Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelmedi canım ama kargoya verilmiş görünüyor .ama bugün baktım evde tamamlamak gereken birşey neredeyse kalmadı Robotta da sen ve A archi88 den etkilendim hemen siparişi iptal edip sizinkinden aldım fikir paylaşımı yapmak iyidir.

Tupler acikmis,esimde sorun yok.asilamayla bile olacakmis gibi hissetmiyorum,yani hic spermle yumurtamin karsilastigini bile dusunmuyorum hissetmiyorum
Canım ben 2 ay femarayla denedim olmadı rahim filmim temiz çıktı birkaö kez yumurta büyütme iğneside kullanabilirsşn tüpden önce en azındna herseyi yaptım dersin aklında kalmaz özelde aşılama ben sıcak bakmıyorum baya masraflı ve tutma olasılığı yüzde 20 miş bende tüm yolları tek tek deniyorum

Bildiğin beline kupa mı çektiler sadece?
Bende yapacam bu ay, bence korkulacak birşey yok,eskiden insanlar soğuk algınlığına bile bele bardak çekerlermiş, ertesi gün hapsız ilaçsız ayağa kalkarlarmış

Bende asilamayla tutacagini sanmiyorumtup bebek olayini tam bilmiyorum.direkt yapiliyor mu asilama yapilmis olmasi zorunlu mu gibi...

Devlete gidince direkt yapiyorlar mi asilama ya da tup bebegi acaba

Bende asilamayla tutacagini sanmiyorumtup bebek olayini tam bilmiyorum.direkt yapiliyor mu asilama yapilmis olmasi zorunlu mu gibi...
Özelde yaptırabilirsin tabiki direk tüpü ama devlette aşama aşama yapıyolar devletinde şartları var 3 sene evlli olmak gibi yaşın kaçtı canım neden çok olumsuzsun hsg çekileli kaç ay oldu ikinizdede problem ypksa stres yapmama çalış

1.5yillik evliyim,30yasindayim.hani herkes diyor ya su belirtiler var diye.ben hicbir sey hissetmiyorum.yumurtalarla sperm karsilasmiyormus gibi hissediyorum.gecen ay cektirdim filmi,temiz dedidoktor biraz agirdan aliyor.ben deyince yapiyor birseyler.d vit istedim calcimax d3 yazdi.baska iyi doktor da bilmiyorum ona gitsem

Over basit yumurta kisti dedi gebeliğe engel teşkil etmez hamile de kalabilirsin adetlede atılır dedi 2.1 mm
Hiç canını sıkma canım, o adetle atılır evet ama bazen biraz daha büyüyor ve atılamıyor, atılmazsa hafif ağrıda yapabiliyor, öyle bir durum olursada soğan suyu kürü kesin çözüm

Canım imkanın varsa özel bir doktora gitmeni öneririm benim şuanki doktorum mesela bana bol bol vitamin veriyor vicuttakki bazı vitamin eksiklikleride gebeliğe engelmiş daha iyi bir doktora git canım bende 30 yaşındayım yavaş yavaş tüpe geçicem sanırım

Ozele gidiyorum aslinda bu konularda daha basarili bir doktor nasil bulabilirim onu da bilmiyorum...kendim kullanmak istesem herseyi icerisinde neler tavsiye edersiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…