum. Arkadaşın gelmesini bekliyorum
Kacak seniii
Bende iyimm kuzum regli 1.günuu
Bu bana verilen hormon testini falan
3.gunumu yaptirimm

H halleycik tatil mekanı gibi yerdesin. Oh misss
Bittii kuzumm isee indimm
Ama cok soguk ya cidden yoksa kalinir gene

Aramiza hosgeldin tatlimm
Moral olmasa yasanmaz

Kacak seniii

Bende iyimm kuzum regli 1.günuu
Bu bana verilen hormon testini falan
3.gunumu yaptirimm

Bittii kuzumm isee indimm
Ama cok soguk ya cidden yoksa kalinir gene
Halloş kız iyiki varsın sen olmasan bu tv box ı asla almazdım güvenmem çünkü tavsiyelere ben öyle.. ama sana güveniyorum

Halloş kız iyiki varsın sen olmasan bu tv box ı asla almazdım güvenmem çünkü tavsiyelere ben öyle.. ama sana güveniyorum
Yaa bebişim benimmm
Tesekkur ederimmmmm ,saglikli kullaann
Arkadasimda servis cagirdii bikere 90 tl vermiss guncelletmiss sonra yine bozuldu tvsii dedimm bundan all .Mal gitmis dsamart baglatmis 80 tl aylik odemesi
Kac ay tahutlusun diyorum bilmiyorumm diyoo
Geldimikiii seninkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…