- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.921
eşinin değerleri nasıl canım? eğer iyiyse aşılama düşünebilirsin.1.5 yildir evliyim hic korunmadik 4 aydir doktor kontrolundeyim,hic gebelik olusmadi.hsg temiz cikti.direkt tupe mi gecmeliyim?daha agir etkili ilaclar olmaz mine kadar tuttu toplam acaba?
Neredeyse transfer anından beri hep minik minik kıpraşım nabız atımı, batmalar vardı. Meme hassasiyeti vardı bir de ama bunlar ilaçların da yan etkisi olabileceği için hiç belirti arama tadını çıkar. Mesela akıntı da gebelik belirtisi ama progesteron fitilden de oluyorKuzucum peki belirtilerin nelerdi senin
ben de 2 aşılama yaparak vakit kaybedenlerdenim. Tabi yaşın, şartların neyse ona göre karar vermen daha doğru olur.1.5 yildir evliyim hic korunmadik 4 aydir doktor kontrolundeyim,hic gebelik olusmadi.hsg temiz cikti.direkt tupe mi gecmeliyim?daha agir etkili ilaclar olmaz mine kadar tuttu toplam acaba?
Ben yaptırmicam canım çünkü zaten prolutex de vursam bu süreci 2 ay hastanede yatmış biri olarak söyleyebilirim ki faydası yok düşecek olanı tutamıyoruzHemşireleri aradın mı? Bir sor yine de. Lekelenme olursa ara demişlerdi bana. Büyük ihtimalle yerleşme ama belki progesteron u arttırırya bi de hoca yaptırmıyor ama transferden itibaren haftada 1 prolutex falan veren dr lar var. Kaçak yaptırsam mı diye şimdiden düşünüyorum
Seço bi topikte opudan önce 1 ovitrelle 2 gona + transdan snra ki 3. Gün gona vuran bir kızcağız yazmış.. gona yaptığı gün test aşırı silik çizgi çıkmış ertesi gün tekrar test yapmış etkinin geçtiğini görmüş yani benim anladığım kadarıyla gona aşırı hcg yüklü değil ona yüklenen vasıf embriyonun zarından kolay sıyrılıp yerleşmesini kolaylaştırmakBende 9. Gün normal dandik testte silik çizgi çıkmıştı. Kanda çok rahat 7. 8. Gün çıkar ama bizim dr 3. Gün gonapeptyl verdiği için yine de çok erken test yapmam sanırım
Öyle bir his yok bence zatenTupler acikmis,esimde sorun yok.asilamayla bile olacakmis gibi hissetmiyorum,yani hic spermle yumurtamin karsilastigini bile dusunmuyorum hissetmiyorum
O zaman 7. Gün kan verilebilirBen yaptırmicam canım çünkü zaten prolutex de vursam bu süreci 2 ay hastanede yatmış biri olarak söyleyebilirim ki faydası yok düşecek olanı tutamıyoruz
Seço bi topikte opudan önce 1 ovitrelle 2 gona + transdan snra ki 3. Gün gona vuran bir kızcağız yazmış.. gona yaptığı gün test aşırı silik çizgi çıkmış ertesi gün tekrar test yapmış etkinin geçtiğini görmüş yani benim anladığım kadarıyla gona aşırı hcg yüklü değil ona yüklenen vasıf embriyonun zarından kolay sıyrılıp yerleşmesini kolaylaştırmak
Bu arada opu dan önce sen ne kullandın? Ben 2 ovitrelle kullandım hala merak ediyorum 22 yumurtaya az değil mi diyeBen yaptırmicam canım çünkü zaten prolutex de vursam bu süreci 2 ay hastanede yatmış biri olarak söyleyebilirim ki faydası yok düşecek olanı tutamıyoruz
Seço bi topikte opudan önce 1 ovitrelle 2 gona + transdan snra ki 3. Gün gona vuran bir kızcağız yazmış.. gona yaptığı gün test aşırı silik çizgi çıkmış ertesi gün tekrar test yapmış etkinin geçtiğini görmüş yani benim anladığım kadarıyla gona aşırı hcg yüklü değil ona yüklenen vasıf embriyonun zarından kolay sıyrılıp yerleşmesini kolaylaştırmak
Canım ben 3 ay klomenden sonra hsg çekildim ve sonra aşılama yaptırdım tutmuştu düşük yaptım, 2. Aşılamam tutmadı tabi bu arada doğal hamile kaldım o da düştü sonra histeroskopi oldum 6 ay geçti bu arada 3-4 ay ovülasyon testleri kullandım sonuç alamadım ancak şuan tüp bebek yaptırıyorum.
