Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Larisacım bugün hiç belirti hissetmiyorum kasık ağrılarım vardı onlarda geçti acaba tutmadı mı diye karamsarlaştım bir an ..sen nasılsın ?

Canım resmen idrar kaçırmış gibi oluyor biliyomusun bazen giysimi ıslatıyor
Benim aşılamanın ilk günü öyle olmuştu sonra olmadı bidaha. Progestanı sabah 2 akşam 2 kullanıyordum o daha kıvamlı bi akıntı oluyo fitilden sonra yarımşar saat arayla 3 defa gidiyodum tuvalete akıntı olursa sileyim diye. Ama bazen de progestandan dolayı çok açık kahve yada turuncu gibi akıntı olabiliyodu. Hatta ben onu kanama sanmıştım ama değilmiş.

Bir dene kuzu giriste fln eger sorun olursaa uzatirsin
Yazik duvarlara neyim
Ona üzülüyorum ben de ne güzel yapmışım duvarlarımı şimdi batacak heryer
ben bebeği daha önemli görüyorum. O olursa kafam rahatlar. hamileyken bitiririm diye düşünüyorum. hoca da tam tersi tez önemli diyor. gıcık oluyorum
Ahahah hoca kendi tarafından bakıyor biz kendi penceremizden
Larisacım bugün hiç belirti hissetmiyorum kasık ağrılarım vardı onlarda geçti acaba tutmadı mı diye karamsarlaştım bir an ..sen nasılsın ?
Bende de edaecoo da da ciddiye alınacak bir belirti yok canım sakin ilerliyoruz
Canım inşallah benim de sonucum senin gibi pozitif olur o zaman bu ay

İnşallah canım ben kendimi tamamen sınava vermiştim o ara. Ağrı sızı sancı hiç bişey olmamıştı :) sınavdan çıkınca test yapıp öğrenmiştim inşallah hepiniz en kısa sürede hamile kalırsınız valla süreklimdua ediyorum çok fazla girip bakmıyorum ama hergün aklımdasınız

Biz de senin bu ara yoğunluğunun farkındayız ve gebeler genelde mide bulantısı uyku vs o moddalar o yüzden etiketlemiyorum ben sen uygun oldukça gel bebişten haberler getir bize

İnşallah bebeğim Rabbim çok büyük ummadığımız yerlerden çiçekleneceğiz

Olblr kuzu ya bnmde öyle valla daha ne kdr su içeblrm çatlcam bldgn

Sana bsy desem inanmazsn eşimde bnmle aynı hesabı kullanıyor kendine ayakkabı sipariş etmiş bnmde testleri görmüş ve iptl etmiş hiçte sölemiyor sen söleynce baktm şimdi bak şaka gibi bi adam öldürck bni şimdi soruyorum nedn iptl ettn die strese girer girermişim gider dedm eczanedn alırm bnde ztnnbana dio unut 24 şubattan önce yapmayı testi

Ahahah :)))) geçmiş olsun canım bir eşi daha kaybettik

LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom edaecoo kızlar ben grubu uzun zamandır okuyorum sizi baya baya tanıyomuş gibiyim diğer kızları da tabiki. Gerçekten çok içtensiniz kendime dua ederken size ve tüm isteyenlere ediyorum aklıma geldikçe. Rabbim kucaklarınız bu sefer doldurur inşallah.Elinizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. İnşallah Rabbim de sizin yüzünüzü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…