Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız klasik Pazartesi yoğunluğu var burda birde üzerine pc bozuldu anca yazabildim
Canım benim biz iyiyiz sen nasılsın hafta sonları özlüyorum seni nurum
Kızlar eğer bu tedavim olumsuz olursa en azından izmirde bir tüp bebek doktoruyla görüşme yapmak istiyorum sizce mantıklımı orda sanki daha detaylı inceliyorlar bir görüşüp konuşmak lazım sanki..
Canım harika fikir sen de bizim gibi kaç yıldır bununla uğraşıyorsun yetti bence artık tüp bebek konusunda iyi bir doktora gidersen olumlu sonuçlanacağına inanıyorum
Devlete gidince direkt yapiyorlar mi asilama ya da tup bebegi acaba
Canım sürecini anlatırsan yaparlar yani o doktoruna da bağlı. Belki de Sana der ki önce birkaç ay klomen deneyelim sonra aşılamaya geçelim..
Biri 11 Biri 12 mm iki yumurtam ve nurtopu gibi yumurtalık kistim varmış gebeliğe engel değil dedi ama canımı sıktı LaRisaCca
Cabım üzülme benim kistim 2,5 cm ve tüp yaptık gebeliğe engel olduğunu sanmıyorum Allahın izniyle

Fonda gerilim müziği
Ozele gidiyorum aslinda bu konularda daha basarili bir doktor nasil bulabilirim onu da bilmiyorum...kendim kullanmak istesem herseyi icerisinde neler tavsiye edersiniz acaba?
Kuzum ben uzun zaman impryl tablet içtim içinde herşey var eşim de içiyordu bu ay tüpr geçince bıraktık ama d vitamini aldım bi ampül içtim 2 aydır folikasiti de düzenli alıyorum ayrıca tüpe başlamadan önce 1 ay inofolic kombi içmiştim

Asko var ya saati yaklaştıkça geriliyorum ama vurdum gitti

Asko var ya saati yaklaştıkça geriliyorum ama vurdum gitti
Ben iğnelerimi genelde hep kendim yaptım Allah esirgesin canımberktir tüpbebek tedavim su gibi aktı geçti ağrısız sızısız eğlendim bile diyebilirim doktorum ve ekibi sayesinde

Var tabi ben bile burdan görüyorum şekerim şifan olsun
Amin inşallah asko 75*4 300 o yüzden başı 600 de doğru dimi yani bide ben bugün saatini kaçırmışım ya 3 bucuktu 4 buçuk olmuş sasirmisim sıkıntı olmaz dimi

Ben iğnelerimi genelde hep kendim yaptım Allah esirgesin canımberktir tüpbebek tedavim su gibi aktı geçti ağrısız sızısız eğlendim bile diyebilirim doktorum ve ekibi sayesinde
Ayy ne güzel yaa hadi bunu uyguladım da çatlatma ignesini kendin uygulayacaksin dese ne yapacam onu dusunuyorum

Amin inşallah asko 75*4 300 o yüzden başı 600 de doğru dimi yani bide ben bugün saatini kaçırmışım ya 3 bucuktu 4 buçuk olmuş sasirmisim sıkıntı olmaz dimi
Hiçbirşey olmaz ilaçlarını hergün 17:00-21:00 arasında istediğin saatte yap hemşiremiz bana böyle tembihlemişti

Ayy ne güzel yaa hadi bunu uyguladım da çatlatma ignesini kendin uygulayacaksin dese ne yapacam onu dusunuyorum
En kolayı o ve hiç acıtmıyor göbeğin iki parmak altı ve iki parmak yanlarından dilediğin yere batır yavaşça enjekte et
Kızlar merhaba. Prowomen ve promen bunların bir de k lısı varmış. Kullanan var mı. En uygun nerelerden temin ettiniz güvenilir olarak yani. İmprly diyorlar bir de kıyaslayacak olursak en başarılı hangisi sizce.
Hepsini kullandık canım hepsinin etkisi aynı ama proxeed de daha hızlı sonuç aldı eşim biz hep ecz den aldık canım

Asko bizde proxeed kullanıyoruz daha doğrusu eşim kullanıyor çok kötü kokuyor yaa sabahları kalkar yatağin yanında baş ucunda önce iki tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi yer sonra onu içer ise gider

Arkadaşlar ovitrelle sonrası 13. Günüm kan verdim. Sonucum bu çıktı. Ne yapmam lazım şimdi. Aşırı heyecanlıyım. Acilde doktor pozitif ama kesin sonuç 2-3 hafta sonra kese görünmesi lazım dedi. Folik asit falan vermedi. 2 günde 1 gelip artışa bakmam lazım mi dedim tam da cevap alamadım lütfen yardimci olun. İğne etkisi değildir dimi

Bakalım Çarşamba günü belli olacak

Ben ilkini saat 3 buçuk gibi uyguladım doktor da hergun aynı saatte demişti ondan
Bizim ekip öyle bir kural yok dedi canım bilmiyorum her yiğidin yoğurt yiyişi işte..
bak ben çatlatmayı oturarak bu şekilde vurdum

Ben yazmıştım sana gayet güzel çıkmış iğne etkisi değildir yapman gereken 2 gün sonra bunun iki katı çıkması için tekrar kan vermen

Hayır hayatım hiç koku yok eşim sabah akşam içti
Canımcım çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah şimdi eczaneden folidoce folikasit al bi tane hergün kullan 2 gün sonra sağlık ocağına git kan ver 2 güne bir verdiğin kan sonucu en az %60 artmış olmalı sağlıklı gebelik diyebilmek için. Sen şuan 3. Haftaya giriyorsun 6. Haftada git jinekoloğa hem keseyi hem kalp atışını netleştir hayırlı olsun canım dua et bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…