- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #67.981
Asko kokusu var bana göre yaaHayır hayatım hiç koku yok eşim sabah akşam içti
Canımcım çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah şimdi eczaneden folidoce folikasit al bi tane hergün kullan 2 gün sonra sağlık ocağına git kan ver 2 güne bir verdiğin kan sonucu en az %60 artmış olmalı sağlıklı gebelik diyebilmek için. Sen şuan 3. Haftaya giriyorsun 6. Haftada git jinekoloğa hem keseyi hem kalp atışını netleştir hayırlı olsun canım dua et bize de
Alemsin ya adamı kokuttun 2 dk daAsko kokusu var bana göre yaa
Keşke kardeşim burda olsaydı küçük olan lise son sınıf sağlık oluyor böyle herşeye yorum yapıyor falan bilgi aktarımı yapıyor bize üstümde denerdiAyakta heyecanlanıyorum o yüzden
Ben böyle onu içerken yüzümü eksitiyorum bana donuk bi şekilde bakıyorAlemsin ya adamı kokuttun 2 dk da
Ben prowomen i şase olarak kullandım ama tadı güzeldiBen böyle onu içerken yüzümü eksitiyorum bana donuk bi şekilde bakıyor
Bnmde tadını tank e. BenzetiyorumBen prowomen i şase olarak kullandım ama tadı güzeldi
Ben içmiyorum da eşim içiyor onu demek istemiştimBen prowomen i şase olarak kullandım ama tadı güzeldi
Sağlasın bebeğim soğan suyu aklımda zatenn ilk bebeğine onu yaptığım ay hamile kaldım:)Hiç canını sıkma canım, o adetle atılır evet ama bazen biraz daha büyüyor ve atılamıyor, atılmazsa hafif ağrıda yapabiliyor, öyle bir durum olursada soğan suyu kürü kesin çözüm
İlk duyuşum kuzuBide bana miyositol verdi günde iki kez üç kez içicekmişim kullanan var mı
L Limonlu Su cnm saatin bi günden bi önemi yok bnde bazn ilaçlarımı unutuyordum sorun olmaz diyordu doktorum içine alma bu arads ignende azalma varşifan olsun
Tabiki mantıklı canım. Diğer türlü deneyip sonuç alamamak da yoruyor insanı. İnşallah gerek kalmazKızlar eğer bu tedavim olumsuz olursa en azından izmirde bir tüp bebek doktoruyla görüşme yapmak istiyorum sizce mantıklımı orda sanki daha detaylı inceliyorlar bir görüşüp konuşmak lazım sanki..
Devlette mi özelde mi tedavi oluyorsun canım.Esimde bir sıkınti cikmadi,sanirim benim yumurtalarda sorun var.aşilaama spermde sorun olan icin daha iyi degil mi
Evet canım pik gibi duruyor. Değerlendirin, boş geçmeyinKızlar selammmm nasılsınızdenemediğim bi bu kalmıştı bunu da deneyeyim dedim ovülasyon testi yapmaya başladım bugün ama direk böyle çıktı pik demek mi bu sizce ? Daha adetimin 8. Günü
Canım bugünü mü değerlendirmem lazım çatladığı günü müEvet canım pik gibi duruyor. Değerlendirin, boş geçmeyin
Galiba benim opu öncesi kullandıklarımı da değiştirir bu kez. Sorun olmamasına sevindimŞimdi geri döndüler yanıt aşağıda
Canım aşılamada gonal f vb. kullanılıyor ve çatlatma iğnesi bu ilaçlar tüpte de kullanılıyor tek değişen işlem ücreti özelde 2 aşılama neredeyse bir tüp parası ama devlette yaptıracaksan denemeye değebilir benim 2 aşılamamdan biri tutmuştu
Aynennn bu arada polikliniği aradım elif yok şuan hastanedelermiş bana dönecekler yani benim düşünceme göre taze transfer olduğum için belkide içeride kalan kanamalı bir sıvı oksitlendi ve o geri geliyordurnormal bence (derken aysel aradı, böyle şeyler çok normaldir dedi tarife göre korkacak bir durum yok ama takip edelim kırmızı olursa belki estrofemin dozunu arttırabiliriz dedi)
Ben 1 ovi + 2 gona kullandım canım opunun yapılması ile birlikte lutinus a da başladım dün de 1 gona vurdum
Canımm iyiyim online dersler vardı bitti şimdi oturdum yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim sen nasılsın
merhaba, tahlilleriniz normalse hsg temizse elinizin tahlilleri normalse herhangi bir sorun yoksa ve yaşınız ileri değilse bir süre bekleyip öyle tüpe geçme düşündesindeyim ben, çünkü tüp de kesin sonuç değil, ben de aynı durumdayım şimdi tüpe gitsem tutmazsa sonra napıcm diye düşünüyorum, bi süre ovülasyon testleri ilaç kullanımları vitaminker kürler falan denenmeli bence tüp bebekten önce, burda herkes her türlü şeyi denemiştir herhalde1.5 yildir evliyim hic korunmadik 4 aydir doktor kontrolundeyim,hic gebelik olusmadi.hsg temiz cikti.direkt tupe mi gecmeliyim?daha agir etkili ilaclar olmaz mine kadar tuttu toplam acaba?
