Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de girdim diyete canım 3 kilo verdim hafiflediğimi hissediyorum simdiden

Bu arada ben SiyahPapatyaa
İsmimi değiştim de
Anammmm iyi ki söyledin ben de diyorum ki bu kişiyi neden hatırlamıyorum
Tamam beklemeye çalışcam bebişim ama olur da bir göğüs hassaslığı bir baş dönmesi falan olursa hop hastaneye giderim
Ahahah anlaştık
Evet tabiki sperm durumuna göre davranmalısın zaten gün aşırı ilerlemen en doğrusu bu durmda inşallah bu ay gebe kalırsın tatlım
Ay süper insallah sevinçli haberlerle
İnşallah canım benim
Bir de kızlar doktorum pazar günü duphaston'a basla dedi. Onu neden verdi anlamadım reçetesini okudugumda kısırlık vs yazıyor ama ben adet düzensizliklerinde veriliyor diye biliyorum
Canım progeteron içeriyor o tutunmayı kolaylaştırıyor

Peki canım bilgin varmı adeti geciktirirmi bu durumda?
İlaç bittikten sonra adette geç geliyor diye biliyorum ben olmam gereken tarihte adet olur muyum yani

Peki canım bilgin varmı adeti geciktirirmi bu durumda?
İlaç bittikten sonra adette geç geliyor diye biliyorum ben olmam gereken tarihte adet olur muyum yani
Ben hep olması gereken tarihlerde oldum canım hiç sekmedi ama geciktirdiğini yazanlar da olmuş bazen

Ben de girdim diyete canım 3 kilo verdim hafiflediğimi hissediyorum simdiden
Ay maşallah ya nasıl bir diyet programı uyguluyorsun spor falan yapıyormusun anlat da bana da ilham gelsin, çok değil 3 kilo gitse benden yeter de gitmiyoor, ramazandan önce veriyim de ramazanda şişiyorum

Ay maşallah ya nasıl bir diyet programı uyguluyorsun spor falan yapıyormusun anlat da bana da ilham gelsin, çok değil 3 kilo gitse benden yeter de gitmiyoor, ramazandan önce veriyim de ramazanda şişiyorum
Ayy bende eskiden ramazanda verirdim artık aldıkca alıyorum ramazan ayında
Canım ben çok diyet yaptım bozdum dedim en sonunda gidiyorum diyetisyene. Bana günlük maksimum 600-700 kalorilik bir diyet verdi. Karbonhidratı düşük , günde sadece bir dilim esmer ekmek, ve sonrası sebze yemeği ağırlıklı.
Et hiç vermedi mesela.
Bu sekilde 10 gün (hatta sürekli kaçamak yaptım)
Spor yapamadım pek 5 gün falan yürümüşümdür maksimum bu süreçte.
Çok su içtim ve yeşil çay içtim.
şeker de yok onun yerine kuru incir hurma meyve vs var onlarda kısıtlı ölçülerde...
Valla bak olmayan pijamam oldu gçeen gün bir sevindim anlatamam rahatladım resmen vermem gereken 7 kilocuk daha var suan

Aynı gün bende balım anca beraber kanca beraber LaRisaCca heycanlı günler yaklaşıyor SNNDE yumurtan varmış rabbm bu sfer sana nasip etsn kuzu
Amiiinn canım benimm amiiinnn bu mübarek aylarda Rabbim dualarımız kabul etsin

Maşallah sana valla süpersin, hadi o kalanlar da pıt diye gitsinler inşallah, bende yeşil çaylar yoğurtlar yulaflar fln denedim demedim, eskiden yemeyince hemen gidiyodu metabolizmam mı yavaşladı ne olduysa gitmiyoor, dün başladım artık canıma yetti

İnşallah canım benim ama hiç umudum yok sen nasılsın asıl edaecoo ve senin için bütün dualarımız ve tabiki bütün isteyenler için

Firsatin varsa cektir canim
Hamilelikte mudahale daha zor
Bende bütün hepsinii yaptirdim tedavi öncesi

Ağzımda sürelikli kuruluk var ya oysaki su içmekten bi hal oldum
Benimde öyle normalde az su içerim şimdi 2 litreyi geçiyor sürekli gün içinde ağız kuruluğu oluyor estrofemden dolayı sanırım ...onun dışında hiç belirtim yok kasık ağrılarım da geçti tutmadı mı diye düşünmeye başladım

Canım gebeyken dişte sıkıntı varsa hem müdahele etmez dr lar hem de dişi tetikler bence sen şimdiden yaptır aşılamaya etkisi olmaz üzülme
İnşallah canım benim ama hiç umudum yok sen nasılsın asıl edaecoo ve senin için bütün dualarımız ve tabiki bütün isteyenler için
Böyle söylersen çok üzülürüm ama .. hani biz hiç umudumuzu yitirmeyecektik? O bebekler düşecek rahmimize başka yolu yok
Canım benim nasılsın? Belirtilerin var mı nasıl hissediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…