Şöyle bir düşününce keşke bu yaptıklarımla hiç uğraşmadan özel hastanelere tedavilere takviyelere o kadar para dökeceğime tüpe başlasaydım. Sonuç pozitif olur mu olmaz mı bilmem ama kaybettiğim zamanı belki de kurtarırdım
Karşı masadan size alevli bal kavanozu gönderdiler
Bnm gögüs hassasiyetm vardı geçti oda ilaçlardandı bakalım ne zmn olck bi daha :) progestan dışında çok akntm yok ama olunca ondn oldugunu blyrm cnm :)Neredeyse transfer anından beri hep minik minik kıpraşım nabız atımı, batmalar vardı. Meme hassasiyeti vardı bir de ama bunlar ilaçların da yan etkisi olabileceği için hiç belirti arama tadını çıkar. Mesela akıntı da gebelik belirtisi ama progesteron fitilden de oluyor
Ayyyy desene bir iki haftayaEVet cnm bnde transfer oldumbklyrm işte hyrlısından belirti arıyorum ama nafile
Şimdi geri döndüler yanıt aşağıdaHemşireleri aradın mı? Bir sor yine de. Lekelenme olursa ara demişlerdi bana. Büyük ihtimalle yerleşme ama belki progesteron u arttırırya bi de hoca yaptırmıyor ama transferden itibaren haftada 1 prolutex falan veren dr lar var. Kaçak yaptırsam mı diye şimdiden düşünüyorum
Canım aşılamada gonal f vb. kullanılıyor ve çatlatma iğnesi bu ilaçlar tüpte de kullanılıyor tek değişen işlem ücreti özelde 2 aşılama neredeyse bir tüp parası ama devlette yaptıracaksan denemeye değebilir benim 2 aşılamamdan biri tutmuştu1.5 yildir evliyim hic korunmadik 4 aydir doktor kontrolundeyim,hic gebelik olusmadi.hsg temiz cikti.direkt tupe mi gecmeliyim?daha agir etkili ilaclar olmaz mine kadar tuttu toplam acaba?
Aynennn bu arada polikliniği aradım elif yok şuan hastanedelermiş bana dönecekler yani benim düşünceme göre taze transfer olduğum için belkide içeride kalan kanamalı bir sıvı oksitlendi ve o geri geliyordurO zaman 7. Gün kan verilebilir
Ben 1 ovi + 2 gona kullandım canım opunun yapılması ile birlikte lutinus a da başladım dün de 1 gona vurdumBu arada opu dan önce sen ne kullandın? Ben 2 ovitrelle kullandım hala merak ediyorum 22 yumurtaya az değil mi diye
Aramiza hosgeldin tatlimmAy ben süperim yeni doktor yeni başlangıç kendime getirecek inşallah beni de siz gibi moral motivasyon hep yüksek olacak inşallahsen nasılsın?
Kacak seniiiHamd olsun canım. Geç geldim işe. Oda anahtarımı evde unutmuşum. Arkadaşın gelmesini bekliyorum
Bende iyimm kuzum regli 1.günuuİyiyiz cnm sn nsıslsın
YOk canm hiç bi değişiklik yok hissetmyrm da ben transfer olmamış gibiyim sanki. Hadi hakkında hyrlısı olsun balım inşallah çok güzel geçer muayene başlangıcın hayırlara vesile olsun
Bittii kuzumm isee indimm
Ayy keşkeee keşkeee hatta inşallahhh inşallahhh
Halloş kız iyiki varsınAramiza hosgeldin tatlimm
Moral olmasa yasanmaz
Kacak seniii
Bende iyimm kuzum regli 1.günuu
Bu bana verilen hormon testini falan
3.gunumu yaptirimm
Ama cok soguk ya cidden yoksa kalinir gene
Evet ballım 3.günü yaptır en iyisiAramiza hosgeldin tatlimm
Moral olmasa yasanmaz
Kacak seniii
Bende iyimm kuzum regli 1.günuu
Bu bana verilen hormon testini falan
3.gunumu yaptirimm
Ama cok soguk ya cidden yoksa kalinir gene
Yaa bebişim benimmmHalloş kız iyiki varsınsen olmasan bu tv box ı asla almazdım güvenmem çünkü tavsiyelere ben öyle.. ama sana güveniyorum
Çok Hoşbuldum kuzumAramiza hosgeldin tatlimm
Moral olmasa yasanmaz
Canım iğnenin biri acıtıyor ben büyütme iğnelerinin kıymetini bilememiş bunlar acıtıyor anacımNureella iğneler nasıl gidiyor canım.
@Rabbi Hebli Mines Salihin canım kanaman olması çok ilginç. Doktor da bi tuhaf mı ne. Önceden yazsaydı keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?