Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gaz olması da hamilelik belirtisi diye biliyorum ben ayyy gitgide daha çok heyecanlanıyoruum dualarım sizinle iyiym bende bugün yoğun ve bol yemeli bir gündü yine, acilen diyete girmem lazım çok fena çok bide ovülasyon testine başlıcm bu ay için, şuan çok çişim geldi gidip test yapim bi durum neymiş

İnanın hiç bilmiyorum bodoslama daldım bende bi dün yapmıştım biraz silik gibiydi bugün 16:30 gibi yaptım belli kuralları var sanırım sıvı tüketimi sınırı falan ama ben kuralsız yaptım böyle çıktı belki de yanlış yapmışımdır bu konuda uzman yorumcularımız var insallah görürlerse ikimizi de aydınlatırlar

Bakalım bebegm görcz inşallah hepmz güzelce hberler verelim inşallah Hemencecik gir o zmn ballısı beslenme çok önemli biliyorsun kiloda rol oynuyor ayy hadi yap yappp

Biri biZi aydınlatsııın
Bakalım bebegm görcz inşallah hepmz güzelce hberler verelim inşallah Hemencecik gir o zmn ballısı beslenme çok önemli biliyorsun kiloda rol oynuyor ayy hadi yap yappp
Ay gittim yaptım T cizgisi bile çıkmadı hiç

Kızlaaar iyi akşamlar herkese
Geçen perşembe doktora gitmiştim hatırladınız mı hiç yumurtan yok demişti.
Bugun tekrar gittim kasık ağrımdan dolayı akıntıda fazlalaşınca, ÇAtlamak üzere olan yumurtam varmış hemen iğneyi vuruldum
Rabbim insallah isteyen herkese tez zamanda nasip eder

Kızlar selammmm nasılsınız denemediğim bi bu kalmıştı bunu da deneyeyim dedim ovülasyon testi yapmaya başladım bugün ama direk böyle çıktı pik demek mi bu sizce ? Daha adetimin 8. Günü
Canım pik bugün dahil 3 günü değerlendirin
Galiba benim opu öncesi kullandıklarımı da değiştirir bu kez. Sorun olmamasına sevindim
Bence de değiştirir Tşk ederim seçocum

E emir91 Canımm iyiyim online dersler vardı bitti şimdi oturdum yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim sen nasılsın benim adet gününü beklemeyip de adetten 4-5 gün öncesinde hemen kan veresim var aşırı derecede
Yok canım sakın ha en iyisi adet günü
Ahhh sorma canımcım heyecanla ogünü bekliyoruz inşallah pozitifi görürüz
Asiri keyifsiz birgundu yaa karnimin agrisindan hicbisey yapasim yok
Ufak bir ekmek arasi yeedimmbattaniyemi alip yaticam
Üşüttün sen sanırım canım sıcak tut kendini

Kuzummm ne zaman test yapcaksınnnn.
LaRisaCca nın test tarihini biliyorumda seninkini bilmiyorumm

canım ben de bugun ayakta vurdum bu sekilde aynı. Ama bir kaç damla aktı dışarı anlamadım insallah olmustur

Kuzummm ne zaman test yapcaksınnnn.
LaRisaCca nın test tarihini biliyorumda seninkini bilmiyorumm
Canım hoşgeldin adına çok sevindim gözünnaydın İğneden o kadar fire verilecek olması hesaplanıyor canım merak etme hepimizde olan şey o. Ben ve eda arasında 1 gün var aynı gün test yapmayı planlıyoruz canım

Tamam beklemeye çalışcam bebişim ama olur da bir göğüs hassaslığı bir baş dönmesi falan olursa hop hastaneye giderim

Kuzum ya dünde olmustu ama saniyesinde kalktım bilsem biraz yatardım bu kadar erken beklemiyordum pik eşimde sperm hareketsizliği varya bugünde yaparsam 4 gün üst üste olacak spermler çok kaliteli olmayabilir yarın ve ertesi gün yapsam olur mu

Ay süper insallah sevinçli haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…