Stres ve umutsuzluk da etkiler sizi, zaten hiçbişey hissetmezsinizki spermle yumurta karşılaştığında, tamamen normal hiç bir sorunu olmayan insanı bile bir aydaki hamilelik şansı %25 lerdedir, öyle milletten duyduğumuz gibi pıt diye hamile kalınmıyor yani, umutsuz olmayın lütfen, burda ne mucizeler gördük hepimiz, asla çocuğun olmaz denilen insanların hamile kaldıklarını duymuşsunuzdur normal hayatınızda da, sizde bir sorun yokmuş üstelik neden olmasın, zamanını bekliyordur en kısa zamanda gelir inşallah, biz de çaba sarfedicez bu sürede tabiki takviyeler vitaminler falanTupler acikmis,esimde sorun yok.asilamayla bile olacakmis gibi hissetmiyorum,yani hic spermle yumurtamin karsilastigini bile dusunmuyorum hissetmiyorum
Kisti unutuyoruz yumurtalara odaklanıyoru, küçükmüş zaten adetle atılır canınızı sıkmayınBiri 11 Biri 12 mm iki yumurtam ve nurtopu gibi yumurtalık kistim varmış gebeliğe engel değil dedi ama canımı sıktıLaRisaCca
Doktorunuzu değiştirmenizde fayda var ya da bir kaç doktor da fikir alabilirsiniz1.5yillik evliyim,30yasindayim.hani herkes diyor ya su belirtiler var diye.ben hicbir sey hissetmiyorum.yumurtalarla sperm karsilasmiyormus gibi hissediyorum.gecen ay cektirdim filmi,temiz dedidoktor biraz agirdan aliyor.ben deyince yapiyor birseyler.d vit istedim calcimax d3 yazdi.baska iyi doktor da bilmiyorum ona gitsem
soğan kullanırken mi hamile kaldınız, ben de kullanmayı düşünüyodum bi terslik olur diye başlamadm adetin ne günü başlamıştınızSağlasın bebeğim soğan suyu aklımda zatenn ilk bebeğine onu yaptığım ay hamile kaldım:)
Merhaba, bu ay ben de ovülasyon denicm ve ne zaman yapcm ne anlıcam hiç bilmiyorum, sabah idrarıyla her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz, bnm regl dün bitti döngünün 7. Günü bugün ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı var yumurta akı kıvamında, şuan test yapsam çıkarmıki idrarı tutmam mı lazım sabah idrarıyla mı yapmam lazım beni bi aydınlatınKızlar selammmm nasılsınızdenemediğim bi bu kalmıştı bunu da deneyeyim dedim ovülasyon testi yapmaya başladım bugün ama direk böyle çıktı pik demek mi bu sizce ? Daha adetimin 8. Günü
Balkitom ikimizin belirti olarak çok aşırı birşeyi yok şimdilik ama ikimizde de gaz bombası varmerhaba, tahlilleriniz normalse hsg temizse elinizin tahlilleri normalse herhangi bir sorun yoksa ve yaşınız ileri değilse bir süre bekleyip öyle tüpe geçme düşündesindeyim ben, çünkü tüp de kesin sonuç değil, ben de aynı durumdayım şimdi tüpe gitsem tutmazsa sonra napıcm diye düşünüyorum, bi süre ovülasyon testleri ilaç kullanımları vitaminker kürler falan denenmeli bence tüp bebekten önce, burda herkes her türlü şeyi denemiştir herhalde
Stres ve umutsuzluk da etkiler sizi, zaten hiçbişey hissetmezsinizki spermle yumurta karşılaştığında, tamamen normal hiç bir sorunu olmayan insanı bile bir aydaki hamilelik şansı %25 lerdedir, öyle milletten duyduğumuz gibi pıt diye hamile kalınmıyor yani, umutsuz olmayın lütfen, burda ne mucizeler gördük hepimiz, asla çocuğun olmaz denilen insanların hamile kaldıklarını duymuşsunuzdur normal hayatınızda da, sizde bir sorun yokmuş üstelik neden olmasın, zamanını bekliyordur en kısa zamanda gelir inşallah, biz de çaba sarfedicez bu sürede tabiki takviyeler vitaminler falan
Kisti unutuyoruz yumurtalara odaklanıyoru, küçükmüş zaten adetle atılır canınızı sıkmayın
Doktorunuzu değiştirmenizde fayda var ya da bir kaç doktor da fikir alabilirsiniz
soğan kullanırken mi hamile kaldınız, ben de kullanmayı düşünüyodum bi terslik olur diye başlamadm adetin ne günü başlamıştınız
Merhaba, bu ay ben de ovülasyon denicm ve ne zaman yapcm ne anlıcam hiç bilmiyorum, sabah idrarıyla her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz, bnm regl dün bitti döngünün 7. Günü bugün ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı var yumurta akı kıvamında, şuan test yapsam çıkarmıki idrarı tutmam mı lazım sabah idrarıyla mı yapmam lazım beni bi aydınlatın
LaRisaCca edaecoo ve tatlı cücüşleri, aklımız sizde vallahi her gün heyecanla yaptıklarınızı belirtilerinizi okuyoruz ayın 22sinde burda şenlik olacak şenlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?