- 21 Eylül 2020
- 2.313
- 5.031
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #68.001
Gaz olması da hamilelik belirtisi diye biliyorum benBalkitom ikimizin belirti olarak çok aşırı birşeyi yok şimdilik ama ikimizde de gaz bombası varyapıyom yapıyom bitmiyo arada gelen hafif adet sancıları şimdilik bu kdr bbgm sn nasılsın aşkitom inşallah hepmz misler gibi pozitfleri verelim
İnanın hiç bilmiyorummerhaba, tahlilleriniz normalse hsg temizse elinizin tahlilleri normalse herhangi bir sorun yoksa ve yaşınız ileri değilse bir süre bekleyip öyle tüpe geçme düşündesindeyim ben, çünkü tüp de kesin sonuç değil, ben de aynı durumdayım şimdi tüpe gitsem tutmazsa sonra napıcm diye düşünüyorum, bi süre ovülasyon testleri ilaç kullanımları vitaminker kürler falan denenmeli bence tüp bebekten önce, burda herkes her türlü şeyi denemiştir herhalde
Stres ve umutsuzluk da etkiler sizi, zaten hiçbişey hissetmezsinizki spermle yumurta karşılaştığında, tamamen normal hiç bir sorunu olmayan insanı bile bir aydaki hamilelik şansı %25 lerdedir, öyle milletten duyduğumuz gibi pıt diye hamile kalınmıyor yani, umutsuz olmayın lütfen, burda ne mucizeler gördük hepimiz, asla çocuğun olmaz denilen insanların hamile kaldıklarını duymuşsunuzdur normal hayatınızda da, sizde bir sorun yokmuş üstelik neden olmasın, zamanını bekliyordur en kısa zamanda gelir inşallah, biz de çaba sarfedicez bu sürede tabiki takviyeler vitaminler falan
Kisti unutuyoruz yumurtalara odaklanıyoru, küçükmüş zaten adetle atılır canınızı sıkmayın
Doktorunuzu değiştirmenizde fayda var ya da bir kaç doktor da fikir alabilirsiniz
soğan kullanırken mi hamile kaldınız, ben de kullanmayı düşünüyodum bi terslik olur diye başlamadm adetin ne günü başlamıştınız
Merhaba, bu ay ben de ovülasyon denicm ve ne zaman yapcm ne anlıcam hiç bilmiyorum, sabah idrarıyla her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz, bnm regl dün bitti döngünün 7. Günü bugün ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı var yumurta akı kıvamında, şuan test yapsam çıkarmıki idrarı tutmam mı lazım sabah idrarıyla mı yapmam lazım beni bi aydınlatın
LaRisaCca edaecoo ve tatlı cücüşleri, aklımız sizde vallahi her gün heyecanla yaptıklarınızı belirtilerinizi okuyoruz ayın 22sinde burda şenlik olacak şenlik
Spermler uzun yaşıyor canım. Bugünü değerlendirin. Yarın tekrar test yaparsın, ona göre hareket edersinizCanım bugünü mü değerlendirmem lazım çatladığı günü mü
Bakalım bebegm görcz inşallah hepmz güzelce hberler verelim inşallahGaz olması da hamilelik belirtisi diye biliyorum benayyy gitgide daha çok heyecanlanıyoruum dualarım sizinle iyiym bende bugün yoğun ve bol yemeli bir gündü yine, acilen diyete girmem lazım çok fena çok bide ovülasyon testine başlıcm bu ay için, şuan çok çişim geldi gidip test yapim bi durum neymiş
Biri biZi aydınlatsııınİnanın hiç bilmiyorumbodoslama daldım bende bi dün yapmıştım biraz silik gibiydi bugün 16:30 gibi yaptım belli kuralları var sanırım sıvı tüketimi sınırı falan ama ben kuralsız yaptım böyle çıktı belki de yanlış yapmışımdır bu konuda uzman yorumcularımız var insallah görürlerse ikimizi de aydınlatırlar
Ay gittim yaptım T cizgisi bile çıkmadı hiçBakalım bebegm görcz inşallah hepmz güzelce hberler verelim inşallahHemencecik gir o zmn ballısı beslenme çok önemli biliyorsun kiloda rol oynuyor ayy hadi yap yappp
Geçmişolsun, regl ağrısı mıAsiri keyifsiz birgundu yaa karnimin agrisindan hicbisey yapasim yok
Ufak bir ekmek arasi yeedimmbattaniyemi alip yaticam
Tamam canım benim çok teşekkür ederimSpermler uzun yaşıyor canım. Bugünü değerlendirin. Yarın tekrar test yaparsın, ona göre hareket edersiniz
Hahah aynenBiri biZi aydınlatsııın
Ay gittim yaptım T cizgisi bile çıkmadı hiç
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineAsiri keyifsiz birgundu yaa karnimin agrisindan hicbisey yapasim yok
Sagoll kuzummGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
Evett canimm hava sogukken cekilmiyorGeçmişolsun, regl ağrısı mı
canım ben de bugun ayakta vurdum bu sekilde aynı. Ama bir kaç damla aktı dışarı anlamadım insallah olmusturBizim ekip öyle bir kural yok dedi canım bilmiyorum her yiğidin yoğurt yiyişi işte..
