Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko kokusu var bana göre yaa

Ayakta heyecanlanıyorum o yüzden
Keşke kardeşim burda olsaydı küçük olan lise son sınıf sağlık oluyor böyle herşeye yorum yapıyor falan bilgi aktarımı yapıyor bize üstümde denerdi

Hiç canını sıkma canım, o adetle atılır evet ama bazen biraz daha büyüyor ve atılamıyor, atılmazsa hafif ağrıda yapabiliyor, öyle bir durum olursada soğan suyu kürü kesin çözüm
Sağlasın bebeğim soğan suyu aklımda zatenn ilk bebeğine onu yaptığım ay hamile kaldım:)

Kızlar eğer bu tedavim olumsuz olursa en azından izmirde bir tüp bebek doktoruyla görüşme yapmak istiyorum sizce mantıklımı orda sanki daha detaylı inceliyorlar bir görüşüp konuşmak lazım sanki..
Tabiki mantıklı canım. Diğer türlü deneyip sonuç alamamak da yoruyor insanı. İnşallah gerek kalmaz
Esimde bir sıkınti cikmadi,sanirim benim yumurtalarda sorun var.aşilaama spermde sorun olan icin daha iyi degil mi
Devlette mi özelde mi tedavi oluyorsun canım.

Kızlar selammmm nasılsınız denemediğim bi bu kalmıştı bunu da deneyeyim dedim ovülasyon testi yapmaya başladım bugün ama direk böyle çıktı pik demek mi bu sizce ? Daha adetimin 8. Günü
Evet canım pik gibi duruyor. Değerlendirin, boş geçmeyin

Galiba benim opu öncesi kullandıklarımı da değiştirir bu kez. Sorun olmamasına sevindim

E emir91 nasılsın canım neler yaptın
Canımm iyiyim online dersler vardı bitti şimdi oturdum yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim sen nasılsın benim adet gününü beklemeyip de adetten 4-5 gün öncesinde hemen kan veresim var aşırı derecede

1.5 yildir evliyim hic korunmadik 4 aydir doktor kontrolundeyim,hic gebelik olusmadi.hsg temiz cikti.direkt tupe mi gecmeliyim?daha agir etkili ilaclar olmaz mine kadar tuttu toplam acaba?
merhaba, tahlilleriniz normalse hsg temizse elinizin tahlilleri normalse herhangi bir sorun yoksa ve yaşınız ileri değilse bir süre bekleyip öyle tüpe geçme düşündesindeyim ben, çünkü tüp de kesin sonuç değil, ben de aynı durumdayım şimdi tüpe gitsem tutmazsa sonra napıcm diye düşünüyorum, bi süre ovülasyon testleri ilaç kullanımları vitaminker kürler falan denenmeli bence tüp bebekten önce, burda herkes her türlü şeyi denemiştir herhalde
Tupler acikmis,esimde sorun yok.asilamayla bile olacakmis gibi hissetmiyorum,yani hic spermle yumurtamin karsilastigini bile dusunmuyorum hissetmiyorum
Stres ve umutsuzluk da etkiler sizi, zaten hiçbişey hissetmezsinizki spermle yumurta karşılaştığında, tamamen normal hiç bir sorunu olmayan insanı bile bir aydaki hamilelik şansı %25 lerdedir, öyle milletten duyduğumuz gibi pıt diye hamile kalınmıyor yani, umutsuz olmayın lütfen, burda ne mucizeler gördük hepimiz, asla çocuğun olmaz denilen insanların hamile kaldıklarını duymuşsunuzdur normal hayatınızda da, sizde bir sorun yokmuş üstelik neden olmasın, zamanını bekliyordur en kısa zamanda gelir inşallah, biz de çaba sarfedicez bu sürede tabiki takviyeler vitaminler falan
Biri 11 Biri 12 mm iki yumurtam ve nurtopu gibi yumurtalık kistim varmış gebeliğe engel değil dedi ama canımı sıktı LaRisaCca
Kisti unutuyoruz yumurtalara odaklanıyoru, küçükmüş zaten adetle atılır canınızı sıkmayın
Doktorunuzu değiştirmenizde fayda var ya da bir kaç doktor da fikir alabilirsiniz
Sağlasın bebeğim soğan suyu aklımda zatenn ilk bebeğine onu yaptığım ay hamile kaldım:)
soğan kullanırken mi hamile kaldınız, ben de kullanmayı düşünüyodum bi terslik olur diye başlamadm adetin ne günü başlamıştınız
Kızlar selammmm nasılsınız denemediğim bi bu kalmıştı bunu da deneyeyim dedim ovülasyon testi yapmaya başladım bugün ama direk böyle çıktı pik demek mi bu sizce ? Daha adetimin 8. Günü
Merhaba, bu ay ben de ovülasyon denicm ve ne zaman yapcm ne anlıcam hiç bilmiyorum, sabah idrarıyla her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz, bnm regl dün bitti döngünün 7. Günü bugün ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı var yumurta akı kıvamında, şuan test yapsam çıkarmıki idrarı tutmam mı lazım sabah idrarıyla mı yapmam lazım beni bi aydınlatın

LaRisaCca edaecoo ve tatlı cücüşleri, aklımız sizde vallahi her gün heyecanla yaptıklarınızı belirtilerinizi okuyoruz ayın 22sinde burda şenlik olacak şenlik

Balkitom ikimizin belirti olarak çok aşırı birşeyi yok şimdilik ama ikimizde de gaz bombası var yapıyom yapıyom bitmiyo arada gelen hafif adet sancıları şimdilik bu kdr bbgm sn nasılsın aşkitom inşallah hepmz misler gibi pozitfleri verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…