Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H halleycik halloşum yarın gelip interneti bağlayacaklar ev kapımızın yanında internet kutusu bize kurulum için geleceklerinde birşeyler bulundurmamızı filan tembihlemediler yarın eşim de evde yok ben kablo filan almalı mıydım? Ne bulundurmam gerekir nasıl oluyor bu işler? Kırıp dökecekler mi evde biryerleri

İnternet kutusuna hat cekilmistu zaten dimi sizin canim
Modemde onlardann yaa
Birseye gerek yok canimm onlar kurarlar calisir sekilde deneyip giderler

İnternet kutusuna hat cekilmistu zaten dimi sizin canim
Modemde onlardann yaa
Birseye gerek yok canimm onlar kurarlar calisir sekilde deneyip giderler
Peki canım evin içinde heryerde çekecek di mi yani evin içine geçirmeleri gerekir mi ? Soru çok saçma gelebilir bilmediğimden soruyorum
Merhaba kizlar nasılsınız bakalım ben superim cunkuuuu bugün bnm doğum günümmmm
Canımmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bebişini getirsin çok güzel bir aile olun inşallah

Ayyy teşekkür ederim kuzum amin inşallah ya inşallah Rabbim büyük kuzum

Fiberlerde hatti onlar yapabiliyor canimm
Farkli bir kablo kullaniyorlar sen yinedee biraz uzun biraktir eger oyleyse .
Ben altkattan kullaniyorumm mesela .
Modemi orta bir konumda kullanirsan daha rahat edersin

hamd olsun canım. Hocam tezimi bitirmem için sıkıştırıyor. Çalışıyorum ama hızlı ilerlemiyor. O yüzden kendimi kötü hissediyorum. ne kariyeri yapabildim ne çocuğu
Canım Sen kafana koyduğunu yaparsın demekki bu ara kafan dolu ve başka şeylerle dağıtmaya çalışıp ona zaman ayıramıyosun ama bana göre nisana şurda 2 ay kaldı gebelik seni yormadan bitirsen iyi olur Kızma bana kariyerin daha önemli değil mi?
LaRisaCca iskenderuna geldik bugün sözde sahil kapanmisdi millet kaynıyordu kuzum ya
Milletin umrunda bile değil hayatım bi biz evdeyiz
Ayy kizlar LCW dan bı tunik aldım tabi eşime aldırdım hediye olsun diye ben onu 4 sene giyerim inşallah çok ama çok güzeldi kırmızı idi kırmızı olsun 10 krs fazla olsun diye boşuna dememisler
Güle güle kullan canım sana çok yakışmıştır eminim
Fiberlerde hatti onlar yapabiliyor canimm
Farkli bir kablo kullaniyorlar sen yinedee biraz uzun biraktir eger oyleyse .
Ben altkattan kullaniyorumm mesela .
Modemi orta bir konumda kullanirsan daha rahat edersin
Tamam o zaman ben uzun bıraktırayım kocam tee içeri çekelim diyo şimdi duvarlardan ordan burdan offhhh

Bir dene kuzu giriste fln eger sorun olursaa uzatirsin
Yazik duvarlara neyim

ben bebeği daha önemli görüyorum. O olursa kafam rahatlar. hamileyken bitiririm diye düşünüyorum. hoca da tam tersi tez önemli diyor. gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…