bak ben çatlatmayı oturarak bu şekilde vurdum
Eki Görüntüle 2783591
Canım pik bugün dahil 3 günü değerlendirinKızlar selammmm nasılsınızdenemediğim bi bu kalmıştı bunu da deneyeyim dedim ovülasyon testi yapmaya başladım bugün ama direk böyle çıktı pik demek mi bu sizce ? Daha adetimin 8. Günü
Bence de değiştirir Tşk ederim seçocumGaliba benim opu öncesi kullandıklarımı da değiştirir bu kez. Sorun olmamasına sevindim
Ahhh sorma canımcım heyecanla ogünü bekliyoruz inşallah pozitifi görürüzmerhaba, tahlilleriniz normalse hsg temizse elinizin tahlilleri normalse herhangi bir sorun yoksa ve yaşınız ileri değilse bir süre bekleyip öyle tüpe geçme düşündesindeyim ben, çünkü tüp de kesin sonuç değil, ben de aynı durumdayım şimdi tüpe gitsem tutmazsa sonra napıcm diye düşünüyorum, bi süre ovülasyon testleri ilaç kullanımları vitaminker kürler falan denenmeli bence tüp bebekten önce, burda herkes her türlü şeyi denemiştir herhalde
Stres ve umutsuzluk da etkiler sizi, zaten hiçbişey hissetmezsinizki spermle yumurta karşılaştığında, tamamen normal hiç bir sorunu olmayan insanı bile bir aydaki hamilelik şansı %25 lerdedir, öyle milletten duyduğumuz gibi pıt diye hamile kalınmıyor yani, umutsuz olmayın lütfen, burda ne mucizeler gördük hepimiz, asla çocuğun olmaz denilen insanların hamile kaldıklarını duymuşsunuzdur normal hayatınızda da, sizde bir sorun yokmuş üstelik neden olmasın, zamanını bekliyordur en kısa zamanda gelir inşallah, biz de çaba sarfedicez bu sürede tabiki takviyeler vitaminler falan
Kisti unutuyoruz yumurtalara odaklanıyoru, küçükmüş zaten adetle atılır canınızı sıkmayın
Doktorunuzu değiştirmenizde fayda var ya da bir kaç doktor da fikir alabilirsiniz
soğan kullanırken mi hamile kaldınız, ben de kullanmayı düşünüyodum bi terslik olur diye başlamadm adetin ne günü başlamıştınız
Merhaba, bu ay ben de ovülasyon denicm ve ne zaman yapcm ne anlıcam hiç bilmiyorum, sabah idrarıyla her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz, bnm regl dün bitti döngünün 7. Günü bugün ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı var yumurta akı kıvamında, şuan test yapsam çıkarmıki idrarı tutmam mı lazım sabah idrarıyla mı yapmam lazım beni bi aydınlatın
LaRisaCca edaecoo ve tatlı cücüşleri, aklımız sizde vallahi her gün heyecanla yaptıklarınızı belirtilerinizi okuyoruz ayın 22sinde burda şenlik olacak şenlik
Üşüttün sen sanırım canım sıcak tut kendiniAsiri keyifsiz birgundu yaa karnimin agrisindan hicbisey yapasim yok
Kuzummm ne zaman test yapcaksınnnn.Bakalım bebegm görcz inşallah hepmz güzelce hberler verelim inşallahHemencecik gir o zmn ballısı beslenme çok önemli biliyorsun kiloda rol oynuyor ayy hadi yap yappp
Kızlaaar iyi akşamlar herkese
Geçen perşembe doktora gitmiştim hatırladınız mı hiç yumurtan yok demişti.
Bugun tekrar gittim kasık ağrımdan dolayı akıntıda fazlalaşınca, ÇAtlamak üzere olan yumurtam varmış hemen iğneyi vuruldum
Rabbim insallah isteyen herkese tez zamanda nasip eder
canım ben de bugun ayakta vurdum bu sekilde aynı. Ama bir kaç damla aktı dışarı anlamadım insallah olmustur
Canım hoşgeldin adına çok sevindim gözünnaydın
Tamam beklemeye çalışcam bebişim ama olur da bir göğüs hassaslığı bir baş dönmesi falan olursa hop hastaneye giderimCanım pik bugün dahil 3 günü değerlendirin
Bence de değiştirir Tşk ederim seçocum
E emir91 Canımm iyiyim online dersler vardı bitti şimdi oturdum yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim sen nasılsınbenim adet gününü beklemeyip de adetten 4-5 gün öncesinde hemen kan veresim var aşırı derecede
Yok canım sakın ha en iyisi adet günü
Ahhh sorma canımcım heyecanla ogünü bekliyoruz inşallah pozitifi görürüz
Üşüttün sen sanırım canım sıcak tut kendini
Kuzum ya dünde olmustu ama saniyesinde kalktım bilsem biraz yatardımCanım pik bugün dahil 3 günü değerlendirin
Bence de değiştirir Tşk ederim seçocum
E emir91 Canımm iyiyim online dersler vardı bitti şimdi oturdum yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim sen nasılsınbenim adet gününü beklemeyip de adetten 4-5 gün öncesinde hemen kan veresim var aşırı derecede
Yok canım sakın ha en iyisi adet günü
Ahhh sorma canımcım heyecanla ogünü bekliyoruz inşallah pozitifi görürüz
Üşüttün sen sanırım canım sıcak tut kendini
Ay süper insallah sevinçli haberlerleCanım hoşgeldin adına çok sevindim gözünnaydınİğneden o kadar fire verilecek olması hesaplanıyor canım merak etme hepimizde olan şey o. Ben ve eda arasında 1 gün var aynı gün test yapmayı planlıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?